Мас или бебешко олио?

• 5 962
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
ааа,мас и невен си е доказано и ефикасно бабешко мазило,него изобщо не го отричам,който го е ползвал трябва да знае

# 76
  • София
Никол , може и до кожа да е, кагато искаш с удоволствие ще ти покажа корема ми ( и не само), ше се убедиш лично. Wink

# 77
  • Кори Селести
Никол , може и до кожа да е, кагато искаш с удоволствие ще ти покажа корема ми ( и не само), ше се убедиш лично. Wink

И аз мога да ти покажа моя:)
Не съм се мазала с НИЩО и нямам стрии. През двете бременности качих по 20 кила  Embarassed
Въпрос на кожа...

коричките по главата почнаха сами да падад като я решех с четката.

Те по принцип си падат, когато се реши с четка или гребен. Достатъчно е само да са омекнали, а това става и с чиста вода.  Peace

# 78
Бебешко олио

# 79
  • София
Цитат на: Reza
Те по принцип си падат, когато се реши с четка или гребен. Достатъчно е само да са омекнали, а това става и с чиста вода. 

абсолютно! Или с шампоанче.

# 80
Бебешко олио.

# 81
Бебешко олио или зехтин.

# 82
  • Sofia
Олио или тоалетно мляко

# 83
 secretgarden ,благодаря!  bouquet

Буболина ,аз пък се мазах с frei Oel специално за бременни и там ,където мазах също нямам нито една стрия,макар че кожата ми е предразположена. Wink А маста мирише гадно,за разлика от това,което ползвах. И защо тогава да я предпочета?

Shtereva ,коричките по главичката ги мазахме със зехтин и също паднаха много бързо!

# 84
Маста с невен си е старо изпитано народно средство, за най-различни наранявания, охлузвания, лишеи и тем подобни. Когато се използва по именно такова предназначение, няма нищо лошо. Но да си омазнямам бебето от първия му ден, че и сега в жегите с мас, няма да го направя никога. Бебе и мас за мен са взаимно изключващи се  Simple Smile.

# 85
Олио,разбира се.В краен случай захтин.

# 86
Prochetoh mnogo vnimatelno vashite mneniia i vi blagodaria nai-surdechno za vsiako edno ot tiah!Chudesno e,che tozi forum sushtestvuva,kakto i vie vsichki!

# 87
не бих използвала мас!мажа с мляко на бюбхен с етерични масла.

# 88

Не е нужно, вярвам ти, както казах, до кожа е, дори с нищо да не се беше мазала, пак нямаше да имаш  Peace

# 89
Как мас, бе жена? Я влез и прочети онази тема за най-абсурдните неща, които се прилагат върху бебето....
По-добре със зехтин да го намажеш. А има и толкова хубава козметика на пазара. Мустела, А-дерма, Джонсън, Бюбхен и т.н и т.н. Ако единото бебешко мляко не помага, сменяш с друго. В здравния има тема "Консултация с педиатър" или нещо подобно, по-добре питай лекарите, дето влизат там. Но не слушай кой познат какво безумие ти казва и ти да го прилагаш върху бебето.

Общи условия

Активация на акаунт