ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 956
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
Хера, въобще не ни досаждаш, напротив показваш ни, че всички сме един дол дренки (горките ни деца с такива луди майки) дано днешния вторник ти е на късмет, аз точно миналия към 17.20 видях плодното сакче. Няма лошо, че си решила да отидеш по-рано, с прегледа няма да навредиш нито на себе си, нито на бебчето, само малко ще се поуспокоиш. Стискам палци и очакваме след това включване с хубави новини! :*

# 106
Здравейте...да се обясни аз, като горд представител на някое от челните места по нетърпеливост, психиасалост и какво ли още не Joy
Аз няма да дочакам до 14ти и първия си преглед....днес в 17:30 си записах час, поради огромните си притеснения. Стискайте палци да видим точицата Confused ..., че иначе и с резултатите от тестовете за ЧХГ-то може да влезна в психиатрична клиника вместо в родилно..... Stuck Out Tongue Winking Eye
Помрънках си...дано да не натоварвам никого
Е стискаме паци и на точицата и на теб, ако случайно стигнеш до прихиатрията на 4-км от нетърпение, щ наминавам да те успокоявам, току виж те заразя със моето спокойствие.

# 107
  • София
HeraBG, чакаме да кажеш. Какви са ти резултатите от чхг.
Аз преди час получих моите, за щастие всичко е наред... отдъхвам (временно)
На 1ви беше 26, след 2 дни 85, след 3 дни (днес) 410

# 108
Хаха, разсмяхте ме с тези психози.
Иначе и аз мога да се оплача, че днес сутринта имах жълтеникаво течение след ставане от леглото.☹За момент се притесних, тъй като не ми се е случвало друг път.Беше малко и засега спря, надявам се всичко да е наред.
И аз в чакалнята за новини от Hera.😉

# 109
Момичета, да споделя и аз.Днес ни беше първият преглед.13ти ден закъснение вече 5 положителни теста,но УВИ нищо не се видя на ехографа.Според генеколожката би трябвало да съм в 5.г.с.и 5 дни и е рано да се види все още.В момента съм в някакъв ужас...обвзета от разни страхове...

# 110
Нищо- нищо ли имаш предвид? Или сакче, без ембрион? Пуснахте ли кръвен? Какъв ефограф- коремен или вагинален?

# 111
Здравей, Мая. На ехографа не се видя ембрион или плодно сакче въобще? Не изпадай в паника, в ранна бременност е трудно да се правят устойчиви заключения както в положителна, така и в отрицателна насока. При теб е възможно да е имало късна овулация. Желая ти късмет и ако ще се почувстваш по-спокойна може да пуснеш чхг и след 48 часа да повториш, за да видиш как нараства. Чувала съм, че с чхг под 1000 трудно може да се види нещо, възможно е твоето да нараства по-бавно, което разбира се не означава нищо лошо. Сега в първите дни и седмици бебчетата се развиват много бързо и днес например може нищо да не се види, но след ден-два да не е така Simple Smile  п.С-пумпалче, ние с теб  все едно сме се наговорили какво да попитаме :Р

# 112
Не се притеснявай, Мая.Как ги сметна 5г.с. + 5, като не се е видяло нищо?Предполагам на база месечен цикъл иначе няма как, но ако ову е била 1 седмица по-късно, закъснението няма да е 13 дни,а 6 примерно.Само разсъждавам.И аз като пумпалчето и lola да кажа за ехографа.Ако са те гледали на коремен не ме учудва, че нищо не са видяли.Пожелавам ти следващия път като отидеш на преглед да чуеш прекрасното тупа-лупа.🤗Историята помни не 1 или 2 жени със случаи като твоя приключили с пухкав финал.

# 113
Благодаря ви момичета.Коремен ехографски преглед беше.Това ми е 3та бременост ... но този път съм много изплашена.
Предполагаемите седмици са на база последен мисечен цикъл.
Понеже какви липне щуротии ми минаха през главата притичах до аптеката за тест
Направих го - отново положителен.
Да се надяваме всички дапсме добре и през октомври да гушнем своите слънчица.

# 114
На коремен, би следвало докторката ти да знае, че не са кой знае какви шансовете да види нещо. Ей много се дразня на такива... Намери си лекар, който да не те шашка. Споко, всичко си е наред.

# 115
  • Blondeville
Здравейте, момичета! И аз се записвам все още плахо в темата - термин по цикъл 4 октомври. Първият ми преглед ще бъде на 12.02.

Вече имам едно прекрасно момченце декемврийче 2016, и се надявам и тази бременност да бъде успешна и да гушкам здраво бебче наесен.

Мая, но коремен ехограф шансът да се види нещо на този етап е минимален. На вагинален би се видял плоден сак, ембрион може да се види, може и да е още рано. Но при всички случаи, това, че не коремен не се вижда нищо, не трябва да те тревожи.

xixi27, ако си имала леко кървене и решиш да взимаш секрет за микробиология, помоли да не използват спекулум, има и такава опция, поне на мен така са ми взимали секрет, докато бях бременна.

# 116
Аз не мога да разбера лекари, които не разполагат с вагиниален ехограф защо правят на толкова ранен етап преглед с коремен, самите лекари знаят по-добре от нас колко малко могат да видят. Те са свикнали вероятно, но това е стрес за бъдещата майка, напълно излишен...  Анна, добре дошла! Пожелавам ти на есен да направите малкия юнак батко, а на вас с таткото да ви е още по-пълно в сърцата Simple Smile

# 117
blondie_anna  Здравей, да чукна на дърво не е кървене, но е силно течение с жълт до белезникав цвят. Утре в 12:30 съм на преглед. Дано всичко е наред с всички ни Simple Smile

# 118
Момичета да попитам нещо относно направленията от личния лекар. Тъй като имам понижена функция на щитовидната жлеза ще се наложи ежемесечно да проверявам тсх и да ходя с резултатите при ендокриноложката ми. Тя работи и със здравната каса, а частния преглед е 50лв. Няма смисъл да давам грешни пари, но според вас имам ли право всеки месец да получавам направление и въобще това ли е редът?

# 119
Чета, колко сте ентосиазирани и си мисля, че само аз съм някакъв "мамут" и ще си чакам  8 г.с. преди да отида на лекар. Тъй, като съм минала по пътя на бремеността вече два пъти, с малко тъга осъзнавам, че не се вълнувам толкова, няма ги трпетите и емоцията. Нямам усещане за бременност, нямам никакви признаци, но и предходните пъти беше така. Има ли дами с породени или да и е трето дете?
Amoeba, аз съм с трета бременност и живот и здраве очакваме нашето трето детенце октомври. Имам момче на шест и момиче на три. Твоите с каква разлика са?

Общи условия

Активация на акаунт