"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 559
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Привет! Е, видя се откъде е натрупал първоначалния капитал Ийт - от тъмен бизнес. Беше ме яд на Фатих, но сега си мисля, че Ийт си го е заслужил. Не е лесно да се замесиш в нечисти сделки и да се измъкнеш без проблеми. Жалко, че потърпевши са жените. Честно казано ми бяха смешни. Не знам дали е умишлено търсен ефект. Накрая сигурно Ийт ще се появи на бял кон и ще ги спаси. Като го гледах как тича след мотора, се чудех докога ще издържи - е, все пак спря, не е супер герой.

# 631
Имаше още един момент, когато Нур казваше на Иджлял, че нищо няма да се случи на Ийт, защото тя би го усетила, реакцията на Иджлял беше уникална. hahaha hahaha hahaha
"Ти ще усетиш, а аз мога само да се тюхкам, така ли..? Твоето е любов, а моето - лукова глава?" (нещо такова май беше) JoyJoy

В края на серията видяхме коя е Нур. Тя се върна, за да помогне на Иджлял, забравила да спаси себе си, както би направил някой друг. Това е истинската Нур и затова Ийт я обича.
Утре Иджлял точно това ще попита Нур.. Защо е останала, и не е избягала, както би направила тя, без да се замисли.

DebSs Hugточно така каза Иджлял  hahaha hahaha hahahaи се смях, защото и тя се слага на обичаща. Да, ама не, тя е само искаща и сравняваща се с Нур и нейната любов. Всъщност Иджлял винаги е искала да има такава любов с Ийт, каквато е неговата с Нур, но не разбираше, че тя не е Нур, както всъщност в утрешната серия Нур ще й каже.

# 632
Назан май ми е най противна от 3-те змии .. Rage Няма такова същество.

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 23:48 от DebSs

# 633
Хубава серия, различна и отчасти комична! Двете заложнички бяха забавни, Ийт отчасти си заслужава това, което се случва, но жалко, че жените го отнасят.
Фатих ми харесва като образ, независимо , че в турските сериали им куца да направят добре образа на полицай.

За Елмаз ми е жал, както и за малкото момиче. Двете змии, няма да коментирам, те тепърва ще се развихрят.

# 634
    Адмирации за Ийт Козан! Аплодисменти и за Толгахан, така умело влязъл в кожата на героя си!

Ийт Козан отново доказа колко добре разбира и усеща врага срещу себе си! Още при първата му среща с Фатих не го хареса. Подсъзнанието му подсказваше, че срещу него стои прикрит, опасен и фалшив човек. Приятелят от детството на Нур, детската й любов взриви ревността му, но не притъпи съзнанието му,  не отклони вниманието му от интелигентния турчин! С аналитичния си ум и бърза мисъл веднага се ориентира, кой стои зад подслушвателното устройство!
„Сега, г-н Фатих, я ми кажи кой си ти?“ Основателното недоверие към Фатих го държеше нащрек, не повярва дори и на полицейската карта! Ийт притисна в ъгъла Фатих и го накара да говори: „Начело на специално звено съм. Дойдох да разбия последната брънка от една операция, която разработваме заедно с колегите от Германия. Ти си тази последна брънка! Познаваш врага си, ти си неговата цел! Врагът ти е силен, много по-силен, отколкото предполагаш! Когато ти излезе от тъмния бизнес, вкара големите риби в ръцете на правосъдието, с изключение на една – Радван Хайдар, който би схрускал на една хапка големите риби! Не можа да те глътне! Ти разби мрежата му или мислеше, че си я разбил, точно, както и ние! Мрежата, която ти разби беше видимата част на айзберга.“

И да вкараш големите риби в ръцете на правосъдието в никакъв случай не е предателство. Това е смелост, борбен дух и желание враговете да получат заслуженото! Не всеки би го направил! Но това е Ийт Козан, борещ се за правда и справедливост, без да се замисли за собствения си живот!

Профи,

Цитат
Миличкият! Как само и душеше пижамката!

Това изречение крие цялата гама от чувства, които  изгарят Ийт. Без думи, само с поглед, жест и едно единствено действие Ийт отново разголи душата си пред нас! Отново с пълна сила усетих огромната му любов и неописуема болка!
  Чудесни анализи, момичета! Няма да повтарям думите ви, вие сте казали всичко за останалите герои! 

# 635
Една снимка, която лично аз за първи път видях.
Сладки сънища, момичета! Kissing Heart

# 636
Момичета, да благодаря за коментарите и снимките! Аз пропуснах сигурно 1/3 от серията тая вечер, успях да хвана началото и края, та сега в темата понаваксах. Добре че ви има! Simple Smile bouquet

# 637
Добро утро!

Да пием по кафе в любима компания.

Дано денят ви  бъде спокоен и щастлив! До довечера!

# 638
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Димана 🤗❤ Профи 🤗❤ Еми 🤗❤ Разкошни коментари, разкошни всичко сте казали.
И от мен хубав ден на всички
Тази снимка доказва казаното от Толгахан, че много са се смяли от сърце по време на сериала, а сълзите са били само сценарий - чудесна двойка

# 639
Добро утро!
 Почти във всеки турски сериал е замесена и мафията. Не знам защо чак сега решиха да я замесят в този сериал, може би за пълнеж на сериите. Винаги съм смятала, че е по-добре изобщо да не се замесваш в подобен вид сделки, ако искаш да останеш жив. Самият факт, че Ийт се е замесил и е печелил по този начин, говори много. Може да е сътрудничил на полицията и пред закона вече да е чист, но миналото си го има и то напомня за себе си. В чисто човешки план той е предал хората, с които е работил. Една жена се е самоубила. Ами не мога да го оправдавам и да го изкарвам велик. И това душене на дрехите на любим човек го има във всеки турски сериал. Явно им е някаква характерна черта. Впрочем гледах подобна сцена и в един италиански сериал.

# 640
Добро утро  Hug
Снощи започнах да гледам епизода по БТВ и го довърших на повторението по БТВ лейди....Добре, че вие сте коментирали подробно, та разбрах какво точно се случи....
В турските сериали много се спекулира с майчинството и тук не е различно. Много често жените използват децата си, за да постигат своите цели....А Назан използва чуждо дете с нерадостна съдба и се прави на майка....
Първата изненада за мен беше, че е нормално да се оженят първи братовчеди...Втората изненада е осиновяването на дете от майката, без бащата да знае за това.... Thinking Thinking
Сигурно съм пропуснала нещо с разпокъсаното гледане....Но за осиновяването на дете, поне при нас, процедурата е много сложна...При комшиите излиза много лесно - дори само единия родител може да си осинови дете и да постави другия пред свършен факт..... Thinking Thinking
Снощи чух, че Нур каза на Иджлял, че й е направила толкова гадости, сега нищо ли не й идва на ума....Това потвърждава мислите ми, че Айтюл е тази която дърпа конците.......

# 641
Назан осинови детето само с няколко телефонни разговора.Айтюл също се обади,за да задейства по-бързо нещата.Може би защото са Козан за тях всичко може

# 642
Добро утро  Hug
Снощи започнах да гледам епизода по БТВ и го довърших на повторението по БТВ лейди....Добре, че вие сте коментирали подробно, та разбрах какво точно се случи....
В турските сериали много се спекулира с майчинството и тук не е различно. Много често жените използват децата си, за да постигат своите цели....А Назан използва чуждо дете с нерадостна съдба и се прави на майка....
Първата изненада за мен беше, че е нормално да се оженят първи братовчеди...Втората изненада е осиновяването на дете от майката, без бащата да знае за това.... Thinking Thinking
Сигурно съм пропуснала нещо с разпокъсаното гледане....Но за осиновяването на дете, поне при нас, процедурата е много сложна...При комшиите излиза много лесно - дори само единия родител може да си осинови дете и да постави другия пред свършен факт..... Thinking Thinking
Снощи чух, че Нур каза на Иджлял, че й е направила толкова гадости, сега нищо ли не й идва на ума....Това потвърждава мислите ми, че Айтюл е тази която дърпа конците.......
Напълно съгласна! Осиновяването стана възможно заради Айтюл. Тя го предложи на Назан като вариант и тя го уреди. А за това, че Айтюл е в основата на всички гадости съм съгласна, Иджлял е повече психически неуравновесена, но в основата е майка й, тя й дава фитилите.

# 643
Сега сигурно ще му скроят на Джахид следващия номер, за да прибере Назан с детето. Елмаз ще остане с пръст в устата.

# 644
Добро утро!
 Почти във всеки турски сериал е замесена и мафията. Не знам защо чак сега решиха да я замесят в този сериал, може би за пълнеж на сериите. Винаги съм смятала, че е по-добре изобщо да не се замесваш в подобен вид сделки, ако искаш да останеш жив. Самият факт, че Ийт се е замесил и е печелил по този начин, говори много. Може да е сътрудничил на полицията и пред закона вече да е чист, но миналото си го има и то напомня за себе си. В чисто човешки план той е предал хората, с които е работил. Една жена се е самоубила. Ами не мога да го оправдавам и да го изкарвам велик. И това душене на дрехите на любим човек го има във всеки турски сериал. Явно им е някаква характерна черта. Впрочем гледах подобна сцена и в един италиански сериал.

Чудно е как Ийт е започнал бизнес и успял да разшири до такава степен своя бизнес, за да го издигне в началните класации на бизнес списъка за Турция, може би и за света. Явно в миналото е вършил нечисти сделки. Така е успял. То, ако така се правеше бизнес, като Ийт, всички да имахме бизнес и да бяхме богати.

Общи условия

Активация на акаунт