Отговори
# 60
Кой е мъжа, дето чете тук?

Много сме. Хъхъ

# 61
А на мен синът ми ми е хакнал телефона и както се хваля, че не си ровим по нещата, изведнъж се оказва, че малкото говядо някак ми е достъпило до личното пространство и ми прави дребни бели от типа на "тук бях аз - Фантомас" от разстояние, които поради разликата в поколението, не мога да разбера как. Все пак вярвам, че го прави, за да се закача, а не да ми чете кореспонденцията с мама и да ми иска обяснения защо сме обсъждали синята му коса и неподходящото му за сезона облекло.

И моето лапе го прави това, през гугъл акаунта, защото на неговия и моя телефон сме с един гугъл акаунт и може да управлява другите устройства. Та ако и ти си му дала гугъл акаунта си, да си настрои телефона, защото те са малки и все нечия поща ползват - така влизат Simple Smile

# 62
Скрит текст:
Моят син едно време ми местеше курсора на мишката на настолния компютър от телефона си. Май чрез блутута, не помня вече как го правеше. Първия път ми изкара акъла, докато разбера, че е той, а не някой зъл хакер.  Laughing

# 63
  • София
А на мен синът ми ми е хакнал телефона и както се хваля, че не си ровим по нещата, изведнъж се оказва, че малкото говядо някак ми е достъпило до личното пространство и ми прави дребни бели от типа на "тук бях аз - Фантомас" от разстояние, които поради разликата в поколението, не мога да разбера как. Все пак вярвам, че го прави, за да се закача, а не да ми чете кореспонденцията с мама и да ми иска обяснения защо сме обсъждали синята му коса и неподходящото му за сезона облекло.

И моето лапе го прави това, през гугъл акаунта, защото на неговия и моя телефон сме с един гугъл акаунт и може да управлява другите устройства. Та ако и ти си му дала гугъл акаунта си, да си настрои телефона, защото те са малки и все нечия поща ползват - така влизат Simple Smile
Колкото и да е малко детето може да има свой акаунт в Гугъл под супервизия Wink Само се пише кой е родителя и го закачаш към себе си без във всичките ти профили да излизат новини за Майнкрафт и да следваш влогъри в ютюб Wink

# 64
Има си свой акаунт в гугъл, но кой знае, може някак да е достъпил и до моя.
Но да върна малко темата към свекървите, че ми направи много голямо впечатление как било безобразие мъжът да обсъди жена си с майка си, но в същото време тук имаме много вървежна тема, в която да обиждаме по най-грозен начин свекървите си пред цял форум непознати. В моите очи, колкото и да е анонимно писането във форума, а то изобщо не е, е много по-невъзпитано да си изнесеш семейните проблеми в интернет, отколкото да ги споделиш във вайбър с близък човек. Или то гадното е, че майката се явява близък?

# 65
Скрит текст:
Има си свой акаунт в гугъл, но кой знае, може някак да е достъпил и до моя.
Но да върна малко темата към свекървите,
че ми направи много голямо впечатление как било безобразие мъжът да обсъди жена си с майка си,
Скрит текст:
но в същото време тук имаме много вървежна тема, в която да обиждаме по най-грозен начин свекървите си пред цял форум непознати. В моите очи, колкото и да е анонимно писането във форума, а то изобщо не е, е много по-невъзпитано да си изнесеш семейните проблеми в интернет, отколкото да ги споделиш във вайбър с близък човек. Или то гадното е, че майката се явява близък?
Да обсъждат е едно.
Но "мама" да плюе по мен, а милото да мълчи каТ пукал, хич не ми е приемливо.
И не, не е нужно да "навре мама в на кучето ауспуха", може просто да й каже/напише, че не желае да злослови в негово присъствие за жена му.

# 66
Ние така и не разбрахме каква е била отровата. Rolling Eyes, предизвикала това велико сърдене .

# 67
Само да вмъкна, понеже имаше доста въпроси - 1 не сме женени, но имахме сериозна връзка. Второ въпросният мъж говореше с мама дори по време на секс  (Мама: Ко правиш маме? Мъж: Ми нищо), пишеше не прекъснато и самият той ми три негова снимка от телефона, а на обща приятелка и взе телефона и писа вместо нея на бившият и мъж (без нейно знание и съгласие). Отделно в началото не искаше да си държи презервативи в себе си за да не му ги намери мама. В последствие, имах два чифта чорапи за пране (в жилището в което уж ние живеехме само двамата) и той имаше 1-2. Та мама дошла и изпрала и мойте. Така че, мисля че въпросът с личното пространство е малко странен тъй като от една страна той не спазва чуждото, а от друга няма лично пространство за мама, а за мен има. И не на последно място - споменал, че му е запушен канала в банята и мама дошла да го отпуши през деня, щот ние сме сакати. И аз ключ от там нямам, а уж живеех там, но мама имаше (то и апартамента е нейн, така че няма лошо да има) ама да идва да ми пере чорапите пък и неговите.....Последно като му казах, че съм прочела нещото "каза, че не го бил забелязал и били старо" .... еми сори ама някой дет не забелязва когато ме плюят....И отделно, аз проблем с казаното от мама нямам, единственият ми такъв е с неказаното от него, а именно "не е твоя работа"
ПП не съм връщала месеци на зад, а просто ми направи впечатление, че много неща са трити, и последното писание е от декември. И беше на компа, а не на телефона

# 68
и е на 34, а аз на 30

# 69
Имаш  проблем

# 70
е аз, че имам проблем си го знам, ама ми обясняват, че нищо не е станало и се сърдя за глупости. и за това реших да питам тук : )

# 71
  • София

И двамата инфантилни, според мен.

# 72
Опитите за обида, обикновенно ги игнорирам - ако не е истина значи не е за мен, а ако е истина е "право на мнение, върху което да помисля".

# 73
  • София
Опитите за обида, обикновенно ги игнорирам - ако не е истина значи не е за мен, а ако е истина е "право на мнение, върху което да помисля".

Не е опит за обида, констатация е и не ми е приятно да я направя. Peace

# 74
и какво те навежда на тази мисъл?

Общи условия

Активация на акаунт