🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 951
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 165
Златка уж от 3 години не яде месо, ама мушна стека.
А май каза, че от 3 години яде месо...

# 166
....По едни и същи ли си падате? към близначките - алоуууууу, дядо!!!...

Това да не беше намек за тройка с дЕдо Вальо? Confounded

# 167
ДЕдо Вальо мога да опиша само с една дума - гнусен!
Манчев би трябвало да го е срам от толкова  **ирки, които направи на бате му.  Жалка картинка.
Златка тъпа, близначките - сто пъти повече.
Юлиана се опитва да прикрие отвращението си към дЕдо ви, вероятно го е виждала многократно в целия му блясък.
Златков не можа да вземе думата, но не е зле да внимава, че с годините, явно дЕдо не подбира, важното е да мърда.
Като цяло - ужасна, гнусна вечер. А ни очакват още четири такива.

# 168
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета,пропуснах епизода и не го откривам в nova.Дали го има някъде другаде?

Vbox.

# 169
  • DE
От прочетените няколко коментара се убедих, че бях права да не гледам  bowuu Браво на мен  Grinning

# 170
Близначките са с акъл на 10-годишни.
акъл, разделен справедливо между двете им кратуни.

# 171
Близначките са с акъл на 10-годишни.
акъл, разделен справедливо между двете им кратуни.
Тия двете кой ги направи известни въобще?? Аз знам кой, но защо и с какво??? Та те са инфантилни простакеси! Извинете ме!

# 172
Михов освен жените тази вечер, хареса и "момчето"   ooooh! Става интересно!

Нищо чудно вече да не му става, та да е тръгнал по футболистчета. Те тези са най-гладните от всички пе*ераси. Satisfied

# 173
  • Тра-ла-ла
От ФБ с коментар "Ох, на дяда"  Joy

# 174
Златка и Даниел Златков са все едно двама братя.

Хахаха право в целта 😂😂😂

И каква проскубана опашчица имаше Златка.
От глупав по глупав е девиза тази седмица. 😃
А Юлето много се набръчкала..😯

Михов и близначките са тамън за 18+ видео.. бляяххх 😷😝😨

Футболистчето и той, милия не им отстъпва по акъл.

Иначе Михов им спретна супер вечеря. Не спести продукти. Само от зеленчуковия купи 5 салати айсберг, домати, зелени салати и какво ли не в промишлени количества.
Сигурно 1000лв пръсна този човек. И за какво? Скучно ли му е нз? Или търси млади агънца?!
Не разбирам какъв е тоя зор да се бутат по тв? Той е известен, пари има.. Е защо?

# 175
  • Тра-ла-ла
Не разбирам какъв е тоя зор да се бутат по тв? Той е известен, пари има.. Е защо?
Човекът си е насмогнал на масрафа. Втръснало му е от еднотипни софраджийски истории всяка вечер с вечните заподозрени. Търси си нови поприща в живота. Гъделичка си егото Grinning

# 176
А в Брадъра имаше закачки между Златков и едната близначка, дали сега ще видим нещо? 😆

# 177
Златка уж от 3 години не яде месо, ама мушна стека.
А май каза, че от 3 години яде месо...
Точно така каза. За пореден път се чудя, дали гледаме едно и също предаване Wink.

# 178
Човекът си е насмогнал на масрафа. Втръснало му е от еднотипни софраджийски истории всяка вечер с вечните заподозрени. Търси си нови поприща в живота. Гъделичка си егото Grinning
Някой спомена ,че е в Черешката заради договора от ББ.Та не се чудете защо ги гледаме пак

# 179
  • София
Аз не помня да е имало закачка.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт