"Системата - 60" - тема 52

• 62 643
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Аз си ползвам бял ориз. Напоследък много обичам басмати.
Иначе имам нарушения вчера. В МЦ съм и по едно време следобед хапнах и забранени неща Flushed

# 511
  • У дома
Привет дами, следя ви от известно време и реших да слезна от балкона bouquet
Спазвала съм Системата преди време, за много кратко време, защото прекалявах с храната до 12 и качвах, а не свалях.....минала съм през всички режими, май Blush Преди седмица позакъсах с бъбреците, и се присъединих във вашето режимче, защото е супер либерално откъм хранене, основно вечерите, досега се хранех предимно БВгх и не искам да прекалявам с  Вгх за З и О, но понякога ми се иска да хапвам смесено за О. Нещо май не схващам комбинациите, та затова реших да пиша меню, и да ме коригирате, ако трябва. Ето и менюта от последните дни:
З-кафе с мляко, О-2 вратни пържоли с айсберг(1с.л. зехтин, 1с.л. оцет и малко сол), В-5 оризовки от кафяв ориз и половин ябълка
З-кафе с мляко и две оризовки; О-пилешко филе с шопска салата (2домата, половин краставица и 3 с.л. котидж); В-2 ръжени сухара с 1с.л. извара
З-кафе с мляко; Обедо-закуска(днес в 10)- пълна чиния с ориз(басмати) със свинско на фурна и кисело зеле с червен пипер на тиган. Ориза е около 2 пълни с.л.; В-км с ябълка и канела
Лек и усмихнат ден дами bouquet

# 512
  • Варна
Genni, добре дошла. Моята забележка е, че кафе с мляко не е закуска. Добави една филийка или нещо забранено от време на време, иначе сривът скоро ще настъпи.

# 513
  • У дома
Друмче, ще добавям ест😊просто тези дни така се е случило. Като цяло от доста време това ми е закуската-кафе с мляко и не съм гладна....не смея да прекалявам с храната да не би пак да започна да качвам😂

# 514
  • USA
Samuela_bg, на мен цикълът ми започна да закъснява често и достига 2 седмици, като ми се яде през цялото това закъснение:disappointed:. Някакъв кошмар е с толкова апетит и не мога да се контролирам Sad.

Вчера бях почти системна,  вечерята ми беше обаче със сезонен плод. Това мисля да не го спазвам, ако е само то прегрешението, не ми се отразява по принцип.
Ще се запиша в таблицата.

З: кестени, плодово смуди само опитах, мляко с нес
О: пъстърва, салата домати, краставици и маслини, мляко с нес
В: кисело мляко, манго (неразрешено, но не можах да намеря в новата версия как да  зачркна).

Приятен ден!

# 515
maimun77, много е неприятно това с цикъла, дано намериш начин да го стабилизираш! Иначе и аз се мятам на сезонните плодове Simple Smile Вчера ми донесоха сладки череши, набрани по обяд... та... как да не ги ометеш веднага Simple Smile))

Genni, добре дошла! С изключение на закуската са ти чудесни менютата!

andjela 09, не разбирам защо не ти е вкусен бланширания. Иначе, освен него, ползвам, императорски, басмати, жасминов, кафяв, черен и суши ориз... ако ми попаднат и други видове и тях бих изпробвала :Р

Samuela_bg, благодаря за пожеланието! Напоследък, моят човек прави кекс с брашно от елда и става безумно вкусно!

Два добри системни дена (с минимални нарушения Simple Smile))!

Ден 123:
з(8:00): шепа орехи, боровинки и двоен сандвич с много масло и сирене
о(13:00): шопска салата, доста маслини, купа салатен боб със свежи листа на маруля
в(18:30): около 700-800 грама череши

Ден 124:
о(15:00): зелева салата и свинска пържола с малко ориз
в(18:30): оризови кръгчета (половин пакет) + голям розов домат и два моркова

# 516
Хей, хей, момичета!

Минавам да попиша, че после като ме започне деня и край! Липсвате ми напоследък. От време на време успявам само да метна един поглед на бързо. Системствам и то каааккк!!!! Днес кантара закова -6.1 кг и паднах с още една психологическа граница надолу. Мнооого щастлива!!! Ама много!

Ден 055:
з. сандвич с шунка и кашкавал, един Монстър (много, ама мнооого яко исках газирано днес)
о. салата зеле и моркови и печена пъстърва
в. месо на скара.

И да ви кажа, най- минусовите ми вечери си остават или таратора или месото.

Лебед - С тия твойте череши се сетих за приказката от фейсбук: Абе не че обичам да се хваля, че съм била на скъпи и екзотични места, ама вчера посетих една черешова градина:smiles:

Genni - Добре дошла и успех! И както момичетата вече са ти казали: кафето с мляко не е закуска. И аз имах в началото дни и хапвах на сила, просто бях отвикнала да закусвам, но, повярвай ми, ако останалите две хранения са ти системни няма вариант да качваш от закуска!

maimun77 - Радвам се да те видя! А относно сезонните плодове - естествено, че ще опитваш, та дори за вечеря. Все си мисля, че ако хората по света спазват Системата едва ли избягват определени плодове само заради географските си ширини.

gpym4e - Purple Heart

Е, изчезвам! Целувам ви и хубав и минусов деееннн!

# 517
  • Сливен
Ехооо. Как сме днес момичета? 
Лебед - не се уточних обичам бланширан ориз, но този който взех е отвратителен незнам защо. Питането ми беше каква марка ориз ползвате и какъв вид ориз. Благодаря за отговора.
Днес 3- чисто нес, закуска с кайма и кашкавал
О- риба херинга в собствен сос и шопска салата
В- мляко с плод

# 518
  • У дома
Привет дами, за днес: З-мляко с нес и хапка браунис-ами нищо не изпускам като не ям вгх😂, имах гости и ми стана неудобно само на вода😂 О същото като вчера, В таратор или км с ябълка и канела.

# 519
Ден 125:
о(13:00): шопска салата, порция свински дроб на скара и няколко пържени пилешки дробчета
в(21:30): гръцка салата (без маслините) и голяма купичка катък

Ден 126:
з(8:00): няколко лъжици цедено кисело мляко с мед, боровинки и половин пакет оризови кръгчета
о(15:00): вегетариански сандвич в арабска питка с много песто
в(19:30): моркови и краставици, пуешко филе, свинско филе и много свински ребра

# 520
Здравейте и от мен.Доста време се чудих кой режим да почна.И накрая май ги изпробвах всичките...хахахха....След всеки режим обаче килограмчетата си ги връщах пак.Реших да пробвам и с гладуване,докато един ден не ми падна кръвната захар и доста се поуплаших.За това след дълго четене,търсене и подбиране реших че това е моят хранителен режим.Започвам от днес.Надявам се на много минусчета.Стартирам 85кг

# 521
  • Сливен
Ехооо. Нещо яки разходки си правите  😉😉😉 радвам се! Добре дошла ,Бизи.
Вчера за обяд - таратор и пълнен патладжан с кайма, лук, морков, гъби и кашкавал
В- таратор и към 21:30 печено агнешко .Днес З- кафе, торта и сандвич
0- пак патладжан и салата краставица и домат
В- хм още и се чудя

# 522
Здравейте и от мен.
Анджела, не си правя разходки ами с е срамувам от себе си Sad
Тази седмица карах много тежък МЦ и много ми се деше сладко и с голям срам отчитам едни 5  несистемни дни.Днес е първият ми що годе системен ден, но пак съм със забележки за обяд.
З: Смути
О: мусака, салата
В: кисело мляко с плодове
От утре си продължавам с тренировките и надявам се със системно меню.Няма да се тегля , за да не си развалям настроението и да не ми хрумне безумната идея с глад да компенсирам кофти седмицата.Не искам пак да влизам в този омагьосан кръг на гладуване и преяждане.
BISI862, добре дошла

# 523
  • Сливен
Ех, Самуела, защо се виниш?  Всеки сгрешава, но продължаваме напред. За мен е важно да ми стане начин на хранене е и килограмите за сваляне са доста, но като бързам да ги свалям и все затова мисля пак не се получава кг не мърдат, но в см свалям. Вдигай главата гордо и смело напред. Кофти е с МЦ, но жени сме тоя проблем е за нас. 😠

# 524
Много на бързо минавам, извинявайте! Вчера влязох само за да напиша менютата докато не съм ги забравила... и въпреки това пропуснах, че за закуска ядох и две мини черни шоколадчета + едно малко десертче с овесени ядки.
Недоспивам, кръстосвам страната и пия хормонални таблетки...
Днес денят беше натоварен, а храната напълно недостатъчна и въпреки това, тялото ми не пожела храна след 18:00. Доволна съм!

Ден 127:
з(8:00): две парчета различни домашни торти!
о(15:00): оризово кръгче (беше останало само едно.., но по-добре от нито едно)
в(17:30): зеле, тиквички, кисело мляко и малко много солено свинско

Общи условия

Активация на акаунт