За тези, които четат любовни романи №30

• 101 013
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София

Привет.
Търся нещо от типа на книгите на Джулия Куин Smile
Рокли,балове,симпатични главни,повече смях и по-малко драми.

Да прибавя и Лайза Клейпас "Сезони на любовта", Сара Маклейн.

# 721
Без милост - кръгла двойка звездички от мен. Нещо много лигаво и клиширано ми беше всичко, особено края заби пирона, а клонях към три.
Гледах книгите за лятото горе на банера в ГР. Хувърката пак с нова книга средата на юли. Някакъв от брадатите също се задава. Що не вземат да издадат тази поредица или плетящите, ми само тъпотии.

# 722
  • София
Можете ли да предложите нещо подобно на тази поредица – https://www.goodreads.com/series/105771-corps-security
Подобен тип герои, отношения, малко или много драма, може да има някой и друг луд бивш, травматизирани героини, малко трилър... Сетих се наскоро за нея, започнах да я препрочитам, пак ми харесва, но я помня, а ми се чете нещо ново. https://www.goodreads.com/series/47308-kgi – тази донякъде отговаря на условието, но освен че съм я чела, първата ми харесва повече. Всъщност направо търся огледално копие, ако някой се сеща за такова.

# 723
T-Flac са по-добри от КГИ, бях ти го написала по-назад. На Ан Стюарт има една поредица Ice и тя не е никак лоша. На прима виста това като за начало се сещам.

# 724
  • София
С Ан Стюарт нещо не се разбрах, но T-Flac защо съм ги забравила, не знам. Ще си поправя грешката обаче Simple Smile

# 725
Без милост - кръгла двойка звездички от мен. Нещо много лигаво и клиширано ми беше всичко, особено края заби пирона, а клонях към три.
Гледах книгите за лятото горе на банера в ГР. Хувърката пак с нова книга средата на юли. Някакъв от брадатите също се задава. Що не вземат да издадат тази поредица или плетящите, ми само тъпотии.

evencee,  аз едва добутвам втората на Лекси Блейк, клише до клише просто, макар че може да се каже, че е маааалко по-добра от първа, ама съм едва до средата и супер бавно ми върви.  Crossing Arms

# 726
"Ад и рай" на Джудит Макнот е прочетена и ми хареса.
Забавни бяха героите и ми допадна иконома фен на криминалета.

Сега ще почвам "Уитни моя любов" .

# 727
И аз, прочетох "Ад и рай" на Джудит Макнот и също много ми хареса. На мен много ми допадна и образа на Лусинда.
Прочетох и "Отпусни му края" на Александра Потър. Изобщо не ми хареса книгата. Главната, през цялото време беше пияна, както и приятелката и.
Започнах "Нещо като любов" на Джули Джеймс.

# 728
А, mi666i, аз няма да си го причинявам това. Остава за дълбоко отлежаване.
Завиждам на тези, които тепърва четат Макнот и Джули Джеймс. Вече няма такива книги - забавни и някак наивно интересни, захапваш и не може да спреш цял ден. Сега е само драма до откат с п*рно елементи или обратното.
С Александра Портър и аз не мога да се разбера. Или са неадекватни дебелани или вечно пияни, но една нормална героиня няма.

# 729
  • София
......Вече няма такива книги - забавни и някак наивно интересни, захапваш и не може да спреш цял ден. Сега е само драма до откат с п*рно елементи или обратното.
....
Преди време щях да пиша за тази вълна, която се отприщи след нюансите. Хубаво, че се търси нещо различно, но то стана книга до книга с подобен съжет.

# 730
......Вече няма такива книги - забавни и някак наивно интересни, захапваш и не може да спреш цял ден. Сега е само драма до откат с п*рно елементи или обратното.
Преди време щях да пиша за тази вълна, която се отприщи след нюансите. Хубаво, че се търси нещо различно, но то стана книга до книга с подобен съжет.
За това и историческото се търси, защото остана непреходно. Съвременните доста се отплеснаха.

# 731
  • София
Скрит текст:
За това и историческото се търси, защото остана непреходно. Съвременните доста се отплеснаха.
Да, вярно е, но понякога човек иска да превключи малко на съвременна вълна от сорта на "Синеокият дявол" на Лайза К, Дж. Макнот и подобни, но няма или поне аз трудно намирам. И започвам да препрочитам.

Все забравям да попитам за две книги:

1. Млада дама от англ. общество се закачи някак за главния (в буквалния смисъл) и трябваше да се оженят. Тя си беше изпуснала нещо, той се втурна да ѝ помага и се оказаха "хванати" на местопрестъплението.

2. Втората, ако не се лъжа, е една от първите преведени книги на Сара Маклейн, но не я намирам. Също беше много забавна и лека за четене. Пак бяха "хванати" май в компрометираща сътуация. Може и да не е била на тази авторка, но изд. е "Ибис".

# 732
  • Варна
Първата много ми напомня на "Дявол през пролетта" на Лайза Клейпас.

# 733
  • София
Първата много ми напомня на "Дявол през пролетта" на Лайза Клейпас.
Вярно, че беше на Лайза К. книга. Мерси! Peace

# 734
Последните месец- два нямам никакво време и нищичко не съм чела почти, в това число и форума не съм поглеждала.
Стигнах до някъде на Двора  обаче зациклих и го изоставих на трета. подхванах 1-2 глупави и ги изоставих в началото и сега първата, която ми хвана вниманието е https://www.goodreads.com/book/show/35068738-moonlight-sins?ac=1 … ;from_search=true. Бива, бива..
На Илона Андрюс някаква май нова поредица има и съм си изтеглила първата Iron and Magic, ще я видя и нея някой ден, но за сега подхващам поредицата за братята де Винсент на Арментрот.

Общи условия

Активация на акаунт