ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 955
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз родих на 22, не е страшно. Детето осмисли живота ми. Обаче виж килограмите.. качих 25 от лакомия. 4 месеца по-късно още стоят 9 от тях.

# 91
  • Beyond the stars
Плахо да се промъкна  Blush Чудех се дали съм за септември или за октомври, ама по-скоро май идвам при вас  Mr. Green
Първа бременност ми е и съм леко притеснена от втория преглед в предполагаема 6та седмица, тъй като се вижда нарастване на сакчето, но все още не се вижда ембрион. Напълно е възможно причината да е по-късна овулация, тъй като и първия ми тест (на предполагаемия първи ден от закъснението) беше отрицателен . Следващият ми преглед е края на другата седмица чак и честно казано - не знам как ще издържа до тогава.
Иначе съм в клуба на безсимптомните - напрежение в гърдите, умора лека, но нищо специално  Laughing

# 92
Добро утро на всички, само на HeraBg ще пожелая добър ден, защото тя вече закуси в 4:30.🤗
Аз съм от жените дето правят незаконни деца, или иначе казано без брак.
Чакам с нетърпение първото сърчице на темата и ви желая хубав ден!

# 93
Здравейте момичета... ами аз ще се запиша и в тази тема... първо се записах в септемврийските мами... че по последен МЦ термина ми е за края на септември... ноо с моята късна ову... ще съм началото на октомври... това ми е втора бременност... Миналата седмица бях на преглед и потвърдиха бременността... следващия ще бъде другата седмица на 16-тии... и се надявам да видим и сърчице.. Simple Smile

# 94
Хера, мен не ме мъчи още силен апетит, нощем ставам за да пишкам. Пък и нещо с храните не се спогаждам, ако вчера например ям леща, днес ще ми се вижда като най-ужасната храна. С всичко е така, не само с определено храни, не знам дали някой го е изпитвал Grinning  Hristincheto, вълшебство добре сте ни дошли Simple Smile о аз като вас съм на втори преглед края на другата седмица, на 16ти рано, рано сутринта, тогава живот и здраве ще съм в 7 седмица и няколко дни. Simple Smile дай боже всички да се отчетем с хубави новини Heart

# 95
  • Beyond the stars
lola_92 аз съм в съботата, така че първо теб ще чакаме да отчетеш добри новини  Hug

При мен апетитът се е увеличил само по темата със сладкото  Mr. Green Ама и това не е новост като цяло.

По темата с представянето - с бъдещия татко сме заедно от 10тина годинки, но аз като цяло не съм фен на сватбите и никога не ми е било мечта да се видя с бяла рокля. Ако зависеше само от него, да сме се оженили с Берковската духова музика и 300 гости още преди години  Laughing
Сега обмислям хипотетичната възможност да подпишем и ще имам добро извинение за пропускане на частта с многото гости, ритуали и т.н.  Mr. Green

# 96
Simple Smile хаха и моя мъж наскоро направи констатация, че на сватбата е липсвала само берковската духова музика. Иначе той не е по разточителството, големия брой на гостите дойде от моя страна. Simple Smile сватбата е хубаво нещо, стига човек да я желае наистина. Аз от много отдавна си мечтаех и като цяло в съзнанието ми винаги е била заложена идеята за сватба в ранните 20, дечица след това, но имам и достатъчно примери за здрави и хубави семейства, които са такива и без подпис. Най-важното са дечицата, пък относно подписа-който както го усеща за правилно Simple Smile)

# 97
Момичета, здравейте. Пиша ви, защото имам нужда да поговоря с някого, че ще се побъркам вече Sad Да започна с това, че бях от мамите с термин ноември 2013 г. Имам прекрасно дете на 4 годинки ( да ми е жив и здрав ). Преди него имам неуспешна бременност - мисед. Със сина ми прокървих, но доктора овладя положението с дуфастон. Сега отново имам положителен тест за бременност. На 31 декември ми беше последната менструация. Трябваше да ми дойде на 28 януари, но от 26 - ти започна да ми зацапва бежово, а след това кафеникаво. От както ми гориха раничка цикъла ми започва точно по този начин  - първо със зацапване няколко дни, за това и си помислих, че просто си ми е начало на цикъл. Но след 4 дни спря. Усъмних се и на третия ден от  евентуално закъснение си направих тест, който беше с втора бледа черта. След 48 часа го повторих и чертата вече беше ярка. Но имам едно жълтеникаво течение, което ту се усилва и дори стига до бежово, ту намаля. Има и лека миризма. Това ме обезпокои и ме накара да отида на преглед на 8 - ми ден от закъснението. Доктора ме гледа на коремен, не много нов видеозон и не видя нищо. Каза, че е рано, а за течението каза, че щом не е кафяво или кръв, ще го видим след като установим бременност. Естествено аз се паникьосах и си запазих час за утре при доктор с 3Д апаратура. Но до тогава това течение ще ме побърка. Все си мисля, че има проблем и тези гадни мисли не спират, а стават по - големи .. Sad Съжалявам, ако съм ви напрегнала... Благодаря, че успях да споделя с вас. Лек ден и желая на всички успешно бременеене Simple Smile

# 98
Здравейте и от мен Simple Smile  Най-после се престраших да пиша, въпреки че все още ме е страх да повярвам, че е истина, за да не се пренавия и да се провали всичко. След една химическа бременност преди точно 6 месеца, сега отново имам положителен резултат. Вчера ми беше първият преглед при доктора, имам си и снимка Simple Smile Не ми определи термина, но каза че съм в 5г.с. Следващият преглед ми е след 2 седмици.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 13:42 от Jane_Doe

# 99
Хихи, първо пробвай да се успокоиш малко. То ясно, че не става ей така, но все пак... Помисли, че си направила каквото зависи от теб, отишла си на лекар, записа си час при друг с по-добра техника. Просто някои неща са извън нашия контрол. Не съм никакъв специалист, но в началото са възможни всякакви ситуации и зацапвания, които далеч не значат аборт. Това на мен ми звучи повече като инфекция, щом има миризма, но ...изчакай до утре. Ние тук не можем много да ти помогнем, освен да ти кажем - спокойно. Според мен доктора е прав и докато се държи в този нюанс, не е нужно да се тревожиш толкова.

Jane_Doe, добре дошла, споко тука всички сме от невярващите още Grinning

# 100
  • София
xixi27, нищо не пречи да пуснеш един влагалищен секрет, за да си спокойна.
С коремен ехограф трудничко се вижда в първите седмици, въпреки, че първата ми бременност още в 4гс и 1ден я видяха, като съвсем миниатюрна точица.
После я гледахме сумати пъти и все имаше нещо притеснително - първо не беше с правилна форма а сплескана, назначиха ми лекарства, след това започна отлепяне без кървене, което всеки ден ставаше все по-голямо и сина ми почти се държеше на косъм, но с голяма доза прогестерон, но шпа и лежане всичко се закрепи до към 8-9та седмица. Всички чакаме с трепет двете чертички, но наистина от тогава започва едно притеснение, което потвърждавам, че при втора бременност е все така голямо Relaxed Днес си пуснах трето чхг (пак ме хванаха лудите), направих вчера пореден тест за бременност и втората чертичка е ярка, но сякаш не кой знае колко от последния тест преди 3дни. Късно вечер ще имаме резултат.
Симптомите ми са болки в гърдите и често уриниране, същите, като предния път. В 8ма седмица чак започна гадене, прималяване, засилено слюнкоотделяне... но премина Yum

# 101
Чета, колко сте ентосиазирани и си мисля, че само аз съм някакъв "мамут" и ще си чакам  8 г.с. преди да отида на лекар. Тъй, като съм минала по пътя на бремеността вече два пъти, с малко тъга осъзнавам, че не се вълнувам толкова, няма ги трпетите и емоцията. Нямам усещане за бременност, нямам никакви признаци, но и предходните пъти беше така. Има ли дами с породени или да и е трето дете?

# 102
Благодаря ви, момичета. Златни сте. Поне съм малко по - добре.

# 103
Присъединявам се към мненията на момичетата. Наистина си направила всичко, което зависи от теб за момента. Почти съм сигурна, че след миседа си се питала дали с нещо не си могла да го избегнеш, но истината е, че колкото и да ни се иска не може да контролираме всичко. Относно течението и при мен се появява на моменти в същия жълтеникав цвят, но доколкото разбрах е нормално. Освен това преди празниците пусках микробиология и всичко беше чисто. Ако искаш и ти пусни една, за да си спокойна. Колкото до коремния ехограф-мисля, че за ранна бременност не е удачен или няма да се види нищо или ще коства много усилия за самия лекар да го види. Вагиниалния преглед е с най-висока информативност особено в началото Simple Smile дано всичко да е наред и бъди спокойна, доколкото е възможно       AMAEBG, за мен живот и здраве това ще бъде първа бременност, но предвид това колко добре се познавам, мисля че и при следваща ще съм си нетърпелива Simple Smile ако ти се чувстваш спокойна след като вече си минала по този път, това е чудесно, всички се борим за това, но май не сме от най-стабилните психически

# 104
Здравейте...да се обясни аз, като горд представител на някое от челните места по нетърпеливост, психиасалост и какво ли още не Joy
Аз няма да дочакам до 14ти и първия си преглед....днес в 17:30 си записах час, поради огромните си притеснения. Стискайте палци да видим точицата Confused ..., че иначе и с резултатите от тестовете за ЧХГ-то може да влезна в психиатрична клиника вместо в родилно..... Stuck Out Tongue Winking Eye
Помрънках си...дано да не натоварвам никого

Общи условия

Активация на акаунт