Според мен е изключително отговорен, опитен и много добър професионалист. Започнах да ходя при него около 28 г.с. като се следях на друго място, но исках да раждам в Майчин дом. Още при първото посещение ме спечели, зададе ми мноооого въпроси за бременността, изследвания, лекарства, които приемам и т.н, след това ми направи доста обстоен преглед. Още тогава ми записа номера с името ми и датата на термина, което ми направи супер добро впечатление. Винаги ми казваше каквото и да има да се обаждам, много е внимателен. В деня на раждането му се обадих в 7 сутринта след като вече ме бяха приели с изтекли води, дойде, цял ден беше наоколо като последния час плътно при мен, а вечерта му предстоеше нощно дежурство. Аз родих в 18, на него смяната му започваше от 19 или 20. И за момент не се опита да ме "претупа" и да станат по-бързо нещата и наистина му имах страхотно доверие. С мен лично много се шегуваше, но предполагам, че е и до човека на среща. Например след като вече бях в 38 седмица и бях на пореден преглед ми казваше да му звънна когато и да е, само да не е еди кога си, че ще му слагат кабелна
В самия ден на раждането също беше много ведър. Аз съм много доволна и съм му много благодарна.
Препоръчани теми