"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 590
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет и от мен ❤

За мен лично Нур и Йит са големи късметлии, че се срещанаха съвсем случайно, във време в което всеки имаше нужда точно от другият - затова магията и любовта им в толкова красива, истинска, стойността.
Аз не обвинявам нито Нур, нито Ийт за всички спорове и караници, мисля че и двамата са с много добри сърца,  с много чисти души и всеки обича другият повече от себе си - именно заради това се стига до всички кризи. Имам предвид, следното единствено което им пречи е силната любов и грижа към другият и когато някой научи за нещо което ще разстрои половинката, се опитва да го крие, за да предпази от страдание. Ийт знае неща, но не ги казва на Нур, за да не страда тя. Нур знае неща, но не ги казва на Ийт, за да не страда той.
Винаги се намират някакви доброжелатели, които завиждат на чистата им и силна любов и все се мешат и тогава стават проблемите.
Ако нямаха никакви тайни по между си - нямаше да има кой да ги бутне, щяха да са скала, много здрава, но понеже са много добри и мислят за другият - околните се възползват.
Незнам дали успях да се изкажа добре, 😊

# 556
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И двамата са толкова възпитани и загрижени, че искайки да помагат на всички, страдат те двамата

# 557
И Ийт и Нур може да се критикуват горе доло по равно.
За Ийт сте написали.
Ами Нур? Коя  жена ще търпи това.Дразнеше ме това примирение в Нур в началните серии.Без позиция, без дума приемаше цялата нелепа ситуация.Стоеше в пристройката, дебнеща зад пердето да зърне любимия си и увисналата на врата му Иджлял.Стоеше и мълчеше.Буквално беше прислужница на бившата съпруга на мъжът и.Колко от нас ше търпят това .Тук поведението на Нур беше наивно до глупост, пълно овчедушие.
Да Ийт беше най виновен че го допусна това, но  нейното покорство ми идвашв в повече.
Не знам дали бих обичала такъв мъж, но със сигурност ще разпердуша на втория ден всички и изобщо няма да крия коя е законната съпруга.
djoleva, толкова добре си го казала! За този мъж и аз бих изтребила по домова книжка всичките змии усойници Козан, още с влизането ми в имението! Но за съжаление сценаристите много добре изпитват нашето търпение! Продължават да ни държат в напрежение, продължават да ни уверяват, че има и по-гадни номера, на които са способни и Иджлял, и Аютюл, и Назан! А аз продължавам да гледам за кой ли път сериала и всеки път със същата сила се ядосвам на някои грешки, които допускат Нур и Ийт и излизам от кожата си, наблюдавайки мръсните игрички на другите!

Този факт някак обаче удобно бе забравен и от Иит, и от Иджлял, а даже самата Нур не го напомни на никого. Аз на нейно място със сигурност бих го напомнила.
Изобщо сценаристите често напомнят в сериала как Иджлял е загубила любимия си, Мерт едва ли не е загубил баща си, лелята аха-аха и да загуби основен спонсор, дори Иит загуби за известно време любовта на живота си, но неглижират загубите понесени от Нур. Всичките обяснения, които съм намерила за себе си по този въпрос са половинчати. Rolling Eyes

Профи, не си спомням друг сериал да ме е карал да обмислям, разсъждавам и анализирам всяка постъпка на героите. Улавям се, че мисля за Нур и Ийт дори, когато съм заета със съвсем други неща!

Сбъркана работа е моето, ей!

# 558

Привет и от мен ❤
За мен лично Нур и Йит са големи късметлии, че се срещанаха съвсем случайно, във време в което всеки имаше нужда точно от другият - затова магията и любовта им в толкова красива, истинска, стойността.
Аз не обвинявам нито Нур, нито Ийт за всички спорове и караници, мисля че и двамата са с много добри сърца,  с много чисти души и всеки обича другият повече от себе си - именно заради това се стига до всички кризи. Имам предвид, следното единствено което им пречи е силната любов и грижа към другият и когато някой научи за нещо което ще разстрои половинката, се опитва да го крие, за да предпази от страдание. Ийт знае неща, но не ги казва на Нур, за да не страда тя. Нур знае неща, но не ги казва на Ийт, за да не страда той.
Винаги се намират някакви доброжелатели, които завиждат на чистата им и силна любов и все се мешат и тогава стават проблемите.
Ако нямаха никакви тайни по между си - нямаше да има кой да ги бутне, щяха да са скала, много здрава, но понеже са много добри и мислят за другият - околните се възползват.
Незнам дали успях да се изкажа добре, 😊

Миши, поздравления!  Нямам какво да допълня! На 100% съм съгласна с теб!

# 559
Добър ден момичета!!! Аз съм от тези които са само на балкона и четат,но вече не се стърпявам.И аз не одобрявам Иит за мен е мухльо и НАРЦИС...не мога да си обясня факта,че се жениш за 1 братовчедка и лелята ти става майка та това е АНОМАЛИЯ...свършиха ли се жените в турция та трябва да се оножваш с родата си...бил обичал Нур да бе да повярвах ,ако обичаш живееш за любовта си,а не за роднините...исками се много да пиша и то с факти,но и не ми се иска да си развалям кефа и без това когато гледам сериала достатъчно се ядосвам....да живееш под един покрив години наред с едни хора и да не се святкаш що за хора са да не се усещаш поне малко за мен е просто недопостимо...нереално...или си тъп кът галош или не ти пука с кои живееш и си гледаш ти да си добре и патката да ти е само вътре егото повдигнато на макс/видите ли,колко съм харесван и вървежен сред жените/...е това е Иит..един недорасъл за семейство мъж.Нур ..е Нур си пада мазохист..хем иска да се обяснява хем мрънка и върти опашка,абе момиче щом си решила да се бориш за Иит то бори се бе ,а не само да пърхаш ,ревеш и самосъжаляваш и какво постигна ..просто нищо..загубени години само...абе хайде да свършва си казвам аз и всеки по пътя си...

# 560
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Еми 🤗 не си луда само ти и ние сме с теб 😃 - на мен това ми е вторият сериал ( първият беше Огледален свят, който и до днес имам на компютъра с Бг субтитри), Сега и Завинаги така ме плени, че вчера след 61 ви епизод пак си пуснах да гледам на турски 48ма серия - откачена работа 😂

# 561
Лошото при Ийт е че вече вижда, усеща се за някой неща който въртят лелята и Иджлял , но продължава да не прави нищо или всичко се ограничава до забвлежка.
Добре, приемам че е заради Мерт.Но той вижда че се гаврят и с крехката психика на детето и....пак нищо.
Грешка е че заживя отново в една къща с леля си и Иджлял.
Трябваше да им подсигури удобно жилище , но той да не е там.

# 562
# 563
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 564
Момичета , не съм гледала сериите в началото. Искам някой да ми обясни. Кога Иджлял е убила човек ?

# 565
Момичета , не съм гледала сериите в началото. Искам някой да ми обясни. Кога Иджлял е убила човек ?
Мъжът, (Гaзанфер май се казваше) който накара да взриви яхтата на Ийт.. Той ѝ искаше много пари и я заплашваше.. Беше в гората до имението, и там се сби с Фърат, и Иджлял го уби.. Фърат пое вината.

ето и клипче.. (на турски е)
https://www.youtube.com/watch?v=tzZNsI8EAYw

# 566
 Здравейте Hug

Цитат
Лошото при Ийт е че вече вижда, усеща се за някой неща който въртят лелята и Иджлял , но продължава да не прави нищо или всичко се ограничава до забвлежка.
 Peace Naughty   И аз на това се ядосвам  вижда , усеща  и нищо не прави .   Знае как манипулира детето   скараха се  . Трябва да и бие шута  на Иджлял .

Фатих  се оказа полис под прикритие    . Как ли ще се измъкне , котато Ийт  ще го пита за бръмбарите  . Как притисна Иджлял   БравУс .   Ямур милата  не очакваше така да я защити   братски . Липсва и обич , закрила . 

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 19:42 от femmi2

# 567
Здравейте Hug

Фатих  се оказа полис под прикритие    . Как ли ще се измъкне , котато Ийт  ще го пита за бръмбарите  . Как притисна Иджлял   БравУс .  
Здрастии Simple Smile Hug
В понеделник ще разбереш Grinning Аз намерих следващите епизоди в интернет на български.. тъй като няма да мога да гледам през идната седмица в 20ч.
Всъщност в понеделник ще е доста интересна серия..  Ще ..
Скрит текст:
Скрит текст:
отвлекат Нур и Иджлял

# 568
И аз ги гледам с около 10-15 епизода на пред от това което дават по бТВ.Доста интересно филм се оказа.

# 569
Охх, няма почивен ден за нас! Продължава да ни вълнува сериала! Продължаваме да си задаваме въпроси и да търсим верните отговори! И аз уж реших да приключа с 61 епизод, но се оказа, че вече съм на 66-ти.
Поради отсъствие на нещо ново, отново стари, но пък красиви снимки на Толга и Амине

Общи условия

Активация на акаунт