"Системата - 60" - тема 52

• 62 632
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • У дома
Добро утро bouquet
Записвам менюта и аз от последните дни....вчера не беше хич добре.
Събота: З-кафе с мляко, О свинско с ориз и кис.зеле, В-таратор
Неделя: З-кафе с мляко и баница, В-рибени кюфтета, морски дарове с 1с.л. майонеза
Днес: З-кафе с мляко и елда със сирене, домати и краставици, В-таратор
Успешен ден на всички Heart Eyes

# 526
Момичета,снощи след 21ч бях много гладна,чак ми се разтрепереха ръцете.Какво правите в такива случаи?

# 527
  • У дома
Момичета,снощи след 21ч бях много гладна,чак ми се разтрепереха ръцете.Какво правите в такива случаи?

Пробвай с топъл чай😉

# 528
  • Варна

Може да хапнеш и кисело мляко или чаша топло прясно мляко. В никакъв случай не допускай да ти прималее или причернее, докато свикваш с ранната вечеря.

# 529
BISI862, какво си яла през същия и предходния ден, когато са ти се разтреперили ръцете от глад? Каква ти беше физическата активност? Случвало ли те се е и друг път?

Без да знам какво е било при теб, но предполагам, че си направила хипогликемичен пристъп - ако се повтори - вземи лъжица захар с топъл чай и... отивай на лекар.

Със системата такива състояния не би трябвало да имаш!

При нормално пристъргване на стомаха или при вманиачени мисли за храна - използвам топъл чай в огромни количества (предпочитам в такива моменти със силен аромат на червен плод), няколко резена сирене ако обичаш и пиеш вино, загряването и лекото опияняване от чаша червено вино ще ти дойде засищащо Simple Smile

# 530
  • У дома
Лебед, ама много ти се радвам hahaha направо ме разсмя с виното Crazy

За глад е до свикване Peace От много одавна хапвам още около 16-17 последно, ами не ми е било никога гладно, ОСВЕН ако през деня съм яла основно ВГх, затова и откакто си хапвам протеини и мазнини, наистина не усещам глад и издържам само с две хранения за деня.

Биси, какви са ти менютата тези дни?

Аз приключих с таратора, добавих и две лъжици котидж, дали може newsm78
За утре за О-бекон с яйца и някаква салата, В пак ще е таратор Whistling
Въпрос към по-старшите: Разрешена ли е мазнина(зехтин) вечер към салатата и евентуално колко???

# 531
  • Варна
Genni, котидж може, зехтин - не.
Аз съм получавала такива пристъпи 2 пъти - единият път гладувах, вторият път бях на плодове. Предполагам пада кръвната захар или нещо подобно.  Веднага хапнах салата и ми мина.

# 532
  • USA
Здравейте! Уикенда не бях системна, че бях хванала някакъв вирус и не ми беше до нищо, но днес съм налице.
Аз си секнах кръста и сега и упражнения не правя, дано ми мине бързо!

За ниска захар-някакъв сладък плод и парче кашкавал, сирене или чаша мляко. Дано не се получава повече.

З: палачинки със сладко, банан, мляко с нес
О: крем супа от карфиол, салата домати, печени тиквички, мляко с нес
В: още не знам, може би някакъв плод с кисело мляко

Лека и минусова седмица!

# 533
maimun77, детето ти нали беше болно преди седмица, явно си препредавате нещо. Надявам се да сте го заличили от дома! И мен ме клати нещо... да видим кой кого ще пребори.

Samuela_bg, имаш ли лош ден и се самообвиняваш за лошия ти ден, то най-вероятно денят ти ще стане още по-лош и е силно вероятно и следващия да е такъв. За това - приеми, че си човек и на всеки се случва и давай напред!

BISI862, сега видях, че и преди ти е падала кръвната захар, виждам, че си изтощила доста организма си. Най-тежките хронични неща, които съм си причинявала са точно от бързо отслабване и бързо качване. Много ми е любопитно как са ти вървели амплитудите на килограмите и с какво си се хранила последните месеци.

Steletu_R, не исках да се хваля с такива екзотични и вълнуващи посещения, но се измъкнах за няколко часа и наистина си ги набрах сама Simple Smile))))

Ден 128:
з1(9:00): две шепи орехи (така се случи...), една шепа боровинки и двоен сандвич с масло и сирене
з2(11:30): курабия и парче сиропиран кекс (отново се прецаках, надявам се да не се изкушавам повече точно с този кекс и този вид курабия - много зле са почнали да ги правят...)
о(15:00): пъстърва на скара с гръцка салата
в(17:30): 5 праскови, 500 грама ягоди и кисело мляко

# 534
Добро утро от мен. Две сутрини подред нямам време за закуска.Тичам на лекции,по автобусите и докато свършим е минало 12ч и направо съм на обедното.Ето ми вчерашното меню.Моля ви,поправете ме,където греша
О-тиквички с кисело мляко
В-точно в 18ч.Краставици и доматки с малко сиренце и много малко от един фреш портокал си опитах

# 535
Лебед....толкова много диети минах от декември насам,че вече незнам какво не съм пробвала май....миналата година от януари месец до декември смъкнах 10кг с мой си хранителен режим.В общи линии без газирано ,тестено и сладки неща.След това декември месец ме оперира по спешност и тъй като организма ми беше много изтощен,едвам ме вдигнаха да стана и се наложи да ми поналеят 5 банки глюкоза.Познайте в какъв вид излезнах от болницата....Confused цяяялата бях подута.След това трябваше известно време да се храня нормално и килцата малко по малко пак си дойдоха.И от тогава до сега борбата е жестока,но ефект....Frowning1Frowning1

# 536
  • У дома
Добро утрооо...днес е ден за мерене. След като заведа дребоса на ДГ ще се премеря и ще споделя резултат за около 2 сед на протеинов режим, половин седмица плюскани и почти 3 на Системата. Менюто го сподилих вчера.
Лебед, защо се задраскала плодовете за В??? Не може да се смесват или???
Биси, за мен гладуваш момиче. Много ти е бедно менюто откъм калории и хранителност. За О задължително нещо по-пълноценно-примерно месо и тези тиквички и км за гарнитура. Ако си свикнала на закуски-прави си пз сандвич домашен и хапвай в университета. В е добре само без фреша😉

# 537
  • Варна
Добро утро!

Genni, ягодите и прасковите не са разрешени за вечеря и затова Лебедче ги задрасква, да не се объркват новите.

Биси, закуската е най-важното хранене, не го пропускай. Дори да е нещо дребно. Поне по един час след ставане е хубаво да хапнеш, за да си раздвижиш метаболизма. Може да е бисквитка с кафето или плод, но недей без нищо.
При мен няма някакъв минус, но е нормално - в края на МЦ съм, задържам вода. Поне гладът ми за сладко поизчезва. Не знам вие как сте, но на мен МЦ ми нарушава всякакви диети. Почва да расте апетитът, яде ми се сладко... Вчера си направих едно много приятно десертче от Зоната - джинджифилово изкушение - едно яйце, настъргана ябълка, щипка канела, ванилия и бакпулвер и малко джинджифил. За подслаждане - стевия или кафява захар. Пече се  много малко и е много вкусно. Става за отбиване на номера Simple Smile

# 538
  • У дома
Друмче, напомни ми за моя любим Нвгх сладкиш с кокосови стърготини, днес ще си направя за утре сутрин Heart Eyes По време и около МЦ не ми се ядат сладки неща, по простата причина, че и преди това не ям, ако обаче ям няколко дни сладкиши, след това мнооого ми се яде сладко...затова и не се отпускам. Десертите, които аз ям са : високо маслена сметана с шепа берита и щипка кокосови стърготини, бананов сладолед-замръзен банан пуснат в блендера(обикновенно с добавка пресни ягоди), кокосов сладкиш(кокосови стърготини, 4-5 яйца, една-две дози протеин, според това какъв имам такъв е и вкуса и понякога накълцани сушени плодове(без захар)), чиа пудинг(2-3с.л. км с 1ч.л. чиа и някакви берита или настъргана ябълка). Гледам да не ям Вгх защото задържам вода, подувам се, имам газове и ме разяждат hahaha Joy Днес си хапнах бекон(3с.л. накълцан и запържен в собствена мазнина с малко риган) с 3 яйца, въобще не мога и да усетя глад, мнооого съм сита, а ядох около 10 сутринта Wink, за В (обикновенно ядем около 16-16.30 с детето след това само им правя компания на ММ и дребосъка около 19 с чаша вода hahaha). Трябва да направя таратор, че вчера сме изяли една тенджера, лятото мноого го ядем Blush
А ето и резултата от мерилки и теглилки днес, точно месец след спазване на някакъв режим, макар и леееко смеска от няколко:
-2кг; талия -5см; ханш -2см; бицепс -2см; бедро -3см; прасец -2см; гърди-без промяна Flutter Аз доволен Sunglasses

# 539
Благодаря ви, момичета.Не мога да се позная тия дни.Сякаш не съм аз.Яде ми се и нямам сили да се боря.Все едно ми я няма и мотивацията.Няма да се самообвинявам и наказавам.От утре пак в редиците.

Общи условия

Активация на акаунт