Февруарчета добрички гукат като малки птички

• 12 072
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
ЕМИ, ЧЕТСТИТО ТИ ХРИСТИЯНЧЕ! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И ОТТУК НАТАТЪК С БОГА НАПРЕД СМЕЛО В ЖИВОТА!

Бебчо, обади ми се, ако ще идваш в Люлин. Само дано да е хубаво времето.
Elix, ти на АМ ли си или на кърма... щото и аз и Суити споделихме, че от намаляването на храната определено и кърмата намалява.

# 226
  • София
Игси,на АМ сме за съжаление,но да сме живи и здрави.Да знам,че храненето се отразява на количеството на кърмата,в противен случай не бих започнала никаква диета Naughty

# 227
Здравейте, мами Hug

Еми, честито християнче. Нека да ти бъде живо и здраво!

На Стефко във вторник му биха 2-рата ДТК ваксина и първите 2 дни беше спокоен, не вдигна температура. Но вчера целия ден беше неспокоен. Започна още от нощта. Събуди се в 2ч за кърмене, а по принцип от 1-2 седмици се събужда към 3,30-4ч. Поспа около 2ч и пак се събуди и така до сутринта. Тази нощ беше по същия начин. Даже се събуди по-рано. Сигурно го боли гръбчето, като гледам какво топче е станало.
Вчера изпратих каката на село. В сряда съм решила и аз да отида с малкия, че от кога ги чакам черешките smile3508 Най-вероятно ще се върна за консултацията на 19.06. Много ще ми липсвате newsm03

elix, искам да сложа снимки в албумчето, но не зная защо не се качват newsm78 С часове съм чакала и накрая нищо #Cussing out Само ми е чудно как успях да кача 3 снимки в албумчето, а другите не мога smile3506

# 228
Игси като стигна до Люлин ще се обадя, дано само утре да е хубаво времето  Praynig
Мами пуснах една тема в Майки/бъдещи и настоящи/ вижте я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=104793.0 Вие какво мислите по този въпрос  newsm78

# 229
искам да сложа снимки в албумчето, но не зная защо не се качват newsm78 С часове съм чакала и накрая нищо #Cussing out Само ми е чудно как успях да кача 3 снимки в албумчето, а другите не мога smile3506

chere6ka ,да не би да са ти по-големи от 2 МВ снимките?  newsm78
А за седналото положение не знам колко и кога,но знам че непрекъснато иска да е седнал и аз го подпирам с разни възглавници и тогава е мноооого доволен  Laughing

# 230
 Здравейте, мами,
 Аз не правя нищо специално с Мони, предимно си говорим, аз на него и той на мен, масажи правим вечер след баня, ама по някога ги пропускаме, че почва да реве, сетрин нямам време, защото оправям каката за дтска градина. Играчките вече сам си ги държи, вчера го вдегнах за ръцете на високо и той умря от смях, ама с глас се смя, много беше сладък, обаче след това вече нещя пак да се засмее. Та така търся все нови и нови начини да го накарам да се смее Laughing
А иначе каката е по песните, тя си има и касетофон и му пуска разни песни и приказки Wink
еМИ ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ , ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО

И аз немога да кача снимки, ако някой ми напише УРЛ адреса , обаче ще стане.
 хайде лека веечр на всички и приятни сънища Joy

# 231
Качих снимки в албумчето Wink, благодарение на elix  bouquet
Може вече да ни видите newsm03

# 232
Ето ме и мен. Влизам само, за да кажа здрасти, че отдавна не съм писала, но чета редовно.
Ние все още отлагаме кръщенката, защото моите родители са в Търново, ние и родителите на мъжа ми сме в Търговище и още не мога да реша, къде искам да кръстя беба. Не че нямам с кого да се консутирам. Брат ми тази година завършва Богословие и е решил да се "глави" за свещенник. Ако питам него сигурно ще ми се кара, че се бавим, но до края на лятото трябва да решим със сигурност. Ама искаме и на море да идем...!!!

# 233
Момичета, стискайте ми палци HugУтре отивам на изпити - понеделник и вторник ще съм заточена в Търново - бебко ще дойде с нас(ще бъдем с баща ми с колата). Много ме е страх за бебко от многото път, защото като знам как карат тези т.нар шофьори Close Дано всичко е наред Praynigче цялата настръхвам Praynig Предпочетох Митачко да дойде с мен, защото няма да ме има цели 2 дни, а за съжаление от предните ходения на лекции се изчерпаха запасите от кърма Confused и ще трябва 2 дни да е изцяло на АМ Confused а и ще трябва да го гледа свеки, а на нея и нямам и капка доверие, абе...с две думи това ще е първото му голямо пътешествие и ни стискайте палци да мине всичко благополучно Rolling Eyes
Поздрави Hug

# 234
Най-обичам, най-обичам по чорапки аз да тичам Laughing Дидунчо, успех, мила!!! За Митачко не се притеснявай-като го люшка колата ще му е кеф даже Simple Smile Ние до Атина отидохме по Великден, та ти до ВТ ли се притесняваш. Айде, шестички да донесеш Hug

# 235
  • Габрово
    Дидунчо, успех на изпита newsm10! И не се притеснявай, всичко ще е наред с пътуването. Не е толкова далеко. Ще видиш, че ще му хареса на детето. travel

# 236
  • Габрово
     Ние се уплашихме от дъжд и се прибрахме от разходката, но като че ли няма да вали. Ще хапнем и пак ще излезем, таман да си купим някое пюренце. Антония доста се чумари на зеленчуковите пюрета. Картофеното, което и правя сега го смесвам с едно на Нестле. Иначе поотделно не ги иска. Мами, вие имате ли наблюдение някое зеленчуково да се харесва от децата.
     Вие пак сте хванали пътищата като гледам. Явно времето при вас е хубаво. Дано така да е до края на деня.

# 237
Ние днес за първи път опитахме пюренце- от ябълки и моркови на "Ганчев". На мен много не ми хареса на вкус, но Веселинка облизваше лъжичката като кученце- явно на нея й хареса. Дайте препоръка за тези пюренца. С какво се започва, по колко и т.н.?
Някоя от варненските мами да знае от къде във Варна може да се купи Фризолак на едро и евентуално, колко струва?

# 238
Хеййй, мамета, ама днес е много тихо тук!  Grinning
Ние се върнахме от събор. И двете нощи си лягах около 3-4 посред нощ, защото си клюкарствахме с кръстницата на Сузи  Mr. Green Като че бяхме на лагер, беше много хубаво. А децата намазаха един куп подаръци. Да не споменавам, че бяха център на внимание, ухажвани и глезени от всички. Хи хи, чувствах се горда мама, само дето Сузи попрекали, защото започна здраво да капризничи - искам да се кача там и там, не искам да меря това /карахме я да премери една пола, ама тя се дърпаше, че не сме я качили на въртележка със синджирени люлки/. Ама карай... Нали беше събор!  Rolling Eyes
Бебка, пък, ревеше в баба си и дядо си. Свекърва ми реши, че иска да я приспива, а тя се съдра да реве. Отидох и си я взех - за нула време детето се успокои. Нещо не стои при нея. А при другите ми приятели нямаше проблем, даже кръстничката я приспа веднъж и беше много горда от себе си  hahaha . Тя е решила, че бебетата много реват от нея, затова беше много впечатлена.
И така... Дано утре пишете повечко. Лека нощ!  Joy

# 239
     Ние се уплашихме от дъжд и се прибрахме от разходката, но като че ли няма да вали. Ще хапнем и пак ще излезем, таман да си купим някое пюренце. Антония доста се чумари на зеленчуковите пюрета. Картофеното, което и правя сега го смесвам с едно на Нестле. Иначе поотделно не ги иска. Мами, вие имате ли наблюдение някое зеленчуково да се харесва от децата.
     Вие пак сте хванали пътищата като гледам. Явно времето при вас е хубаво. Дано така да е до края на деня.

Щом не харесва зеленчуково пюре, спри го засега. След седмица опитай пак.

Рибке, радвам се че сте си изкарали добре!

Нашата Тея вече си се смее с глас от няколко дена. Много добре се ориентира, вече без грешка, да хване предмет, който й подаваме.

Аз съм 58 кг от 3-4 дена т.е. смъкнала съм още едно кило, а не забелязвам да ям по-малко, или пък да се движа повече от преди. Пия обаче много течности. Може би по 2-3 литра на ден.

Бебчо, ако си ме търсила в неделя гсм-то ми беше останало у дома и му паднала батерията, а аз цял ден не бях в София.

Общи условия

Активация на акаунт