За мен лично Нур и Йит са големи късметлии, че се срещанаха съвсем случайно, във време в което всеки имаше нужда точно от другият - затова магията и любовта им в толкова красива, истинска, стойността.
Аз не обвинявам нито Нур, нито Ийт за всички спорове и караници, мисля че и двамата са с много добри сърца, с много чисти души и всеки обича другият повече от себе си - именно заради това се стига до всички кризи. Имам предвид, следното единствено което им пречи е силната любов и грижа към другият и когато някой научи за нещо което ще разстрои половинката, се опитва да го крие, за да предпази от страдание. Ийт знае неща, но не ги казва на Нур, за да не страда тя. Нур знае неща, но не ги казва на Ийт, за да не страда той.
Винаги се намират някакви доброжелатели, които завиждат на чистата им и силна любов и все се мешат и тогава стават проблемите.
Ако нямаха никакви тайни по между си - нямаше да има кой да ги бутне, щяха да са скала, много здрава, но понеже са много добри и мислят за другият - околните се възползват.
Незнам дали успях да се изкажа добре, 😊

И аз на това се ядосвам вижда , усеща и нищо не прави . Знае как манипулира детето скараха се . Трябва да и бие шута на Иджлял .
Аз намерих следващите епизоди в интернет на български.. тъй като няма да мога да гледам през идната седмица в 20ч.