Филми - новини, премиери, обсъждане - 2

• 91 531
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Някой гледал Граф Монте Кристо?
самоцитирам се Simple Smile
Гледахме. Хареса ми, но предната версия си беше по-добра за мен.
Къде го гледа? Ако е минал по кината съм пропуснала Sad
Нали за този става въпрос https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Count_of_Monte_Cristo_(2024_film)

# 256
  • в сърцето на един мъж...
Някой гледал Граф Монте Кристо?
самоцитирам се Simple Smile
Гледахме. Хареса ми, но предната версия си беше по-добра за мен.
Къде го гледа? Ако е минал по кината съм пропуснала Sad
Нали за този става въпрос https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Count_of_Monte_Cristo_(2024_film)

Ако е за най-новия, френският вариант с Пиер Нини, той мина по кината.

# 257
  • Пловдив
Да, мина...в кино беше. Сега сигурно го има за сваляне.

# 258
  • гр.София
"Граф Монте Кристо "в момента още върви по някои столични кина.

# 259
  • Out of the Mix
Как е новият Венъм?

# 260
  • Бургас
Само да кажа, че съвсем скоро се очаква нова версия на Граф Монте Кристо. Английски мини сериал. Сам Клафлин ще е Едмонд, а Джеръми Айрънс - абат Фариа.

# 261
  • София
Новости.
"Конклав": Напрегната история за Ватикана отвъд помпозността и протокола
Реж. Едуард Бергер ( "На Западния фронт нищо ново"). Събрал е каймака на католическата църква, за да ни докаже, че и кардиналите са хора. И като такива - нищо човешко не им е чуждо, особено в битка за надмощие.
"Конклав" не цели да критикува религиозната институция, а да я постави в невъзможна ситуация. Римското духовенство трябва да избере достоен кандидат за Светия престол, а кандидатите са шепа недостойни.

Участват Ралф Файнс (получава суперлативи за изградения образ), Стенли Тучи, Джон Литгоу.

Очаквани през ноември: Гладиатор 2, Мегаполис (на Фр.Копола), Злосторница (фентъзи по бродуейски мюзикъл, уч. и Ариана Гранде), Съседната стая (Алмодовар), Еретик (хорър с Хю Грант), Клопка (с Лиъм Нийсън) и бълг-герм Клопка.
https://webcafe.bg/kino/golemite-filmovi-premieri-koito-chakame-prez-noemvri.html

# 262
  • Бургас
От 8.11. по кината - „Да бъдеш Мария“-  филм преосмислящ кратката кариера и трагичния живот на звездата от „Последно танго в Париж“ Мария Шнайдер .
Анамария Вартоломей играе Шнайдер, а Мат Дилън се превъплъщава в образа на  Марлон Брандо. Филмът отчасти проследява процеса на създаване, последиците и отзвука след излизането на противоречивия шедьовър на Бернардо Бертолучи от 1972 г., който превръща Шнайдер в икона, същевременно я затваря в рамките на един „сексуализиран“ образ, от който тя никога не успява да избяга.

Напоследък нямам време и все повече филми ми убягват; не знам дали ще мога да видя и този...

# 263
  • София
Това може да ви е интересно. Намерих филма на "зеленчуковия щанд", субтитри има. "Прибрах" го, но още не съм гледал. Оказва се, че е по книга, авторът не ми е известен.
Испанец е (а и филмът не е холивудски, нито марвелски). Simple Smile Пишат за Маноел, че бил испанският Стивън Кинг. Не открих нищо на български. Но ще изгледам филма - и ще споделя пак. IMDb 6.1.
Скрит текст:

Малко по-разширен синопсис (от Julie de Sortiraparis, 28.10.2024; sortiraparis.com/bg)
"Апокалипсис Z" е чисто нова адаптация на бестселъра на Манел Лурейро, която разглежда темата за зомбитата от уникален ъгъл. Този хумористичен филм на ужасите ни пренася в Испания, където мистериозна епидемия превръща населението в диви, неконтролируеми същества. Историята проследява Манел, изолиран и депресиран адвокат, който е загубил съпругата си и чийто единствен спътник е котката му Лукуло. Когато ситуацията става критична, Манел се опитва да напусне Виго и да се присъедини към сестра си на Канарските острови. Пътуването, изпълнено с необичайни срещи, се превръща в емоционално и физическо приключение, тъй като той се учи да оцелява в свят, в който надеждата е оскъдна. Апокалипсис Z съчетава екшън, ужаси и леки моменти, превръщайки апокалиптичния кошмар в пътешествие, в което изобретателността и човешката (и животинската) привързаност са ключът към оцеляването.
Ако някой успее да го подкара - може и да го има и тук (при мен не отваря):
https://filmizip.com/filmi/9248-apocalypse-z-the-beginning-of-the-end.html
Трейлър (ФР озвучаване, във Фр е пуснат на 31.10.):

# 264
Изгледах го този Апокалипсис Z, хареса ми.

# 265
  • Berlin
Don’t Move, по Нетфликс излезе скоро - изобщо не си губете времето с това нещо. Пълна скука.

# 266
  • София
Понеже днес отделих време за "зеленчуковия" щанд заради новите филми/сериали - кои вече ги има и т.н.,
попаднах на любопитен сериал (целият е в един, хм, линк; субтитри пише, че има). Ще го изтегля и ще погледам - струва ми се интересно, а и за "братска" Сърбия - освен комиците им - много-много не съм гледал.
Просто го споделям (като откритие) с вас - 8 епизода са, 2024 г.
Скрит текст:

Трудно се чете, уголемявам само синопсиса:
Налични са първите 6 епизода, ъплоудерът пише, след седмица - последните 2.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 16:31 от EmBrother

# 267
Новия граф Монте Кристо - е готин има го за онлайн

# 268
  • София

Франки Мюниц, Браян Кранстън и Джейн Качмарек се събират отново за нови четири епизода на комедийния сериал "Малкълм", които ще бъдат излъчени в платформата "Дисни плюс", съобщи Асошиейтед прес.
Това ще се случи 25 години след първите снимки на продукцията.
В разпространеното съобщение се разкрива и причината фамилията да се събере отново: Малкълм и дъщеря му са въвлечени в семейния хаос, когато Хал (в ролята е Кранстън) и Лоис (в ролята Качмарек) искат синът им да дойде на партито по случай 40-годишнината от сватбата им, отбелязва Асошиейтед прес.

# 269
  • Berlin
Аууу, то последният епизод не свършваше ли с Лоис отново бременна?😀

Общи условия

Активация на акаунт