(аман от тази домакинска работа и то в неделя) Благодаря за приятната компания!

(аман от тази домакинска работа и то в неделя) Благодаря за приятната компания!
) досега бях гледала само Огледален свят и в началото не гледах сериала, защото не харесвах Толгахан, заради Серенай - която хич не ми понася
- и покрай тяхната връзка, не бях гледала и нищо с Толгахан, ноооо ...
не съм те "виждала" от години. Радвам се, че има сериал и тема, които отново да ни съберат "на една маса". 

, ами точно струящият огън ме впечатли.

Това, последното, донякъде обяснява защо нашите миски не стигат до топ 5. Както и защо и коя е единствената постигнала го.
не съм те "виждала" от години. Радвам се, че има сериал и тема, които отново да ни съберат "на една маса". 

, ами точно струящият огън ме впечатли.

Това, последното, донякъде обяснява защо нашите миски не стигат до топ 5. Както и защо и коя е единствената постигнала го. 
и даааа и двете с теб все едно сме едно по отношение на Ийт и Нур 
) досега бях гледала само Огледален свят и в началото не гледах сериала, защото не харесвах Толгахан, заради Серенай - която хич не ми понася
, може да ми казваш Миши
- всяка вечер гледам серията по бтв, после след 9.30 гледам серията от войо която са качили и все си казвай айде лягам, нооо после решавам да си пусна някоя любима сцена - я от началото на красивата магнетична любов, я от яхтата, я от 43та оригинална - да затвърдя всичко вече видяно
- но много магнетизъм има в тази двойка и Толгахан как само играе, много красив и стилен и същевременно много естествен - как да не се зарибиш... 

така ще се обръщам към вас, надавам се да приемете.
.
ето клипчето от награждаването на Толга в Южна КореяПрепоръчани теми