"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 698
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Нади, ето ти твоя любимец с нашия любимец smile3503

# 346

Ох, олях се с тия снимки и колажи, ама надявам се, че Нур и Йит няма да дойдат вповече на някого...... Peace

# 347
  • On the sea
Добро утро на всички! Най после успях да се добера до темата, като виждам, че доста съм изтървала. Видях много красиви снимки и коментари, та аз нямам какво да добавя и да не е така напразно и аз да добавя нещо

Тези двамата няма как да ми омръзне да ги гледам:yellow_heart:

# 348
Добро утро, момичета!

В седмицата на любовта и ние ще се насладим на прекрасни моменти с нашите любими Нур и Ийт!

Желая ви усмихната, ползотворна и успешна нова седмица!

# 349
  • Bulgaria
Еми  Hug Мерси за снимките. Най-накрая да видим и малко романтика ,малко усмивки и любов. Миналата седмица имаше доста драматични моменти.
Виждам ,че сте коментирали Елмаз и нейното отношение към Джахит преди. Научих се да намирам най-доброто в образите. Тя е от бедно семейство , което е получило много голяма възможност да живее сред изискано семейство като Козан ,макар и като част от персонала . Елмаз е много амбициозна ,но и умна. Не се е издигнала в работата само с връзки. Хвана Джахит в мрежите си ,с желанието най-накрая да получи това ,за което се е трудила цял живот ,макар и по бързата процедура Не одобрявах нейното поведение преди - беше много алчна към пари и към имението Козан. Възползва се от слабостите на Джахит и наивността на Нур ,за да смачка всичко по-пътя към стремежите си.Ийт беше нейната несподелена любов ,за щастие тя си знае мястото и не е замислила пъклени планове ,като Иджлял ,за да достигне до златната ябълка. Но всеки човек се променя . Нейната най-голяма мечта се сбъдна -достигна до имението Козан и забременя ,за да запечата съюза си с Джахит . Не послуша майка си и Нур ,и падна в мрежите на усойниците. Не вярвам ,да не изпитва съвсем никакви чувства към Джахит ,просто го вижда каква мижитурка е и как не може да се опълчи на семейството си . Тя има нужда от стабилна опора ,не само от паричко. Много ми харесва нейната промяна досега. Голям удар получи със загубата на майка си ,светът и рухна . За пореден път се убеди ,че не  е сгрешила в преценката за бащата на детето и. Ще ми е интересно какво ще е развитието на драмата оттук нататък за нея. Гледала съм последните епизоди за кратко ,и не ми хареса в какво се превърна ,заради липсата на обич и подкрепа ,както и заради змиите в семейство Козан .

# 350
   Видях в промото по Бтв какво ще стане в сериите през тази седмица. Явно сестрата на Ийт ще разкрие истината за смъртта на лелята на Нур.

# 351
  • Bulgaria
   Видях в промото по Бтв какво ще стане в сериите през тази седмица. Явно сестрата на Ийт ще разкрие истината за смъртта на лелята на Нур.

По принцип не гледам промото за седмицата ,понеже издават всичко най-важно и ми развалят интереса ,и приемам това като спойлер ,но простено ти е  Laughing Laughing Laughing
Нямам търпение да видя реакцията на Джахит ,но като знам какъв подлизурко е Джахит ,колко хитра е Назан и колко добър е Ийт ,явно нещата няма да минат с чак толкова големи последствия. Но ще видим какво ще стане

# 352
Елмаз си е интригантка като останалите, да не изреждам. Просто е поставена при по-различни обстоятелства от тях. С високи изисквания и стремеж за бърза реализация, стремеж да надскочи нивото на семейството си, но не чрез труд, а чрез брак с богат мъж. Докато майка й се държеше с достойнство и си знаеше мястото, както се казва, дъщерята иска повече. Не знам Хафизе защо отиде да търси сметка от Джахид този ден. Обикновено го правят мъжете в семейството. Ами не й издържа сърцето на жената,че не можа да защити дъщеря си.

Цитат
Нямам търпение да видя реакцията на Джахит ,но като знам какъв подлизурко е Джахит ,колко хитра е Назан и колко добър е Ийт ,явно нещата няма да минат с чак толкова големи последствия. Но ще видим какво ще стане
Кога е постъпвал подло Джахид? Не си спомням. Мекушав е, затова се борят коя да му се качи на главата.

# 353
  • Bulgaria
Елмаз си е интригантка като останалите, да не изреждам. Просто е поставена при по-различни обстоятелства от тях. С високи изисквания и стремеж за бърза реализация, стремеж да надскочи нивото на семейството си, но не чрез труд, а чрез брак с богат мъж. Докато майка й се държеше с достойнство и си знаеше мястото, както се казва, дъщерята иска повече. Не знам Хафизе защо отиде да търси сметка от Джахид този ден. Обикновено го правят мъжете в семейството. Ами не й издържа сърцето на жената,че не можа да защити дъщеря си.

Цитат
Кога е постъпвал подло Джахид? Не си спомням. Мекушав е, затова се борят коя да му се качи на главата.

Вали  Hug Как да не постъпи подло- първо изневеряваше на Назан с Елмаз ,на Елмаз обещаваше брак и бляскаво бъдеще , в последните епизоди му омръзна от нея и прави крачка назад към Назан. Не трябва да обвиняваме за това и трите вещици , Джахит също има вина за това . Правилно му каза Елмаз- когато Назан я блъсна и за малко да загуби детето си ,всички забравиха за това ,все едно нищо не се беше случило. Минаха няколко месеца и Джахит всичко забрави.  Не е мекушав- не знае какво иска ,ама на два стола не може да се стои  Laughing Laughing Laughing Laughing
Не защитавам Елмаз от първия ден ,просто  най-накрая започва да стъпва на земята , поне в епизодите които гледам досега. Всеки герой се променя-кой с лошо <кой с добро .

# 354
Вярно, че изневярата също е подлост, но в това семейство всички действат с измама, така че Джахид ми бледнее в това отношение. Но и Елмаз гледаше да го прелъсти и използва, така че не го обвинявам. Вероятно тя не е допускала, че може да забременее от един Козан и да не я гледат като принцеса.

# 355
О, Елмаз в ставнение с трите харпий е направо светица.Поне не е правила опит да убие някого.
Айтюл и Назан я заплашиха , че ще роди в затвора, Джахид също беше убеден във вината и.
Много бързо, Назан, забрави че и тя вместо в къщата на брат си можеше да е в затвора.Назан направи опит за убийство на Елмаз и нероденото и дете но и тя и Джахид бързо го забравиха.

# 356
   Елмаз се промени. Осъзна грешките, които е направила. Плати за тях прескъпо.

Назан се промени и стана много по-подла от преди. Да беше останала при по-големия брат и да я пребива редовно. Това тя заслужаваше. Джахид изобщо не се е променил. Той за мене е жалко подобие на мъж. Вместо да подкрепи и да бъде до бременната Елмаз, той предпочете пак Назан, която го лъга толкова много години, че той не можеше да има деца и го унижаваше непрекъснато за това.

# 357
Ако трябва да сме честни , Джахид има вина и за това , че Назан го е лъгала години наред че е стерилен.
Тя е знаела че той няма да я защити и подкрепи пред Айтюл и оная ще я изяде първо с парцалите и след това ще я изгони.И Джахид ще го допусне, ще стои, ще гледа и ще мълчи.Няма да се опълчи, няма да защити жена си.
Не оправдавам Назан, но и тя има своите основания и при нея доста неща са провокирани от липса на подкрепа, от влиянието на Айтюл.И тя години наред е била мачкана и подигравана от майката и дъщерята и е знаела че ако се разбете че е стерилна онези двете ще я унищожат.

# 358
Браво на вас - 19 нови отговора Wink
Това , което ме радва е любовта между Нур и Йит. Макар за кратко ще ги съберат най-накрая.
Пасивността в един мъж е много лоша черта. Може да е добър, щедър, прекрасен любовник. Има едно голямо НО.
Айтюл и Иджлял са част от семейството. Те мачкат всичко живо, което се опитва да влезе в домът им. Питам аз в реалния живот кой би издържал ? Представете си такава свекърва и един мъж ,като Джахид. Пълен ужас !

# 359
Не съм съгласна с това,че Ийт бил на Елмаз несподелената любов.Тя не го обичаше повече ,отколкото обичаше Джахид.Прецелила се беше в богатството и реши да пробва да постигне целите с по-красивия от двамата като за начало.Каква несподелена любов?Видя,че Ийт се влюби в Нур и започна и тя да го сваля,като се представи за влюбена в него../като с това целеше да нарани и Нур,защото много и завиждаше/.Нз де,аз в началото мн не го гледах внимателно и затова имам това впечатление.
И с това,че Джахид имал вина,че оная цял живот го била лъгала,че е стерилен,понеже ако знаел истината нямал да я защити... Stop
Тези думи са си нейните,, камъни'',когато мъчеше от виновна да се изкара невинна/просто успя от пръстите да си изсмуче обвинения към Джахид ,та нейните мизерии да се омаловажат/.Да супер нерешителен е,но това не е оправдание за на Назан действията.Хайде да поставим Нур на нейното място/това на Назан/....дали би излъгала Джахид,че е стерилен,ако тя не може да има деца?Да бе,на кукуво лято!Говорим просто за лоши и добри перонажи....ама добротата на Джахид да е причина за подлостта на жена му...НЕ!

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 13:28 от Morello_lips

Общи условия

Активация на акаунт