Безжична вертикална прахосмукачка

• 141 750
  • 806
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте,
Някой с Roborock H7 може ли да каже има ли начин да се изключи Boost Mode функцията, т.е. да не се включва по-силното дърпане, когато се чисти килим? Толкова е силно, че четката го засмуква и след това авоматично спира да работи.

# 616
  • На брега на реката
Аз съм със същата и при мен е така, но когато наближи крайчето на килима.
Вероятно е предпазна мярка, за да не се засмуче нещо.
Не знам дали може, май не!

# 617
  • София
Коя прахосмукачка бихте препоръчали с цена до 1000 лв.
Трябва да почиства около 80 кв.м. Всичко е паркет и малко плочки, няма килими.
Има две котки обаче.
Ако има и опция моп мисля, че ще е по-добре.
Отделно имаме прахосмукачка робот и една огромна и тежка на Бош, която върши отлична работа, но ми се отщява като трябва да я ползвам.
Искам да е нещо лесно за използване, така че и децата по-често да се сещат и да се включват.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 12:56 от Aila

# 618
Роборок Н7
И на другия край на света се преместих и тук си я взех.
Идва една жена да помага за домакинството , някъде е недоволна от някакъв Дайсън ( предполагам е бил доста стар), та като й казвах, ме ще си взимам безжична прахосмукачка. Тя ме убеждаваше как нямало хубави от тях. Сега и на друг неин клиент е препоръчала.

Върши същата работа като Дайсъна, само дето не е толкова много пари и е по- лека.
Затова пак я препоръчвам.

Не мисля, че ще намерите добър вариант с моп.
Не всичките безжични са достатъчно мощни и с издръжливи батерии. Принципно Дайсън са номер едно, но аз вече си имам друг фаворит.
Ще се справи с 80 кв. под, както и с диван, столове. При щерката , заради котето, се минава под, диван голям и 6 плюшени стола. Косъмче не остава ( до следващите 10 минути , де, че нашето ръси косми, като солница)

# 619
  • София
Благодаря. Аз след разглеждане също се насочих към нея, вие потвърдихте решението ми Simple Smile
Намирам го от Германия най-евтино за около 450 лв, нов. Това ок ли е за него като цена?

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 17:09 от Aila

# 620
Може и да ми е глупав въпроса. Гледайки сега сравнения между различните модели в немския амазон,виждам,че v15 detect за категория “колко изчиства с едно зареждане” има по-ниска оценка(3.6 от 5) от v10 и v12. Има ли причина за тази ниска оценка според вас?

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 19:10 от Goldeva

# 621
И аз погледнах какво пишат.
Единственото ми обяснение е, че са засилили мощността на всички нива, за да не пропуска нищо и да не повтаряш. И другите прахосмукачки при пълна мощност издържат 20-30 мин. Този който беше дал ниска оценка за времето, беше чистил и матраци, при къща на два етажа. И не му е стигнала батерията за втория етаж, но пък пише, че чисти безупречно.
Дори да не ви стигне батерията, тя зарежда много бързо.
Ако ви трябва за над 200 кв и искате да ги чистите наведнъж , може би да се замислите за друг модел

# 622
Трябва ми за 150 квадрата апартамент и определено нямам намерения да чистя цялата къща наведнъж. Та ще се ослушвам за оферти за v15 detect.

# 623
  • София
Здравейте, някой с преки впечатления от Xiaomi G11?
https://www.mi.com/global/product/xiaomi-vacuum-cleaner-g11/

Дават я с дори по-добри параметри от Roborock 7H и сравнима с Dyson, но е по-нов модел и няма толкова ревюта.

# 624
Прахосмукачка PHILIPS FC6729/01SpeedPro Aqua 21.60 V, РАБОТА С Е … ИН, ТЕГЛО 2.45 КГ

Мнения, ще се ползва за апартамент 50 кв., ламинат и малък килим.

# 625
Намалена на 570 евро,ако някой се интересува

Dyson V15 Detect 368340-01 Vacuum Cleaner, Plain https://amzn.eu/d/itlwRGo

Аз я купих,спирам да досаждам с въпроси вече

# 626
  • Пловдив
Много важно е да се отчете "видимата" за прахосмукачката площ, а не квадратурата в жилището.
Не може да влезе под спалнята, хухнята, гардероби, в банята.
Аз съм в апрамент 100 кв.м. но робота обикаля навсякъде и чисти 41 кв.

# 627
Рано се похвалих. Поръчах я,получих потвърждаващ мейл,че е успешна поръчка и малко по-късно амазон ми изтриха всякаква следа,че съм правила поръчка (освен мейла,който получих). Оправданието е,че били приемали само плащане по банков път (а това не го пишеше никъде). В момента се опитвам да водя битка с амазон,но се оказва непосилна задача. Нямат оставени имейли за оплаквания,нямат live chat,само предефинирани теми за разговор с готови отговори. Бясна съм Rage

# 628
Голдева,

Загледах линка , който си дала.
О- то на Амазон липсва. В момента те препраща към сайта на немския Амазон .
Ако си платила с кредитна карта и можеш все още да спреш плащането ( докладвай измама)- препоръчвам.
Не съм сигурна, че е било оферта на Амазон

# 629
Абсолютно амазон ме овъртяха в тези глупости. Продавачът няма идея какво се случва. Няколко пъти му писах и получих отговор от амазон,че няма да му изпратят съобщенията,защото не го касае Joy
Колкото и да ми се иска да им тегля една майна заради некоректно и монополистично поведение,много често пазарувам оттам и нямам алтернатива.
Снощи гледах тази,някой да удари едно рамо как му се струва? Чудя се дали има приставка (четка) за мека мебел,но съм питала и очаквам отговор.

BuTure Battery Vacuum Cleaner 33,000 Pa Strong Suction Power, Cordless Vacuum Cleaner Longer Running Time 55 Minutes, Wireless Vacuum Cleaner with Touch Display, Removable Battery, LED Electric Brush, Wall Mount https://amzn.eu/d/4QJCnDd

Минус е дългото време за зареждане (4-5 часа), но мисля да си купя допълнителна батерия,а и очаквам да използвам уреда рядко и за кратко.

Общи условия

Активация на акаунт