Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 6

• 113 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Най-грозните вежди,които съм виждала са правени с перманентен грим.....Съжалявам,но е така.
Не говоря за сегашните смесени техники с микроблейдинг и перманентен,а едновремешните.....Изглеждат ми точно както едновремешните татоси-зеленикави,сивкави,сини...,просто ужасни....

# 271
Най-грозните вежди,които съм виждала са правени с перманентен грим.....Съжалявам,но е така.
Не говоря за сегашните смесени техники с микроблейдинг и перманентен,а едновремешните.....Изглеждат ми точно както едновремешните татоси-зеленикави,сивкави,сини...,просто ужасни....

Всички сме виждали класически перманентен грим на веждите. Наистина изглежда жалка картинка. Но питам дали има разлика, защото виждам, че и микроблейдинга го водят вид перманентен грим. Затова попитах дали в крайна сметка има разлика.

# 272
Разликата е огромна!

# 273
vera87, разликата преди и след е огромна. Само не мога да разбера втората снимка-по средата. Така изглеждат преди ретуша ли?

# 274
  • софия
vera87, разликата преди и след е огромна. Само не мога да разбера втората снимка-по средата. Така изглеждат преди ретуша ли?

За там с молива ли говориш - аз  ги рисувах  с молив и така ходих- от по-далече не си личеше толкова силно молива. . Послед отдолу след 1та процедура.

# 275
Здравейте! Искам да попитам следното - до колкото знам след микроблейдинг има корички, които падат след седмица. Това означава ли, че една седмица не можеш да излизаш? Или не са толкова забележими?

# 276
  • софия
По-скоро почват да се белят след седмица. Не се виждат толкова от другите хора.

# 277
  • София
Привет, аз съм от ветераните с перманентен грим. Правен при Еми от 2007 досега на вежди и устни.
Първите 2 теми се поддържаха от мен, хаха какви тънки вежди съм харесвала, ужас:))
Може да ми видите последните вежди и устни в инстаграм (fiofaye), ще кача снимка и на перманентен на устните, от времето когато беше пресен-пресен, уникално стои. Скоро се навивам пак да си направя, само болката ме спира, много ме боля.

Весела Коледа!:)

# 278
А някой правил ли си е микроблейдинг по метода Phibrows ?

За Варна съм се спряла на Мария Андонова,
Много ми харесват резултатите които показва .

В момента съм с микроблейдинг сложен Мин.година март месец ,
Но вече има празни места и желая да го подновя .

# 279
Здравейте! Искам да попитам следното - до колкото знам след микроблейдинг има корички, които падат след седмица. Това означава ли, че една седмица не можеш да излизаш? Или не са толкова забележими?
Може би при всеки е различно. Аз мога да споделя моя опит.
Мен лично ме беше срам да ходя на работа първите 10 дни, докато напълно се обелят веждите. Бяха ужааасно тъмни, а когато започнаха да се белят станаха и на петна, които трябваше да запълвам с тъмен молив, какъвто по принцип не използвах преди процедурата. Някак си всичко, което се забелязваше у мен, бяха едни тъмни вежди (които на моята руса коса стояха смешно).
След първата седмица едната ми вежда почти беше се обелила, докато другата беше обелена в началото (става бледа), после имаше коричка (ужасно тъмна) и после пак беше се обелила (отново бледа). Това беше ужасно и колкото и да рисувах с молив, разликата си личеше. Никой не можа да ме убеди, че не си личи. То просто вадеше очите. Simple Smile

Разбира се, когато се обелиха придобиха коренно различен вид и сега просто ги обожавам! Имам записан час за ретуш за началото на януари и дори мисля да ги потъмня малко, защото сега пък ми се струват твърде светли. Това женската суета няма угодия Grin

# 280
  • софия
А някой правил ли си е микроблейдинг по метода Phibrows ?

За Варна съм се спряла на Мария Андонова,
Много ми харесват резултатите които показва .

В момента съм с микроблейдинг сложен Мин.година март месец ,
Но вече има празни места и желая да го подновя .
Моите са Phibrow, имам снимка назад.

# 281
  • Street of Dreams
Какво е Phibrow?

# 282
  • София
Момичета, направих си микроблейдинг на 21.12. и веждите вече започнаха леко да се белят, но на някои места, като паднат коричките, отдолу няма и следа от пигмент. Все едно не съм си правила изобщо. А на други се виждат мноооого бледи чертички. На някой случвало ли му се е това? Така ли ще трябва да ходя до ретуша? След него дали няма да стане пак така?

# 283
  • София
Аз доколкото знам от жената,която ми прави веждите и която смея да твърдя,че е доста наясно-При микроблейдинг корички изобщо не би трябвало да има.Тя ми каза,че  това е недопустимо,както и че ако се образуват с падането им пада и пигмента.
Аз 2 пъти съм си правила веждите и никакви корички не съм имала.

# 284
Аз имах люспи, не корички .
Много бавно зарастнаха , ретуша ми беше след 4 седмици когато ги правих миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт