"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 330

И прекрасния профил

# 331
Докопах някакви снимки, които ми се струва, че не сме виждали. Ето ги

# 332

Чънар от Лале Деври

Емиии Hug bouquet  Миши  Hug bouquet

# 333

Цитат
Само се чудя в реала как е двойка с Алмеда - тя ми е една идея по лигава и някак не ми харесва, но кой ли ме пита ... времето ще покаже какво ще стане с тях Simple Smile
      Миши, четейки тези редове се сетих за един клип с Алмеда в родния й дом в Албания. И понеже няма нищо ново из нета за Толгахан, реших да пусна кадри от този клип. Кадри, защото Алмеда не я понасям и съм я изрязала отвсякъде. Хареса ми Толга в този клип - усмихнат, чаровен и любезен.
      Но явно и албанският репортер хареса повече разговора с  Толгахан и забрави горкия, че интервюира съпругата. Завърза си един дълъг и приятелски разговор с Толгахан. Но нашето момче нали си е възпитано, тактично си тръгна, за да остави съпругата си да "блести".

# 334
Еми, Hug спомням си този клип.
Смешно ми стана, когато  Толга си тръгна от интервюто и целуна една възрастна жена за довиждане, първо помислих, че е бабата на Алмеда, но като че ли бе майка му. Той тръгна, след целувката на тази жена и тъщата го върна, за да целуне и нея. Много се смях. Той, разбира се, се върна и я целуна и нея.
Тъщата играе голяма роля в този брак, според мен Joy Joy Joy Като видях на сватбата как си танцува около зетя ми се струва, че доста неща ще определя. Само се моля да не стане подобие на Айтюл, ако вече не е. hahaha hahaha hahaha То такова момче всяка тъща ще го желае да бъде вечната "златна кокошка". hahaha hahaha Mr. Green

При  рускините пише и един мъж Максим Солдатов, който явно си харесва много Нур и Ийт, а и целия сериял. Той каза нещо от рода, че в момента още нито един съвместен  проект с Толга и Алмеда не е осъществен. Сещайте се за какво се подсказва. newsm78 newsm78 preggo ylinfant
А друга пишеша в този форум открито критикува Толгахан, че край жена си си губи блясъка, даден му от природата, един вид остава назад, за да блести нейнта звезда. То и в последния клип с интервюто с него се усеща нещо подобно. Онова албанче със силно начервените устни и вечните муцки голямо натискане се натискаше да каже нещо, когато той говореше непрекъснато правеше някакви мимики, или одобрителни, или леко подигравателни. Мен лично ме подразни това й поведение и най-вече, че той позволява това. Помислих си, че съм доста предубедена, но като прочетох в руския форум същото като моето чувство, разбрах, че не съм сама в тази си оценка. Дано не съм права.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 19:47 от Dimana-nova1

# 335
 Димана  Hug Досетихме се  Толга ще каже, че Алмеда е бременна   но  бомбата беше за Жан Клод Вандам .  Той в Туркиш ли ще идва ?

# 336
Димана  Hug Досетихме се  Толга ще каже, че Алмеда е бременна   но  бомбата беше за Жан Клод Вандам .  Той в Туркиш ли ще идва ?

Феми, подтекстът беше друг, който исках да кажа, че е споделил руснака, няма нищо общо с бомбата, която очаквахме, евентуално за бебе.Става въпрос за друго интервю, а не това за Ван Дам. Peace

# 337
 Димана  не съм те разбрала  Сори  Blush

# 338
     Димана     аз също много се смях на коментара на рускините. Изкефиха ме! Имаше и една снимка от последния репортаж,  на която личеше червилото от устните на Алмеда върху врата на Толгахан. Какви коментари имаше под тази снимка! Рускините не си поплюват яко критикуват и не понасят Алмеда. Там и Толгахан отнесе много критики. Но  на следващия ден снимката беше изчезнала или аз не я видях.
      А Максим много ми хареса с коментара си, че сега Толгахан се облича много консервативно, за да не изглежда по-млад от Алмеда. Пишеше също, че  на снимките с екранните си половинки Толга е много по-щастлив, отколкото  застанал до съпругата си.

Феми аз се съмнявам, че Алмеда ще забременее скоро от Толгахан (ако мама не я принуди). Как ще се върже тя с дете вкъщи, а Толгахан ще обикаля света! А той, какъвто си е влюбчив .... не ми харесва тази жена и това е! Защо Толга не вземе под внимание мнението ни???
      Ето това е красива двойка!

# 339
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добре дошли на новите попълнения в темата! welcome welcome

Мише, Пухи
Hug Hugтака ще се обръщам към вас, надавам се да приемете.
Радвам се, че открихте сериала и нас тук в темата, в която  присъстваме много зарибените Joy Joy Joy.
как да не се зарибиш при такъв актьор, кастинг, сценарий, режисура и всички от творческия екип.
Много добра работа са направили, за което съм им много благодарна.

Хей много благодаря за топлото посрещане Heart

# 340
Сега рускините почнаха с Амине. Ето един пост

Мисс Турции 2014 Амине Гюльше,которая в июне выходит замуж за игрока Арсенала Месута Озил,пообещала не соглашаться на роли в сериалах и клипах со сценами с поцелуями.

А това е информация от горното написано.

И една дама е написала:

"Заради такова целуване /вдясно/аз не бих се омъжила". Joy Joy JoyСладурана

# 341
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ах Еми, колко съм съгласна с теб - не понасям Алмеда и това е!!! Имам усещане, че е на хапчетата нон стоп - толкова неадекватна и толкова странно лигава, когато не трябва....

# 342

"Вещицата" Нур зад кадър с Мерт

Ех, не ми харесва, но щом Амине си го харесва..........а си го взима пък.....

И коментари пак на руснаците:
"Мужчину судят по выбору его женщины! Выбор шикарный!" "СЧАСТЛИВЧИК!"

# 343

Еми, ето ти снимката с отпечатаните устни на албанчето на врата на Толга.

# 344
labrex, страхотен колаж! Двамата са си един за друг. Ама пита ли ме някой!

Димана, точно за тази снимка говорех, но няма да я публикувам, ще пусна нещо по-хубаво! Например това:

или това:

Общи условия

Активация на акаунт