Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 549
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 470
Ами тогава тичай пак при съседа.  Laughing Шегичка. Peace

Аз отворих една нова опаковка, за да видя да не би просто първия път да е трудно. Трябва да завъртиш по посока обратна на часовниковата стрелка. И виж дали не става да натискаш надолу докато въртиш.
А можеш ли да смелиш подправката, т.е излиза ли смляно? Защото при моята се развива цялата черна част, върху стъклото има хартия, която да се махне и пак се завива .
п.п. Моите са от преди.

Тази директно и се маха фолиото и си мелиш, веднъж даже я ползвах, на едно пекано пиленце чудна е, но останах без ръце докато смеля необходимото ми количество. Може би става на въпрос за различни шишенца. Или пак съм случила на по-стегнато нещо както дъската.

# 1 471
  • have faith and be patient ..
От лидл прах не препоръчвам. То не остана де...формила го спряха май. Сензитив и него.

а откъде ? к? б? само дм не ми е удобен ,че трябва в мол да ходя и отиде коня у ряхата Simple Smile)

# 1 472
  • Перник
В събота успях да си взема зъбен душ и останаха още 3 Simple Smile

Какво не му харесвате на олиото "Родна стряха"? Вземах веднъж - олио като олио.
Сладко от рози мъжът ми е взел, но така стои в хладилника - даже не го е отворил, така че не знам дали е хубаво. Аз такова нещо не мога да ям.

# 1 473
От лидл прах не препоръчвам. То не остана де...формила го спряха май. Сензитив и него.

а откъде ? к? б? само дм не ми е удобен ,че трябва в мол да ходя и отиде коня у ряхата Simple Smile)

Където има промоция....

# 1 474
  • до най-прекрасния мъж
Пробвай леко да дръпнеш нагоре, докато отвиваш. Сигурно е на принципа на някои бутилки от шампоан.
С тази мелничка се сетих за една потребителка, обаче не помня в коя тема беше, дето цяла вечер валяха напътствия как да си сгъне дъската за гладене. Накрая беше помогнал съседът Simple Smile
Та ако не стане, помощ от приятел Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy пак съм аз хахахахахаха
Е, как не се сетих по-рано. Ами....викай съседа, нема друг начин.

# 1 475
  • София
Скрит текст:
Пробвай леко да дръпнеш нагоре, докато отвиваш. Сигурно е на принципа на някои бутилки от шампоан.
С тази мелничка се сетих за една потребителка, обаче не помня в коя тема беше, дето цяла вечер валяха напътствия как да си сгъне дъската за гладене. Накрая беше помогнал съседът Simple Smile
Та ако не стане, помощ от приятел Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy пак съм аз хахахахахаха
Е, как не се сетих по-рано. Ами....викай съседа, нема друг начин.
Joy Joy  Hug

В събота успях да си взема зъбен душ и останаха още 3 Simple Smile

Какво не му харесвате на олиото "Родна стряха"? Вземах веднъж - олио като олио.
Сладко от рози мъжът ми е взел, но така стои в хладилника - даже не го е отворил, така че не знам дали е хубаво. Аз такова нещо не мога да ям
.
Къде са?
Днес мислех да пообиколя да търся, че имах проблем с  Money миналата седмица. Та, ако не намеря в "моите" магазини, да знам къде да звъня.

# 1 476
  • Асеновград
Зъбен душ имаше сутринта в Асеновград поне 6-7 бр.

# 1 477
  • София
Има и в магазина в ж.к. Гоце Делчев останали бройки зъбен душ.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 16:43 от IntRiGa_GirL

# 1 478
  • София
Момичета, на бул. Владислав Варненчик във Варна в Лидл има от кантарите за телесно тегло ( които са отдавна изчерпани). Веднага звъннах на нац. номер, но ми отговориха, че и да има, те трансфер (не им бил регионален) с Варна няма да ми направят.
Много моля, ако някоя от вас би била така добра и не я затруднявам, да ми вземе един и да ми пусне с Еконт (и касовата бележка). Много ще съм благодарна. Heart

# 1 479
  • София
Panayotu, IntRiGa_GirL, благодаря Ви, момичета!   bouquet

# 1 480
Никой ли не купи акомулаторна метла  Велида,да каже дали върши работа.,че 70лв не са малко,а имам нужда от нещо подобно.Ще съм благодарна на две,три мнения

# 1 481
Хубави ли са тези кънки, защото в Декатлон има доста по-евтини? Rolling Eyes

Сигурна ли си? Аз къде ли не търсих това са най евтините, не знам дали са хубави, приятелче има ролери на тази марка и много ги кара.
Като се замислих съм сигурна, че има ролери доста по-евтини/ 30 и няколко лв/, но кънките колко бяха.....не съм сигурна Peace

# 1 482
Декатлон поддържа разнообразие, лесно е да се провери на сайта им
https://www.decathlon.bg/1266-roleri#/page-2
Спортните неща на Лидъл не са нито нещо супер, нито откъм цени го докарват

# 1 483
  • София
Препаратът за петна действа безотказно. Утре отивам да купя още 5-6 за работата

# 1 484
В Лидл в Лозенец, София, имаше робот, ако някой още търси. Беше обаче с отворена кутия.

Обаче от сиренцети по 1,49 и една бройчица не беше останала още първия ден. Дано заредят. Утеших се с лешниковия крем.

Общи условия

Активация на акаунт