Безжична вертикална прахосмукачка

• 141 772
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
На максимална мощност моята издържа 15 Мин. На по-слаба около 40, но нямам опит с този режим.
За ъгли и набързо винаги ми стига батерията.
С V8 съм аз.

# 601
Аз преди няколко месеца си взех V12 slim absolute. На средна скорост ми издържа 35-40 минути (с турбо четките, иначе повече) и има голям набор от приставки, включително и тази за килим. Вписва се и в определения бюджет. Simple Smile Аз съм си много доволна от нея и с голям мерак си я избрах. 😊 Важно ми беше също и да е лека (2.2 кг с четката за твърд под). И по-мощни модели има, но тази ми се вписа във всички искания.

# 602
Goldeva,

Дъщеря ми е с котка, ръсеше косми като солница.
Когато са си в България имаха първоначално едно Jimmy на шаоми, което се справяше добре, докато един майстор не си почисти с него строителните отпадъци. Взе си Роборок Н7 - върли перфектна работа: лек, не пропуска нищо, прави като нови и дивана, и плюшените и столове.
На другото място, на което живее е с робот и дайсън V12. Мисля, че Роборока се справя не по- зле от дайсъна и е по- лек ( и контейнера му за мен се чисти по- лесно). За батерия няма да се оплачете и от дайсън, и от роборок.
Каквото и от двете да си вземете, ще ви хареса.

# 603
Здравейте, ние вкъщи наскоро си купихме Dyson прахосмукачката, последната.

В началото бях против заради голямата сума пари, но след като вече я имаме, мога да кажа определено, че си заслужава. Има супер много приставки, като на мен най-полезна ми е приставката за чистете на косми (котката обича дивана Satisfied). Удобно е, че е много компактна, може да се чисти и колата с нея, както и че космите не се заплитат (преди имах робот, който от време на време трябваше да се разглобява и да се махат космите, защото съм с дълга коса). Просто най-полезното нещо за момента у дома. Сигурно има и други със сходни характеристики, но тази определено бих казала, че е топ.

# 604
Здравейте, ние вкъщи наскоро си купихме Dyson прахосмукачката, последната.

В началото бях против заради голямата сума пари, но след като вече я имаме, мога да кажа определено, че си заслужава. Има супер много приставки, като на мен най-полезна ми е приставката за чистете на косми (котката обича дивана Satisfied). Удобно е, че е много компактна, може да се чисти и колата с нея, както и че космите не се заплитат (преди имах робот, който от време на време трябваше да се разглобява и да се махат космите, защото съм с дълга коса). Просто най-полезното нещо за момента у дома. Сигурно има и други със сходни характеристики, но тази определено бих казала, че е топ.

Топа на лукса както биха се изразили някои 😅 Шегувам се! Аз съм на същото мнение и аз съм изненадана ,че космите не се заплитат вкъщи сме две дългокоски  и куче! Аз си чакам док станция тези дни за Дайсъна и ще се похваля. На децата вече им стана любимо да чистят вкъщи , а като видях ситния прах който извади от матраците направо ми се зави свят!

# 605
  • Пловдив
Като казахте деца, моето голямото днес го заварих да самопочиства. Нещо се е вдъхновил, пу-пу да не са му уруки.
https://youtube.com/shorts/4C-KTSh-vzE?feature=share

# 606
Сладур, браво на него!
Ох, спокойна съм, не съм само аз тотален фен на Дайсъна. Само се чудя за какво още да го тествам, за матрака не се бях сетила, но ще опитам! Grin

# 607
Като казахте деца, моето голямото днес го заварих да самопочиства. Нещо се е вдъхновил, пу-пу да не са му уруки.
https://youtube.com/shorts/4C-KTSh-vzE?feature=share
Колко е сериозен само !😅
Selvatica нещо страшно беше там, а матраците са ни на 2 г.

Аз да се похваля със стойката ми .Току що я получих и съм супер доволна

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 10:56 от deni_den

# 608
Откъде предлагате да се купи v15 в Бг? Има ли смисъл да чакам някакви намаления и ако да-кога?

# 609
  • Пловдив
В Техномикс е налична.
Друг е въпросът колко ви се чака. Около Ноември е черен петък, после Коледа.

# 610
  • Great Britain
 Dayson  v 15.Перфектна.

# 611
А колко тежи v15? Амазон казва,че е под 1кг,а техномикс твърди,че е 3.1 кг. Joy

# 612
# 613
А колко тежи v15? Амазон казва,че е под 1кг,а техномикс твърди,че е 3.1 кг. Joy

Не може да е под 1 кг. Над 3 кг е. Намирам я малко тежичка ,но се свиква. Иначе вече не бих я заменила за никоя друга.

# 614
Някой да има този модел, може ли мнения ?
Търся бюджетна и вертикална.
Приемам и други идеи, но съм се спряла на тези 2 модела, като единия е безжичен:

https://zora.bg/product/savp1001rw

И този модел, който е с кабел

https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-deerma-2-in-1-75db … tm_medium=android

Общи условия

Активация на акаунт