Кюретаж и забременяване след това - тема 77

• 58 410
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Нандин, честито и от мен! Бъдете много здрави! ❤
Едно малко въпросче към теб: Нормално ли роди или секцио? Мерси за отговвора! 😙

# 241
  • София
Мн исках нормално, но не ми разрешиха Sad
Беше планирано за 13.02., но моето малко съкровище реши, че не му се чака и се роди на 8.02.

# 242
Мн исках нормално, но не ми разрешиха Sad
Беше планирано за 13.02., но моето малко съкровище реши, че не му се чака и се роди на 8.02.
Защоне ти разрешиха? Заради възрастта ли? На мен ми казва доктора да раждам нормално, но заради възрастта не било добре да чакам термин, а да ми предизвикат раждането две седмици по-рано...Не съм раждала отдавна, и никога на такава възраст и затова любопитствам! Благодаря ти! 😊

# 243
  • София
При мен се натрупват няколко неща - възраст, ин витро, гестационен диабет (с инсулин), високо кръвно (с терапия)....

# 244
Честито, Нандин! Бъдете здрави и бързо се възстановявай! 🍀
Аз се редя под памперсите с надежда, че все някой ще ме нацели в главата 🤞🏼

# 245
  • София
Simple Smile Нандин, честито и от мен, бъдете много много усмихнати и здрави. На теб бързо възстановяване, а на малкото бебче много късмет, игриво детство и щастлив живот.

# 246
Момичета,взех си днес и моята епикриза след абразио-то.Хистологичен резултат:Децидуа и хорион
Идея нямам какво значи🤔,казаха ми хромозомна грешка.

# 247
  • София
Сладурче, дежурен отговор, но в ранна седмица се случва често.
Горе главата и гледай напред. Виж изследванията на първа страница на темата, витамините и ТСХ поне е добре да провериш.
Стискам палци следващия път да е успешен!

# 248
Момичета,взех си днес и моята епикриза след абразио-то.Хистологичен резултат:Децидуа и хорион
Идея нямам какво значи🤔,казаха ми хромозомна грешка.

Означава, че са идентифицирали тъканта като ембрионална структура и околоплоден сак.

# 249
Сладурче, дежурен отговор, но в ранна седмица се случва често.
Горе главата и гледай напред. Виж изследванията на първа страница на темата, витамините и ТСХ поне е добре да провериш.
Стискам палци следващия път да е успешен!
Тсх ми беше 1,5
Благодаря,дано да е успешен
Иначе ми казаха,че има възможност да стане и естествено,но досега щом не е станало.

# 250
Сладурче, никога не се знае какъв път ще изберат децата ни към нас. Кураж и успех, както е опитите, така и в процедурите, ако се стигне до тях. На колко години си?

# 251
Сладурче, никога не се знае какъв път ще изберат децата ни към нас. Кураж и успех, както е опитите, така и в процедурите, ако се стигне до тях. На колко години си?
Благодаря ,Елена!
Успех на всички нас!
На 30г.съм вече,но от 6-7 правим опити(естествено,инсеминации,ин витро)

# 252
Определено вече си извървяла дълъг и труден път. Но, щом имаш силното желание и подкрепа на половинката ти, всичко ще се нареди. Възрастта ти е огромно предимство, начините са много. Бъди смела! Прегръдки.

# 253
  • Sofia
Момичета, правили ли са ви цветна снимка? На мен ми е назначена от АГ, но малко се притеснявам. Нужно ли е да си пускам отпуска или ще съм в състояние да отида на работа?

# 254
  • София
Нищо страшно няма. Със или без упойка ще си? Ако си без - след 10 минути си тръгваш без проблем.
Преди ЦС трябва да имаш чиста микробиология, уреаплазма, микоплазма, хламидия. Настоявай да ти ги пуснат, ако АГ се ослушва.
Имай едно наум, че без упойка може да направиш спазъм и да не излезе верен резултат. Искай запис на диск, който трябва да има няколко последователни кадъра на него през определено време.

Общи условия

Активация на акаунт