ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 107
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
И аз във вашия безсимптомен клуб. Всичко си ми е наред, освен, че лесно се уморявам и задъхвам.

# 61
  • София
Не се притеснявайте всичко е наред. Дружте си обичайния ритъм и режим. Аз 4 пъти съм забременяесла два успешни след 8 г. с. почваше гаденето до краяна 3 месец. Важно  е да няма кървене  и зацапване.Simple Smile
С вас съм много ви се радвам и съпреживявам.И мен ми се ще трето ама годините  напредват и не е като на 30:)

# 62
Малко ме поуспокоиха вашите коментари, че в много филми започнах да се вкарвам - гърдите ми намаляват и подобни щуротии, а предвид че съм на дъфастон няма как да имам кървене независимо дали всичко е наред или поне така си мисля, може и да съм в грешка.... Ще е цяло чудо ако не изперкам до прегледа Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 63
И на мен вече ми омръзна от тези сиси Grinning тази нощ ме боляха доста, снощи преди лягане пак бяха консистентни ако може така да се каже, днес пак са по отпуснати. Иначе и аз започнах да се задъхвам, дори при минимални усилия.

# 64
Малко ме поуспокоиха вашите коментари, че в много филми започнах да се вкарвам - гърдите ми намаляват и подобни щуротии, а предвид че съм на дъфастон няма как да имам кървене независимо дали всичко е наред или поне така си мисля, може и да съм в грешка.... Ще е цяло чудо ако не изперкам до прегледа Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Може, може и с него и без. Аз съм на Сайклогест. Но не едно и две момичета са прокървявали въпреки удвоена доза Дуфастон, така че не се тревожи.

# 65
Здравейте бъдещи мами! Преди 10 дена разбрах, че съм бременна ...
По мое изчисление съм в 5 г.с.
Пожелавам на всички лека бременност и се надявам да бъдем полезни една на друга със съвети!

# 66
  • София
Здравейте, записвам се и аз, 4гс и 4 дни Simple Smile Раничко го хванах и не съм ходила на преглед още Simple Smile Имаме 2 годишен батко, който още не подозира, че ще си има другарче наесен Simple Smile

# 67
  • София
Добре дошли! Пожелавам ви една лека бременност и раждане! Предстоят ви много хубави моменти - насладете им се. Да бъдеш майка е най-прекрасното нещо! Убедена съм, защото моя вече четиримесечен разбойник ме прави най-щастлива.
Успех от още една октомврийска мама 2017!

# 68
Привет на Anastasiya и sweetvit!😊
Скоро една част от безсимптомния клуб ще започнат и с първите си оплаквания за гадене. Wink Всички които са на преглед тази седмица да минат след това през изповедалнята и да драснат два реда, за да не ви мислим.На всички други като мен с преглед идната седмица желая здрави нерви. Wink
Хубава и успешна седмица, момичета!

# 69
Здравейте, момичета,
И аз ще се присъединя към групичката. Видях двете черти и съм в шок, огромен шок . Пожелавам ви лека бременност,  много хубави емоции и Октомври месец един прекрасен пухкав финал. People Baby

# 70
Здравейте момичета, при мен днес се започна с повръщането Sad. И като се замисля, че даже не съм започнала още седмата седмица и ми става още по зле. Предишните бременности се почваше чак към 8-9 седмица. Моята докторка се гласи вече да ме остави в къщи, засега ми препоръча витамини, които уж помагали против гаденето.
Радвайте се, ако не ви се гади!
Кога смятате да кажете на работа? Аз се чудя дали да не предупредя колегата, че може би ще се наложи да си остана вкъщи за по-дълго време. 
Желая ви лек ден и само хубави емоции

# 71
Аз съм длъжна да ги уведомя в деня, в който разбера, че съм бременна. Но предвид факта, че беше инвитро аз си стартирах месеца с отпуски. Знаят още от октомври миналата година какво правя. Иначе в деня на двете чертички казах на HR и на отговорника по безопастност на труда, минах допълнителен инструктаж и ми обособиха допълнителни почивки.

# 72
  • София
Аз казах само на 1-2 най-близки колеги, защото работя в много натоварен отдел. На по-висшестоящите ще кажа след седмица-две, когато имаме сърчице. Вероятно ще работя до края на месеца и ще започна да чистя отпуски и след това болничен. Така беше и при предната ми бременност.

# 73
  • София
Азащо не си пазите отпуската  ? Имате право и ще я ползвате живот и здраве като се върнете отново на работа.

# 74
Момичета, може въпросът ми е глупав, но  чувствате ли се бременни. Нямам предвид физическите симптоми, а осъзнаване на хубавото нещо, което ни предстои. Аз някак още не съм много осъзната, всичко стана много бързо(за което само мога да се радвам ). Със съпругът ми сме женени от лятото на 2016г., но за съжаление след сватбата се случи голяма загуба в семейството, после пък започнахме да търсим жилище, след това тъкмо лятото се бяхме наканили да започнем с опитите и пак греда-анаеробна инфекция, за която и пих една аптека с лекарства. И така времето си минаваше и дойде началото на тази година, в която се случи чудото. И след като бях така обстоятелствена-любопитно ми е тези от вас, които са правили по-дълго опити, сега след като нещата са се случили, вече усещате ли се бъдещи мами или тепърва предстои, както май е при мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт