"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
 Елмаз , когато му прайше номера и го искаше заради парите не го обичаше .  Заобича го постепенно  знам ли ? Rolling Eyes    Ако се появи трета Джахит ептен ще изперка  hahaha

# 301
Ако се появи трета Джахит ептен ще изперка  hahaha
Нищо му няма. Еххх кой мъж не би мечтал три да търчат след него. Дай боже всеки му както се казва Simple Smile

# 302
Ако се появи трета Джахит ептен ще изперка  hahaha
Нищо му няма. Еххх кой мъж не би мечтал три да търчат след него. Дай боже всеки му както се казва Simple Smile

Их, най-после един мъж да се изкаже в тази тема! Браво!
Отговорът  е напълно в унисон с ника.  hahaha hahaha hahaha

# 303
Не разбрах така въпроса Peace Джахид ще блокира при трета, ако е като първите две Laughing Май такива му се лепят.

# 304
Даа в тези реклами на Дайхман е страхотна, чок гьозел

# 305
И в този голям холдинг пълно със завистливи колеги. Нур може и да тича нагоре-надолу, но ще постигне целта си. А злобните колеги ще си останат с папките в ръце и скупчени ще продължават да сеят омраза по адрес на Нур, която е ухажвана от двама красиви мъже!

# 306
И нещо още по-красиво:

еех Еми, Еми, тоя Толгахан мноого ти е лагнал на сърцето...

# 307
Понеже всички се надяват Елмаз да биела шута на Джахид,който не я заслужавал...да ви попитам:
Елмаз обича ли Джахид?Споделете мнението си
..То и аз се надявам да му бие шута и ако може да се появи трета -някоя наистина свястна жена,която ще го ОБИЧА.Понеже нито Елмаз,нито Назан го обичат.
Той не ,че мн на място и двамата с Ийт са мекушави и лесни за манипулиране,но малката шмекерка забременяла от него,100 пъти го прави на глупак,подиграва му се,и сега понеже претърпяла развитие нейната персона към добро ,Джахид трябва мигновено да откликне на нейните мераци.А той когато тичаше след нея ,а тя се държеше отвратително,трябва да го забрави много бързо.Назан и тя е отврат.
И да и на мене ми беше забавна сцената с Нур и Йит на купона...но само си представете един голям холдинг с мноого служители,уважавана и известна фирма като тази на Козан..и изведнъж шефа и бившата му съпруга с такава ситуация пред погледите на всички-мии...излагация си е и за двама им.Но най-вече за Йит защото тя Нур ,така и така си се държи странно, бягайки по коридорите на фирмата след Йит.

Хубав въпрос. Моето мнение е, че Елмас не обича Джахид. При връзката си с Джахид беше ясно, че тя го иска, заради фамилията и имиджа Козан. Помните, когато разбра, че е бременна, колко много благодари на съдбата, считайки, че с това й се подреждат желанията. Тя винаги е смятала Джахид за управляем от нея мъж. За никакви чувства не се говореше при нея, нито ги имаше в нейните мисли. Доколкото Джахид искаше любов от нея и е очаквал любов. Понеже с Назан са се взели по любов/това ми се струва доста преекспонирано/, той затова така се двоумеше между двете. Не го оправдавам, а се опитвам да го разбера.

# 308
Елмас не е обичала Джахид.Преди да забременее , не.
После сякаш и се искаше да бъдат заедно , да бъдат семейство, сякаш искаше да го заобича.Само че той не позволи, не позволи на Елмас да го заобича, направи всичко възможно тоеа да не се случи.С поведението си, с малодушието си не и даде шанс.Кажете ми кой би заобичал такъв мъж.С нищо не и показа че иска да се получи между тях.
Елмас го усещаше , обаче си мислеше че днес, утре, вдугиден , това ще се промени.
Не, промени се Елмас. Получи си уроците.Джахид , не.До снощи сдеше като пън и нищо.
Дано, дано се промени и той че и три да го подгонят все тая.

# 309
И нещо още по-красиво:

Надиии, закъсах го! Не давам прашинка да падне върху него! А не мога и да се отлепя от компютъра. Ще оставя май гладни децата тази вечер.

Ама може ли човек да се отлепи от този красавец!

# 310
Не ,момичета, просто му се паднаха гадни и подмолни жени.Търчат,лъжат,крадат ,е то и аз да съм ,щях да се шашна.
Разбира се,че не показва на Елмаз,че иска да са заедно-тя го разочарова ,лъга,краде и честно казано, незнам дали в момента има чувства към нея.
Не го оправдавам,че прибра Назан..

# 311
Цитат
.С нищо не и показа че иска да се получи между тях.
Елмас го усещаше , обаче си мислеше че днес, утре, вдугиден , това ще се промени.
Не, промени се Елмас. Получи си уроците.Джахид , не.До снощи сдеше като пън и нищо.
Дано, дано се промени и той че и три да го подгонят все тая.
Peace

Елмаз ще се промени но Джахит йок . Ще  отвлече бебето .Ще върне детето . Късно е либе за китка .

# 312
И нещо още по-красиво:

Надиии, закъсах го! Не давам прашинка да падне върху него! А не мога и да се отлепя от компютъра. Ще оставя май гладни децата тази вечер.

Ама може ли човек да се отлепи от този красавец!

Ах Еми,
сакън - няма да оставяш децата гладни. Хаир
ето нещо, което искам да те зарадвам- ти заслужаваш
https://www.youtube.com/watch?v=eXXENAfqJpY

# 313
Нади, Благодаря ти много! Трогната съм от вниманието! Клипът е страхотен! Днес от тези епизоди вадих снимки! (между другото успях и да сготвя)

Но и аз ще ти върна жеста

# 314

Общи условия

Активация на акаунт