"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Хубава вечер от мен!
Ааа, какъв красавец само Heart Eyes И тази усмивка..

Скрит текст:
Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 22:29 от DebSs

# 271
Знам, че повечето няма да харесат думите ми, но Хафизе си отиде заради дъщеря си, която забременя извънбрачно от женен мъж. Не й хареса и че дъщеря й е крадла. Ами така си беше. Много силна сцена със смъртта на Хафизе. Дано смъртта й да помогне на Елмаз да се промени. Нея май само страданието я променя. Нур може да е забавна пияна, но се излага, излага и мъжа, когото обича. Той правилно я нарече "съдбовна грешка". Ийт щял да накаже този, който ги е снимал с Нур. Те се излагат публично, после другите им виновни. Имам чувството, че Нур нарочно се напи и направи този цирк.

# 272
Много ме издразни Ийт как се обясняваше на Иджлял за видеото което са и пратили,а тя му държи сметка.Все пак те не са женени,тя е само майката на детето му

# 273
На мен много ми хареса как Елмаз не подаде ръката си на Джахид. Браво!  Може да му дойде акъла. Иначе стои като теле и гледа, гледа...
А сега интересното...
Питах нашата роднина, която живее в Турция. Тя каза, че бракове между братовчеди не са забранени. Основно така се женят по селата, и са втори  братовчеди и др. Но има бракове и между първи братовчеди. 😱
Аз отдавна исках да я попитам. Все смятах, че това е измислица на сценаристите. Но не е... Направо съм в шок!

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 00:25 от Драко12

# 274
Иска ми се Елмаз да бие шута на Джахит.След като той не може да избере тя да го отпрати този глупак и толкова.На Назан и трябваше ортопедично легло и затова остана в къщата,но вече оздравя и продължава да живее там.

# 275
С малки пропуски в началото, успях да изгледам епизода - на моменти забавен, след това много тъжен.... ooooh! На мен ми е жал най-много за Хафизе - отиде си от мъка, не видя първото си внуче... ooooh!
Назан все още е законна съпруга на Джахид, но след като беше изгонена от съпруга си се завърна с измама и обвини невинен човек....Сега моли всесилната Айтюл за помощ, защото ако глупака Джахит разбере какви ги е свършила, може би ще й покаже вратата....
Иджлял - с какво право държи сметка на Ийт. Каквато е Иджлял, такава е и Нур - и двете са бивши съпруги на Ийт. В момента Иджлял е само майка на сина му, нищо повече. Ако Иджлял има право да държи сметка на Ийт къде ходи с кого се среща, същите права би трябвало да има и Нур....Има само една разлика, че Иджлял действа задкулисно и обсебващо, за да постигне това, което иска. Дори не се посвени да използва детето си в мръсните си игрички....без да мисли за психиката му....
Не виждам с нещо Назан да е повече от Елмас. Елмас е лъгала, а нима Назан не го е правила....И то много години....И ако в Елмас сега виждам истинска промяна, Назан се е променила, но е станала още по-подла.....И на мен ми се иска, както каза Хафизе, Елмас да отгледа с помощта на семейството си детето и това безгръбначно Джахит да си живее с любовта на живота си в лъжа......
Дъщерята на убиеца е по-свястна от триото....Дано да се задържи повече в къщата, за да се предпазват и да осуетява плановете на трите лъжкини и интригантки.....
Вече е късно за сериозни размисли...но имам една молба - в скрити или на лични някое момиче да каже ще се разбере ли истината за смъртта на Хафизе. Доколкото разбирам, Ийт се досети, че може би се е случило нещо в дома му, но много бих искала да научат и Елмас, Нур, Емин и Джахит......
Благодаря на всички за коментарите  Hug

# 276
zuzi,
Иска ми се Елмаз да бие шута на Джахит. След като той не може да избере тя да го отпрати този глупак и толкова. На Назан и трябваше ортопедично легло и затова остана в къщата, но вече оздравя и продължава да живее там
    И аз се моля Елмаз по-бързо да осъзнае какво мекотело е Джахид. С всяко свое следващо действие ми става още по-противен. Елмаз допусна много грешки и плати скъпо за тях. Но тя се осъзна, опитва се да поправи нещата, започна да гледа на живота по друг начин, но  Назан и Айтюл ще я довършат. Това трио от змии усойници не се умори да пръска отрова и да прави околните нещастни. Дано има възмездие  и за техните действия.
     Харесва ми актрисата Тууче Кумрал/Елмаз - много добре се справя. Изобщо целият актьорски състав е много добър!

# 277
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
... Вече е късно за сериозни размисли...но имам една молба - в скрити или на лични някое момиче да каже ще се разбере ли истината за смъртта на Хафизе.
Скрит текст:
Да, ще се разбере.

От целия актьорски състав не намирам за особено добра играта на Айтюл. Прекалено много театралничи, а от походката и ми се повдига. Да добра е актрисата, но всичко изиграно е много еднотипно. Вече лесно мога да отгатна в следващия момент каква гримаса ще направи.

# 278
Сезон 2
Епизод 51

– Изнервил се е, изнервил се е!

- Вие сте напрегнат, Ийт Козан, аз ли ви напрягам?
- Ти не можеш да ме напрегнеш!
- С вас ще бъдем интересни партньори, Ийт Козан! Един глас ми казва, че ни чакат приключения!
- Въпрос на късмет! Ще видим!

- Ооо, идва! Усмихва се, но е много нервен!
- Трябваше да те закарам до вкъщи, но има по-близък желаещ!
- Желаещ, много желаещ!

- Любов моя!
- Стой права нормално, излагаш ме пред всички!
- Ти не ме ли разбираш, пияна съм от любов! Толкова съм влюбена, всички мои страхове и глупости, които правя, всичко е от любов! Сляп ли си?
- Само да съм те видял да пиеш, само да съм те видял!

- Правя всичко от любов! Дали ме разбираш? Затънала съм до шията в море от любов!
- Стига глупости, излагаш ме! Хайде! Тръгваме си! ... Ако аз направя същото?
- Направи го! Хайде давай! Всички да видят! Гледайте, гледайте всички, вижте какво е любов! Гледайте!
- Тръгваме си!
- Доскоро, доскоро, наблюдавайте нашата любов!
- Чао!

- Аз имам някакъв имидж пред тези хора, а ти го срина за миг! Не се смей, недей, ще стана лош!
- Много те обичам, много силно!
- Слушай, много силно ще те ...
- Ти безкрайно много ме обичаш! Много силно!
- Нур, Нур ...

- Много те обичам! Много силно! Много силно те обичам! Моя съдбовна грешка!

- Баща ти, брат ти, Нур, ние сме едно голямо семейство! Ще се справим сами и внучето ще отгледаме! Ще видиш! Ще се справим сами с всичко!

- Трябва да се явя на изпит, Ийт настоя, но него го няма, явно е при съседите!
- Добре, че ни каза, не знаехме, какво още?
- На теб не ти харесва, че е при съседите, а?
- Нахалница!
- А аз дори си говоря с това същество!

- Ще мине, горе главата! Ще мине, аз съм с теб!
- Какво щях да правя без теб цяла седмица! Как щях да се справя с болката си?
- Ти си по-силна, отколкото предполагах!
- Когато нямаш сили, облегни се на мен, разчитай на мен!

- След толкова време отново държиш ръката ми! Всеки път щом вдигна глава срещам твоя поглед! Лека-полека ме лекуваш, Ийт, ти си мехлем за болката ми!
- Ти ми каза, че твоята болка съм аз. Аз съм причина за сълзите ти!

- Отсега нататък Дурдумас командва тук! Внимавайте как се отнасяте един към друг. Докато бебето се роди и навърши 40 дни в този дом думата и законът са тези на Дурдунас! Ясно ли е?

- Добре дошъл, Ийт!
- Иджлял, какво правиш в момента?

Любима ми е тази сцена в дискотеката, сладурана Нур, а и Иджлял се пръска от ревност- въобще кеф... Ах тоя Фърат!!! Освен това, че разказа на Нур истината за бебето, друго добро дело не е свършил, а и още колко простотитии предстои да направи- то и неговото не е любов, ами някаква обсебеност- стар похват на турските дизита. И аз нали съм вече много веща ...

# 279
Много тежка серия! Стана ми много жал за Елмаз, но пък тя започва все повече да ми харесва като персонаж! Промените при нея започват и определено ще са в положетелна насока.
Джахид напълно заслужава Назан, лика-прилика са си! Много мразя такива нерешителни мъже, а този е от най-противните!
Ийт и Нур са много готини в моментите, когато тя пие 😊 .

Подозирам, че новият любим персонаж ще ми е бабата, даде добра заявка тази жена. Обичам тези персонажи в турските филми.

Очаквам с нетърпение серията в понеделник.

Arizona, не искам да те разочаровам, но не очаквай чак толокова от бабата, въобще не е ключова за действието по-нататък.

# 280
Здравейте, момичета!
Усмихнат, спокоен и изпълнен с положителни емоции уикенд!
Да започнем с нещо позитивно!
Нади,
Цитат
Любима ми е тази сцена в дискотеката, сладурана Нур, а и Иджлял се пръска от ревност- въобще кеф...
    Аз също обожавам този момент. В думите на Нур, изказани на глас, пред всички: "Правя всичко от любов! Дали ме разбираш? Затънала съм до шията в море от любов! Гледайте, гледайте всички, вижте какво е любов! Гледайте!" се крие такава сила на чувствата, толкова нежна и обичаща душа, която не се срамува от любовта си, а е горда, че обича този невероятен мъж! Една безумна и луда, споделена любов. Любов, преминала през всички изпитания и превратности на съдбата, но останала непокварена!

Признанието на Ийт "Много те обичам! Много силно! Много силно те обичам! Моя съдбовна грешка!" направено от сърце също е много въздействащо. Ийт, който хокаше Нур, че ще му се подиграват, в същото време беше толкова горд, че момичето, в което е влюбен заяви ясно и категорично пред всички своята любов. Страхотни сцени, невероятна игра и на двамата! Чудесни бяха!

# 281
Нещо красиво:

# 282
И нещо още по-красиво:

# 283
Привет на Нурките, Ийтките и една Иджлялка! wavey wavey wavey

Тази серия много ви е развълнувала. Отдавна не сме имали толкова постове в темата и такова присъствие на балкона. Вчера само погледнах, но не можах да пиша, но в темата бяха 12 потребители и 25 други.
Много е хубаво, че още повече зрители харесват сериала, който както много пъти съм заявявала е стойностен и предразполага към много обсъждания.
Прочетох, че Нур се упреква за поведението си на пиянство. Защо пък не? Тя си има цел и решава да я постигне. Постига я не чрез задкулисни и мръсни номера , а наяве, дори и излагайки себе си.
Истинските думи на Ийт в колата не бяха "съдбовна грешка". Нашият превод не е много точен. Доколкото разбрах от оригинала и най-вече от руския превод Ийт не каза точно това, а каза, че тя му е беля на главата. Според мен смисълът е по правилен да е този "беля на главата" отколкото "съдбовна грешка", защото,  Ийт никога не е приемал Нур за своя грешка, но.... преводачи #2gunfire #2gunfire
Той повече е приемал брака си с Иджлял за грешка и го е казвал явно това и пред нея, и пред леля си.
Елмас ще преживее много тежката загуба в живота си на майка и ще има своя  катарзис.
Актрисата превъзходно изигра цялата мъка по загубата на майка.
Ийт показа голяма състрадателност, ,съчувствие, мъка и разбира се отговорност към семейството на Нур.
Колко хубаво я прегърна, за да я утеши, а после колко беше добър и нежен към Нур, предлагайки й винаги да се обляга при нужда на него. Искрена и с любов поддръжка й предложи. Това е истинският Ийт, но за жалост, когато се появят леля и дъщеря й започва друга песен като се огъва пред леля най-вече.
Иджлял продължава да го тероризира, вменявайки му чувство за вина. За мен беше смешно нейното упрекване към Ийт, че той с поведението си е направил така, че да бъде изложена. Защо тя приема "излагането" на Ийт за свое не мога да я разбера. Отново нейните игри и упреци към него.

Някой в по-предни постове, но не помня коя беше казала, че Елмас е била развлечението за Джахид.
Не е точно така, защото имаше момент, в който Джахид, виждайки , че Елмас се увлича по Ийт много често я питаше дали го обича. Това ме кара да мисля, че той е търсил преди всичко любов навън от семейството си, в което се е чувствал доста подценяван. Така, че Елмас не е само забавление за Джахид.
Друг е въпросът, че тя се издъни пред него и му показа, че не го обича, от което той дълбоко се разочарова.

Профи
welcome. Много ми хареса поста, с който влезе в темата.  smile3501 newsm51
Еми, Hugблагодаря за хубавите снимки и разбира се, за резюмето! Peace newsm51
МАМА-АН Hugблагодаря за хубавите колажи newsm51
На всички останали ви благодаря за участието в темата на този прекрасен сериал newsm51

Днес е Задушница. Да почетем нашите близки, които не са сред нас.

# 284

Нова снимка от Instagram

Толгахан Сайъшман

Емиииииииииииии Heart Eyes
Прекрасна снимка на красив мъж!

Общи условия

Активация на акаунт