Филми - новини, премиери, обсъждане - 2

• 93 226
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Изгледах Бугония. Много ми хареса. Нещо различно от повечето подобни филми.
Гледах да не се спойлирам, но въпреки всички усещах накъде бие финала.

# 301
  • София
Diziler, не знам, май отдавна са фалирали. Скоро разбрах, че ще строят някаква сграда
на мястото на Арена Младост.

# 302
Арена Младост е затворена много отдавна. Въпрос на време беше да се придобие от някой друг и да се експлоатира.

# 303
Не знаех, че затварят.
В Дъ Мол на Цариградско все още има кино, би трябвало. Скоро гледах Дългата разходка.

# 304
В София останаха в Дъ Мол и Уест Мол (но закриха в България мол миналата година). В Пловдив и Варна закриха наскоро. А Арена Младост и Арена Запад още преди пандемията затвориха кепенците.

# 305
Без кина остана София Joy

# 306
  • Бургас
При тези цени на билетите - нищо чудно.

# 307
Бягащият човек ми хареса много, въпреки че подходих с предубеждение. Старият филм с Арнолд не ми допадна, като го гледах преди време. Новият е много сполучлив, Стивън Кинг му е продуцент, ако не се лъжа....

# 308
  • София
Първи тийзър на Avengers: Doomsday: Стив Роджърс се завръща
https://webcafe.bg/kino/parvi-tiyzar-na-avengers-doomsday-stiv-r … se-zavrashta.html
Капитан Америка изважда стария си костюм и го поглежда с носталгия, а в следващия момент вече държи в ръцете си новородено бебе. Финалът на видеото поставя началото на обратно броене до премиерата на Doomsday, насрочена за 18 декември 2026 г. (и не, не иде реч за Владо Николов... Simple Smile)

Весели и честити празници и тук! На всички (и на Вл.Н. също).

# 309
  • Вестерос
Гледах Жената в кабина 10, не беше лош. Изненада ме кастът. Обаче имах чувството, че съм я гледала тази история.

Общи условия

Активация на акаунт