ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 959
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Много тихичко да прошепна, че видяхме плодно сакче...според АГ-то, при което бях на преглед е с нормални размери за седмицата си Blush

# 121
Ей, браво. Знаеш ли с какъв трепет очаквах да пишеш. Много се радвам за прекрасните новини, сега следващия на 14ти ли си остава? Simple Smile  п. С-коя седмица си сега? Simple Smile

# 122
Lola имаш право на едно направление в рамките на 1месец (30календарни дни) ..

Hera чудесна новина Simple Smile Няма за какво да се притесняваш.

# 123
Христинчето, благодаря за отговора.знам,че имам право на едно в рамките на месеца, но ме интересуваше дали ще е проблем да взимам всеки месец дай боже до есента?

# 124
Чета, колко сте ентосиазирани и си мисля, че само аз съм някакъв "мамут" и ще си чакам  8 г.с. преди да отида на лекар. Тъй, като съм минала по пътя на бремеността вече два пъти, с малко тъга осъзнавам, че не се вълнувам толкова, няма ги трпетите и емоцията. Нямам усещане за бременност, нямам никакви признаци, но и предходните пъти беше така. Има ли дами с породени или да и е трето дете?
Amoeba, аз съм с трета бременност и живот и здраве очакваме нашето трето детенце октомври. Имам момче на шест и момиче на три. Твоите с каква разлика са?
И ние сме в очакване на 3то Simple Smile баткото е на почти 9г , а бъдещата кака на почти 7г.

# 125
Христинчето, благодаря за отговора.знам,че имам право на едно в рамките на месеца, но ме интересуваше дали ще е проблем да взимам всеки месец дай боже до есента?

Не е проблем, само че ходи в началото на месеца, защото ако ходиш в края на месеца, може да ти мрънка личния лекар че са му “свършили” направленията или няма лимит и тн... нямат право да ти отказват направление при условие че имаш проблем и си здравно осигурена!

# 126
  • Blondeville
Хера, браво за хубавите новини, все така да вървят нещата!

# 127
Хера, супер новини! Видя ли...  Няма нужда толкова да се стресираме Simple Smile Flowers Hibiscus

# 128
Поздравления за чудесните новини на Hera! 🌹Все такива да се чуват занапред от всички!

# 129
Момичета да попитам нещо относно направленията от личния лекар. Тъй като имам понижена функция на щитовидната жлеза ще се наложи ежемесечно да проверявам тсх и да ходя с резултатите при ендокриноложката ми. Тя работи и със здравната каса, а частния преглед е 50лв. Няма смисъл да давам грешни пари, но според вас имам ли право всеки месец да получавам направление и въобще това ли е редът?
По закон( стара информация) ЛЛ може да издава направление за един специалист, един път месечно, с направлението имаш право на първичен и в рамките на 28 или 30 дена вторичен преглед. Аз бих взимала направление, ще ходя на прегледи примерно в началото на месеца и за вторичен преглед в края. Пробвай този вариант. Както Hristinchet0 правления от ЛЛ лекар взимай в началото на месеца, защото имат квота, която в края все е изчерпана и може да ти откаже да ти издаде.

Мая Михайлова 580661- след като е 3-та бременост, значи знаеш реда и че в момента все още нямаш основание за притеснение. НЕ давайте да ви гледат с коремен ехограф, 90% от случайте тези прегледи са безмислени и само носят притеснение ( на бъдещите майки) и пилеят грешни пари и направления.
Аз имам момче на 3 и близначки на 1,3г от триплодна бременност.

Интересно ми е, колко ще се похвалят с близнаци, обичам близнаците Simple Smile четох статистика, че най-много многогплодни бременности имало с термин Октомври.

HeraBG - хубави новини, браво, сигурно усмивката ти не слиза от лицето Simple Smile
Хубав ден, момичета!

# 130
  • София
В 2017 нямахме близнаци:)Simple Smile

# 131
  • Beyond the stars
Много тихичко да прошепна, че видяхме плодно сакче...според АГ-то, при което бях на преглед е с нормални размери за седмицата си Blush

Прекрасни новини - да ти е усмихнато и спокойно от тук нататък  Hug

За близнаците - при моя приятелка видяха близначките чак след 13-14г.с., преди това къде са се крили никой не знае  Laughing Таткото беше в шок - както чакаше едно евентуално момченце, така станаха две девойки  Mr. Green

# 132
Има, има... Близнашката тема е пълна,просто не са писали тук. Мойте си ги видяха в 7г.с., но това е една много дълга и забавна ( към сегашния момент, не и тогава) история.

# 133
Момичета да ви попита някоя от вас дали има проблеми с кръста?От вчера ми боли доста.Вие как се справяте с този проблем 😊😊😊

# 134
Аз съм в болничен заради болки в гърба....Само упражнения, нищо друго не ми помага.

Общи условия

Активация на акаунт