Паническо разстройство - 31

• 84 326
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Alinnna Когато те набучат и псита и невролози и квито ще да са на кола и вместо подобрение или каквото и да е почустваш влошаване да бих казал съм изгледал всичко и съм чел всичко и съм се инофрмирал за всичко. Вече освен в този форум в БГ не комуникирам с никои само със Щатски сайтове и хора от там. Не за друго а защото там хората са хиляди да не кажа милиони и от тях от техния опит и не само ами от опита на собствения си гръб знам кое как влияе, защото в бг всеки изживява всичко и се оправя и си премълчава и няма как да разбереш много неща. Така както ме направиха наркоман и ме нашиха с хиляда АД и търпя всичките им странични действия. Хич не ми дреме кой кво ми казва и как приема нещата аз за себе си знам не давам съвети на никои и не взимам от никои защото никои не е в моето тяло. Но достатъчно ми бе това което получих като инфо от хора препатили и изстрадали и много от техния опит се препокрива с моя. Аз съм ходил из цяла Европа и бг по псита и невролози и в спец. клиники и бла бла всичко се свежда до уж точния АД и успокоителни ами не благодаря достатъчно се настрадах от техните уж лечения. Това е мои избор не карам никои да се съобразява или да взима пример от мен както винаги съм казвал тук само споделям, ако мога да съм в помощ на някои добре заповядал, но аз за себе си съм направил извод и заключения. На когото му помагат АД и успокоителни нека си ги взима не съм против стига да се чувства добре и да е щастлив аз не бях и затова тотално се отказвам от тях и техните медикаменти.
Колкото до мацката където писа тук не няма защо да се чувстваш виновна това е твоя метод, всеки си има метод и мнение уважавам го но не всеки го приема така както ти искаш или очакваш, аз самия не очаквам някои да приеме моите думи така както аз ги мисля, с една дума просто дискусия!
Нищо лошо към никои затова е форум за да има спорове и дискусии! Поздрави Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 21:35 от Donchev12

# 601
Аз не държа мненията и съветите ми да се приемат от всички, но и не бива да са нападани, защото и на един човек да са полезни, пак е важно!

# 602
Чак пък нападане!  Stop Така, както ти изразяваш мнение и хъс да съветваш, така  и ние имаме право на мнение. И аз се надявам да си полезна на някого.
Дончев, мен явно съдбата ме е предпазила от лоши психиатри, затова още не съм минала в нападателна позиция. Аз вървя в обратна на твоя опит посока....В смисъл, че съм от 20-25 години в това състояние-първите 10 се опитвах да се лекувам без АД -с разни иглотерапии и подобни други щуротии. но като не се получиха нещата тръгнах по психиатри. Сега както ми се задълбочи социалната фобия ако не опитвам с АД, все едно да се затворя вкъщи и да не се показвам....

# 603
Чак пък нападане!  Stop Така, както ти изразяваш мнение и хъс да съветваш, така  и ние имаме право на мнение. И аз се надявам да си полезна на някого.
Дончев, мен явно съдбата ме е предпазила от лоши психиатри, затова още не съм минала в нападателна позиция. Аз вървя в обратна на твоя опит посока....В смисъл, че съм от 20-25 години в това състояние-първите 10 се опитвах да се лекувам без АД -с разни иглотерапии и подобни други щуротии. но като не се получиха нещата тръгнах по психиатри. Сега както ми се задълбочи социалната фобия ако не опитвам с АД, все едно да се затворя вкъщи и да не се показвам....
Аз сега съм на обратно на твоето, ако бях пръскал всички тия пари за почивки и к****  и всичко останало поне нямаше да ме е яд, а сега се пръскам по шевовете че накрая едва не ритнах камбаната ами и им плащах за това! Simple Smile Няма да забравя за 3 дни в спец клиника в Германия плюс преглед при пси и невролог и няколко масажа и изписване на рецепта всичко тотал 1500€ ! Е здраве му кажи !

# 604
Ами все едно си отишъл с половинка в Анталия. Wink

# 605
Здравейте, как ви се отразява страхотното пролетно снежно време? Аз вече страхотно му се дразня защото ми спира някои от плановете а именно единия от тях е за активно тичане на открито, което чакам от доста време.

# 606
Я как хубаво си вали. Мен днес ме наградиха със сероксат-имам предвид новото пси. Изпих половинка и сега от внушение и шубе ще си докарам ПА...... Rolling Eyes

# 607
Страхотното пролетно време ме натиска ужасно,направо с този сняг ме връща в зимните ми лоши състояния.Нервно ми е ужасно,в работата едва се сдържам да не сдъвча и изплюя разни скатавки,а в къщи постоянно нещо ми тежи.От както работя физически някак съм доста по добре,но от скапаното време ли,или от друго психически пък се скапах.Присто се чуствам зле,плаче ми се,тежи ми нещо,всяка минута в която съм сама просто ме натискат кофти спомени и огромна болка,спомени за близки,който ги няма за грешки и всякви такива.И така оплаках се.

# 608
Страхотното пролетно време ме натиска ужасно,направо с този сняг ме връща в зимните ми лоши състояния.Нервно ми е ужасно,в работата едва се сдържам да не сдъвча и изплюя разни скатавки,а в къщи постоянно нещо ми тежи.От както работя физически някак съм доста по добре,но от скапаното време ли,или от друго психически пък се скапах.Присто се чуствам зле,плаче ми се,тежи ми нещо,всяка минута в която съм сама просто ме натискат кофти спомени и огромна болка,спомени за близки,който ги няма за грешки и всякви такива.И така оплаках се.
Доста кофти и много познато и мен зимата ми разказва играта. А да попитам понеже 7 седмица след като намалих Ципралекса и съм пред спиране нацяло ми изкочиха страшни странични ефекти блааа. Я споделете като спрете тия АД кви странични ефекти сте изпитвали? Изтръпва ми главата, погледа ми се размазва, имам гадене, топли и студени вълни, лицето ми почервенява и се загрява,имам стягане и отпускане на мускулите и задух, да ви е познато нещо от това? Защото точно една седмица след намалянето на дозата и всичко това изкочи!???

# 609
Доста кофти и много познато и мен зимата ми разказва играта. А да попитам понеже 7 седмица след като намалих Ципралекса и съм пред спиране нацяло ми изкочиха страшни странични ефекти блааа. Я споделете като спрете тия АД кви странични ефекти сте изпитвали? Изтръпва ми главата, погледа ми се размазва, имам гадене, топли и студени вълни, лицето ми почервенява и се загрява,имам стягане и отпускане на мускулите и задух, да ви е познато нещо от това? Защото точно една седмица след намалянето на дозата и всичко това изкочи!???
Дончев смятам,че е напълно вероятно да е от АД.Не мога да споделя подобен опит,но съм чела,че се сличват кофти странични ефекти при спиране.Ако е от тях хубавото е,че макс до месец ще изчезнат,ти имаш опит с абстиненциите и ще удържиш фронта.Въпроса е от там на къде?И аз съм се зарекла,че АД не искам да виждам,но като се влоша и често се сещам за успокойтелното,и там държа фронта уж,но и така не се живее егати.

# 610
Аз при спиране на Ад настръхвах само 😄 все едно иглички по ръцете и главата.Това 2 седмици и край.

# 611
Дончев смятам,че е напълно вероятно да е от АД.Не мога да споделя подобен опит,но съм чела,че се сличват кофти странични ефекти при спиране.Ако е от тях хубавото е,че макс до месец ще изчезнат,ти имаш опит с абстиненциите и ще удържиш фронта.Въпроса е от там на къде?И аз съм се зарекла,че АД не искам да виждам,но като се влоша и често се сещам за успокойтелното,и там държа фронта уж,но и така не се живее егати.
Рени знам че е от АД човек и знам че минах по голямото зло и изрудското зло на зависимите,  ще го удържа но направо вече 6 месеца мъки направо се уморих да търпя. Е как от там на къде замислете се хайде ти не взимаш АД де но не сме се родили с една опаковка АД до майките си, смисъл аз се боря като куче за да остана без нищо и съм на прага вие се точите да почвате знам че е клише и е тъпо и ще ме налазите но незнам аз съм втресен от това как от едно главоболие така си го набих че просто.... тръгнете ли по успокоителни и АД да може да ви помагат предполагам ще се сте по добре но после изхода е адскиииии труден човек става зависим хем от хапчетата физически ами хем от мисълта че ако не пие нещо все ще сме зле, нямате си на идея сега какво ми коства на мен да преодолея мисълта само че няма да пия НИЩО! И найстина няма да пия нищо.... трябва да преодолея себе си, и се надявам да съм добре. Затова мислете и ако крайния вариант е да се пие поне да е за кратки периоди.

# 612
Влизам с две видеа, които много ми допаднаха. Въпреки, че доста от нещата не са баш така в реалността и са много трудно постижими (особено, ако си в период на пълна загуба на контрол), на ниво разум съм съгласна с почти всичко. Да не говорим, че отговарям по всички точки на " изискванията" за наличие на ПР. Ще изгледам целия канал идните дни, защото това са едни от най-интелигентно поставените факти за това състояние, на които съм попадала.

https://www.youtube.com/watch?v=FYb8U0J_tuY

https://www.youtube.com/watch?v=PCjsCeszgSg

# 613

[/quote]
Рени знам че е от АД човек и знам че минах по голямото зло и изрудското зло на зависимите,  ще го удържа но направо вече 6 месеца мъки направо се уморих да търпя. Е как от там на къде замислете се хайде ти не взимаш АД де но не сме се родили с една опаковка АД до майките си, смисъл аз се боря като куче за да остана без нищо и съм на прага вие се точите да почвате знам че е клише и е тъпо и ще ме налазите но незнам аз съм втресен от това как от едно главоболие така си го набих че просто.... тръгнете ли по успокоителни и АД да може да ви помагат предполагам ще се сте по добре но после изхода е адскиииии труден човек става зависим хем от хапчетата физически ами хем от мисълта че ако не пие нещо все ще сме зле, нямате си на идея сега какво ми коства на мен да преодолея мисълта само че няма да пия НИЩО! И найстина няма да пия нищо.... трябва да преодолея себе си, и се надявам да съм добре. Затова мислете и ако крайния вариант е да се пие поне да е за кратки периоди.
[/quote]
Дончев, едва ли някой тук почва с охота и желание да взима лекарства. Какво ще се случи, ако човек стигне до етап на пълно физическо и емоционално изтощение от симптоми и атаки, не може да работи, не може да си гледа семейството, а за удоволствията от живота да не говорим.. В такива моменти наистина химията идва на помощ. Въпросът е да не се злоупотребява, да се попадне на свестен и опитен психиатър и/или психотерпевт, да се следват стриктно указанията за промяна в режима и начина на живот и т.н За съжаление, въпросът със специалистите е основният проблем....както и липсата на достатъчно информация при хората, които тепърва се сблъскват с това.
Развълнуван си от това, че спираш всичко и сега имаш хъс и енергия, но ако се случи пак? Дано се измъкнеш де!Защото, ако наистина заради едно главоболие си стигнал чак до тук, то може действително при теб нещата да са различни и тялото ти да реагира положително на спирането и без рецидиви.
Simple Smile

# 614

Общи условия

Активация на акаунт