Милано - 9

• 91 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, здравейте! Пътуваме за Милано от 28.04 до 30 .04, по случай юбилеите на баща ми и свекър ми , с основна точка в програмата футболен мач- Интер-Ювентус, за който вече закупих и билетите. Ще пътувам с дъщеря ми, която е на 8 години и след като прочетох всичко до тема 6, вкл. искам да Ви попитам: Картата за метрото -48 часовата, е ясно, че е за мен, и двамата ми бащи:), за детето  разхрах, че е безплатно, стига да имам документ за възрастта й, но някъде прочетох, че трябва и тякакъв формуляр да попълня и подам..... Можете ли да ми отговорите, купувам ли карта и за нея или  не и ако не, попълвам ли формуляр и подавам ли го някъде? Само да уточня, че ще ползваме само градския транспорт в Милано, и то предимно метрото, просто , аз така съм свикнала:)

# 436
Момичета, здравейте! Пътуваме за Милано от 28.04 до 30 .04, по случай юбилеите на баща ми и свекър ми , с основна точка в програмата футболен мач- Интер-Ювентус, за който вече закупих и билетите. Ще пътувам с дъщеря ми, която е на 8 години и след като прочетох всичко до тема 6, вкл. искам да Ви попитам: Картата за метрото -48 часовата, е ясно, че е за мен, и двамата ми бащи:), за детето  разхрах, че е безплатно, стига да имам документ за възрастта й, но някъде прочетох, че трябва и тякакъв формуляр да попълня и подам..... Можете ли да ми отговорите, купувам ли карта и за нея или  не и ако не, попълвам ли формуляр и подавам ли го някъде? Само да уточня, че ще ползваме само градския транспорт в Милано, и то предимно метрото, просто , аз така съм свикнала:)
До 10 г. детето е безплатно, формулярът е за деца от 10  до 14 г.

# 437
Здравейте! Предстои ми пътуване до Милано от 19.05 до 21.05. Въпросът ми е от колко часа сутрин работи метрото, тъй като летим с Уиз Еър и полетът е в 9:35 ч. от летището в Бергамо.
Благодаря и слънчева събота от мен!

# 438
В 6 часа трябва да има метро

# 439
  • Milano
Задавайте си по-конкретно въпросите, ако искате да получите точен отговор.

Като да кажем за коя спирка или линия става въпрос.

Аз мога да ви кажа в 5.40ч и има заместващи линии на метрото през нощта.

В неделя и на празници обаче тръгват  по-късно.
Заместващата линия на червената линия напр. не върви по целият й маршрут, от спирките извън града тръгва по-късно и т.н.

# 440
  • русе
Реджи, имам 2 билета за Миланската Скала за 19 април, които не мога да ползвам, нито пък, да ги върна, понеже не се приемат обратно. Можеш ли да ми помогнеш с някой популярен местен сайт, в който да ги предложа?

# 441
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Здравейте! Предстои ми пътуване до Милано от 19.05 до 21.05. Въпросът ми е от колко часа сутрин работи метрото, тъй като летим с Уиз Еър и полетът е в 9:35 ч. от летището в Бергамо.
Благодаря и слънчева събота от мен!
Много е рисковано с този ранен полет от 09:35 от Бергамо ако нощувате в Милано последната вечер.

# 442
какво му е рискованото? без проблем ще хванат шътъл в 7 часа от гарата

# 443
  • Milano
Реджи, имам 2 билета за Миланската Скала за 19 април, които не мога да ползвам, нито пък, да ги върна, понеже не се приемат обратно. Можеш ли да ми помогнеш с някой популярен местен сайт, в който да ги предложа?

https://www.google.it/search?q=compro+vendo+biglietti+opera& … rome&ie=UTF-8

В първият продават два билета за същият ден.

Тук за различни типове билети - концерти, влакове.

https://www.google.it/search?rlz=2C1OPRB_enIT0537IT0573&ei=x … 0k1.0.IZjm31OOLVk

Една приятелка успя така да си купи билет миналата година за Модена Парк през Фейсбук - беше уточнила само в Милано и плащане на ръка.

# 444
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
😉Ами времето ...От гарата до Орио е повече от час. Би трябвало да са на летището около 7 и половина щом полетът е в 9:35 в понеделник

# 445
  • Milano
45 мин. е - 50км са. Повече от час само ако попаднат в задръстване (което в този час няма) в тази посока.
Има шатъли и през нощта.

# 446
Реджи, здравей, за кулата Торе Бранка каква е процедурата за качване? Колко време може да се остане горе? И дали да резервирам предварително?

# 447
  • Варна
Момичета, нашето пътуване приближава и вече нямам търпение.

Аз имам следната чуденка. Нощувките са ни в района на Централната гара, спирка Sondrio. Много ми се иска, ако не се налага да не влизаме в метрото. От там до Дуомото ми дава 3,50км, което за пешеходна разходка ми се струва чудесно. Ние обичаме да вървим. Дали е твърде оптимистично да вървим пеш? 

И да споделя, че май успях да резервирам билети за Тайната вечеря през сайта. Казвам май, защото беше голям зор с италианския. Уж минах на английски, ама кое преведено, кое не... Падна едно копи-пейст с гугъл транслейт...Дръпнаха ми 26 евро за двама възрастни с дете, имам един код, който съм разпечатала..дата и час...надявам се, че всичко е точно:relaxed:

И да попитам - има ли смисъл да купувам от сега онлайн билети за влак Милано-Стреза-Милано? Или на момента от гарата?

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 09:28 от vanyaes

# 448
  • Milano
Реджи, здравей, за кулата Торе Бранка каква е процедурата за качване? Колко време може да се остане горе? И дали да резервирам предварително?

Не, няма смисъл за мен от предварителна резервация.
Купуваш си билети и чакаш асансьора да слезе.
Времето е наистина малко около 5-10мин. - колкото да направиш няколко снимки от всички страни и да ти кажат какво виждаш.

Но е хубаво.

https://photos.google.com/share/AF1QipNo73FjyOE5HS3IBwu9Z2k4cmd9 … FRDNRS0Jqc3U4aWdB

Ако сте вечер пък може да отидете в Just Cavalli - хубав клуб, точно в подножието й.

https://justcavallimilano.com/en/

# 449

Аз имам следната чуденка. Нощувките са ни в района на Централната гара, спирка Sondrio. Много ми се иска, ако не се налага да не влизаме в метрото. От там до Дуомото ми дава 3,50км, което за пешеходна разходка ми се струва чудесно. Ние обичаме да вървим. Дали е твърде оптимистично да вървим пеш? 

Принципно нищо не ви пречи да го правите, но   тая разходка според мене е безсмислена, далече е, в идеалния случай 40 минути покрай безинтересни сгради

😉Ами времето ...От гарата до Орио е повече от час. Би трябвало да са на летището около 7 и половина щом полетът е в 9:35 в понеделник

Ако са с ръчен багаж 70-80 минути преди полета са достатъчни, като си спомня как тръгвахме по тъмно за полета на Ийзи джет, 9,35 ч. ми се струва направо късно...

Общи условия

Активация на акаунт