Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са популярните парфюми през пролетта?
Какви са впечатленията от парфюмите на Annick Goutaud и Molinar?
Какви са впечатленията от парфюма Nuit et Confidences на Annick Goutal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са популярните парфюми през пролетта?
Проучванията показват предпочитания към деликатни, свежи и флорални парфюми за пролетта. Някои от най-предпочитаните аромати включват Chanel 5 L'Eau, Cristalle, Diorissimo, Pleasures, Mon Guerlain, Gucci Bloom и Bloossom Love Amouage. Други споменати аромати са Miss Dior, Pure Poison и Montale White Musk.
-
Какви са впечатленията от парфюмите на Annick Goutaud и Molinar?
Форумът съдържа различни мнения за парфюмите на Annick Goutaud и Molinar. Някои потребители се възхищават на ароматите на Molinar, като Vanille Fruitee и Acqua Lotus, докато други споделят положителни преживявания с Tenue de Soiree и Nuit et Confidences от Annick Goutaud. Въпреки това има изразени предпочитания към определени аромати и разочарования от някои продукти.
-
Какви са впечатленията от парфюма Nuit et Confidences на Annick Goutal?
-
Какви са впечатленията от парфюма Tenue de Soiree на Annick Gouta?
-
Какви са впечатленията от парфюма Molinarde Viollette?
Нищо космическо не се е случило, явно просто твоята кожа го възприема Алюр сега точно така, както ти харесва на теб
Енджой!
Интуитивно клонях към Pure Leather и май него ще взема. За себе си имам достатъчно (141 за протокола, без минита и отливки, и чакам още 3 в пълен размер
).
Има дни в които ми допада,но и такива,в които ми нещо в него ме дразни...
Обича хубави парфюми, без да е ценител, и досега не е върнал нищо, което съм му избрала. Вкусът му е близък до моя-трайни, присъствени, мощни аромати ( предимно дървесно-ориенталски) и му стоят добре. Истинската му страст обаче са часовниците.

И точно него ще нося днес! Денят ми е специален, имам няколко повода, които да полея с чаша вино и искам уханието ми да е любимо! Сега се замислям, че ароматът именно на този парфюм, ми е олицетворение на дзен! Обичам всичките си любимци, има истинска химия между нас, но усещането, което ми носи Bois d`Iris, е точно това - пълно спокойствие. Предвид натурата ми и това колко ми е нужно именно спокойствие, би трябвало да си поръчам една вана от този парфюм и да си кисна в нея... но това е друга тема... 
Жадор едт не си прилича с Габриел,както впрочем и всяка друга негова версия, поне която аз познавам,той ми е стара любов и винаги ще го харесвам независимо какво ново излиза на пазара.Днес ще бъда отново с новата ми тръпка Алюр.