"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 574
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Е от какво е била оперирана Амине?

От апендицит.

Благодаря. Това по време на сериала ли?
Аз това не съм го разбрала

# 601
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мише  Hug, май да, че срещах някъде снимка, към която Амине благодари на целия екип за подкрепата. Peace
Благодаря за снимките, които изнамираш.  bouquet

Чудни Иит и Нур, чудни!  Heart Eyes Heart Eyes
А и Толгахан и Амине също. Heart Eyes Heart Eyes

Забелязах, че последните няколко пъти, когато Месут Йозил се прибира в Истанбул, с Амине са все в единия "4 сезона". Peace

Лабрекс, кръцнала съм фен, с който се е снимал Толгахан. Grinning Peace

# 602
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ох Профи 🤗🤗🤗❤❤❤ След АФК не исках да почвам друг сериал, че се знам - ноооо тази им тяхна любов пак ме завладя както Емир и Ферия ....

Ех Браво на Толгахан, че е подкрепял Амине, жалко че заради ревност не се следват ....

# 603
Мише  Hug, и аз така. Laughing Нур и Иит ми влязоха под кожата, както преди няколко години Фемир. И се чувствам добре, че отново на екрана мога да видя любов и двойка, които вълнуват. Grinning Heart Eyes
Нещо, което ми липсваше. Peace
Няма значение, че не се следват в профилите си. Сигурна съм, че си имат телефоните, и когато е нужно се чуват.  Wink
На всички снимки от сета личи, че целият екип е в прекрасни взаимоотношения и всички се чувстват чудесно заедно. Heart Eyes

# 604
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ето под тази снимка, Амине е казала страхотни думи за всички за края на сериала и Толгахан е коментирал, но не се разбира какво точно е писал - но много мило ми изглежда, това е от края на 2016 все още са се следвали ...
https://instagram.com/p/BKLfkfwAmjp/

# 605
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мише  Hug, и аз така. Laughing Нур и Иит ми влязоха под кожата, както преди няколко години Фемир. И се чувствам добре, че отново на екрана мога да видя любов и двойка, които вълнуват. Grinning Heart Eyes
Нещо, което ми липсваше. Peace
Няма значение, че не се следват в профилите си. Сигурна съм, че си имат телефоните, и когато е нужно се чуват.  Wink
На всички снимки от сета личи, че целият екип е в прекрасни взаимоотношения и всички се чувстват чудесно заедно. Heart Eyes

Дааа и това е толкова хубаво, всички са едни усмихнати и слънчеви зад кадър

https://instagram.com/p/BCf8Je7t3mW/
https://instagram.com/p/BKePGXdA0hY/
https://instagram.com/p/BKdAFfKggWP/
https://instagram.com/p/BFZiAT8NX0L/

Явно е отговирил на въпрос какво мисли за Амине  😊😊😊

# 606
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро - дъждовен понеделник ..., но да го започнем с усмивки 😊

# 607
Добро утро!

Мише Hug,Профи Hug, вие сте изкарали една нощна смяна Grinning Heart Eyes
Радвам се, че така се запалихте по сериала, по двойката Ийт и Нур. Така беше и с мен, когато започнах да гледам сериала и още ме държи Joy Joy
Чудесни думи е казал Толга за Амине в края на сериала, а и от клипчетата се вижда колко по човешки и приятелски се разделят те двамата и всички от екипа.
Имаше едно интервю с Амине, в което тя казваше, че когато се е чувствала несигурна в изпълнението на дадена сцена е тичала при Толгахан за съвет и подкрепа, ако ли той не е можел да и помогне е тичала при  кака Айшегюл/Айтюл. От клипчета се вижда и режисьорката колко много ги е харесвала.
Всъщност той екипът и микроклимата в него правят един продукт такъв, че да бъде харесван, разбира се и добър сценарий. Самите актьори, според мен, са дали всичко от себе си, за да се получи и се е получило, за което сме им благодарни ние хилядите зрители.

И щастливото им начало на съвместният семеен живот

Пожелавам ползотворна седмица! Предстоят ни спиращи дъха и много интересни серии.
 Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 608
Привет! Благодаря за хубавите снимки от сета!  Радвам се, че актьорите са били в много добри отношения по  време на снимките. За последната серия - според мен Фатих работи за чужда фирма и шпионира за нея. Местните полицаи нямаха представа от подобен вид устройства, затова така мисля. Назан поставя Джахид в тежка ситуация - да избира дали да нарани едно чуждо дете, надяващо се да види "своя татко" или Елмаз, носеща собственото му дете.

# 609
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И още малко за слънчево настроение 😊

# 610
Ето под тази снимка, Амине е казала страхотни думи за всички за края на сериала и Толгахан е коментирал, но не се разбира какво точно е писал - но много мило ми изглежда, това е от края на 2016 все още са се следвали ...
С триста зора му намерих коментара  Joy
Нещо такова е, ама без претенции за точност - "Скъпа, бих казал, че те разплаквах само заради ролята. Толкова съм развълнуван, оставихме с теб зад себе си прекрасни 59 епизода, и като се обърна и погледна назад, винаги виждам изпълнените с веселие и смях дни, за които винаги ще се сещам. Добре че те познавам, добре че работихме заедно. Бог да ти дава винаги от сърце!"

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 11:19 от profi_1

# 611
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
С триста зора му намерих коментара  Joy
Нещо такова е, ама без претенции за точност - "Скъпа, бих казал, че те разплаквах само заради ролята. Толкова съм развълнуван, оставихме с теб зад себе си прекрасни 59 епизода, и като се обърна и погледна назад, винаги виждам изпълнените с веселие и смях дни, за които винаги ще се сещам. Добре че те познавам, добре че работихме заедно. Бог да ти дава винаги от сърце!"

Ах ах ах Профиии 🤗🤗🤗❤❤❤ Чудесна си ми значи, как хубаво говори за нея

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 12:03 от МарМиши

# 612
Миши  Hug, поправих последното изречение, че ми се струва по-вярно. Моля те, поправи го в цитата!  Praynig
Наистина много мило го е написал. Heart Eyes

# 613
Здравейте, момичета!
С триста зора му намерих коментара  Joy
Ах ах ах Профиии 🤗🤗🤗❤❤❤ Чудесна си ми значи, как хубаво говори за нея

Профи, Миши, Vali, Димана чудесни сте!
   Това, което Толгахан е написал отново ме развълнува. Невероятен младеж - искрен, добронамерен, любящ! Като се сетя и за Амине и всичките й мили думи към Толга и се ядосвам, че тези сродни души не се събраха и в живота! За мен са си родени един за друг, но кой ме пита!
    Момичета, продължавайте да пращате снимки и да коментирате сериала! Много е хубаво в темата ни! Пък и с коментарите си ми давате  идеи за новата тема, която започнах да правя, че както сме тръгнали след два-три дни ще изпишем тази!

Една силна прегръдка и целувка от Ийт и Нур

Усмихнат, ползотворен и приятен ден ви пожелавам!

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 13:20 от Emiliya

# 614
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Миши  Hug, поправих последното изречение, че ми се струва по-вярно. Моля те, поправи го в цитата!  Praynig
Наистина много мило го е написал. Heart Eyes

Готово 😘

Общи условия

Активация на акаунт