" Дървото на живота" - повторение по Нова телевизия - тема 2

• 40 740
  • 472
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И тогава ли са знаели тия тънкости...за лекарствата?
А Шерлок Холмс, доста години по-рано, как се дрогираше? Знаели са, разбира се, вероятно обаче не са знаели колко точно е опасно....

# 31
  • Пловдив
И тогава ли са знаели тия тънкости...за лекарствата?
А Шерлок Холмс, доста години по-рано, как се дрогираше? Знаели са, разбира се, вероятно обаче не са знаели колко точно е опасно....
тъй ли...не знаех за него Simple Smile

# 32
Да ме прощават харесващите Койна,но тази жена е слаба актриса.В много филми съм я гледала и винаги е с тази студена физиономия и не предава почти никакви емоции.И с този хриплив глас и стъклен поглед,брр.Само съпоставете една друга актриса в другият сериал как изигра умираща жена и какво имаме тук...просто няма база за сравнение.

А Симеон Лютаков оплешивява,на колко години е този човек,не е ли млад?!

# 33
  • София

На 45 г е.

# 34
Много тежка серия. Жал ми е за Бела, явно няма да оцелее. А сцената с линча на Яна беше копирана от линча на Моника Белучи в "Малена" (впрочем, препоръчвам ви го, ако не сте го гледали).

Личката, Илия и Цветана - отвратителни.

# 35

На 45 г е.
Благодаря.Ами рано му е пък Simple Smile

# 36
  • София

На 45 г е.
Благодаря.Ами рано му е пък Simple Smile

По време на сериала е бил още по-млад, ама то не пита.  Laughing

# 37
  • тук, на мястото си
Много тежка серия. Жал ми е за Бела, явно няма да оцелее. А сцената с линча на Яна беше копирана от линча на Моника Белучи в "Малена" (впрочем, препоръчвам ви го, ако не сте го гледали).

Личката, Илия и Цветана - отвратителни.

Чудех се откъде ми е позната точно тази сцена, като не съм гледала филма първия път,  а то от къде било. Благодаря, че ме подсети, wastedsunset!
Много тежка ми беше и на мене серията, линча на Яна, кражбата на детето и вече накрая разговора  между Йордан и Бела  ме разрева.

# 38
  • густо майна Филибето
Тъжна беше и приказката на Илия. Много тежка серия, особено братята с Бела. Цветана пък намери сродна душа. Един час не мога да изляза от филма. Disappointed

# 39
  • София
А Бела защо не реагира когато руснакът кашляше кръв, а се навираше в лицето му да се обясняват. Все пак е медицинско лице. Много ми дожаля за нея, още ме е яд че убиха хубавия й мъж.
А Ликната си е паднал на д..то с тази роля,  толкова е убедителен, че с кеф да му извиеш врата.

# 40
  • София
Тя лекуваше толкова болни хора... Според мен и беше все тая дали ще се зарази; сякаш всичко и е все едно. Също така мисля, че винаги е обичала повече Тодор, отколкото детето си.

# 41
Разбирам я Бела. През цялото време мисли за това, че детето й е заченато в грях и това й тежи. Първо, не може да си прости, че е легнала с друг мъж и е предала съпруга си, второ - не може да си прости лъжата, че го е накарала да вярва, че Асен му е син. Макар че... не виждам как иначе щеше да задържи Тодор. Изобщо с този филм си давам сметка колко трудно е било да си жена по онова време. И Бела, и Яна, и Божура са пример за това, колко нещастни и незащитени са били жените тогава.

# 42
  • тук, на мястото си
Ние нищо не сме видяли, нищо не сме изпитали,  само знаем да ревем.
Тежки времена са били тогава, и за мъже, и за жени.

# 43
Да ме прощават харесващите Койна,но тази жена е слаба актриса.В много филми съм я гледала и винаги е с тази студена физиономия и не предава почти никакви емоции.И с този хриплив глас и стъклен поглед,брр.Само съпоставете една друга актриса в другият сериал как изигра умираща жена и какво имаме тук...просто няма база за сравнение.
Не мога да я харесам и това е!

# 44
  • София
Кой е бащата на Асен?

Общи условия

Активация на акаунт