Любители на кучета - тема 78

• 41 959
  • 765
  •   1
Отговори
# 195

Това е новата резиденция на Торин. За сега е вързан на 5-6 метра тел, но като сложим ограда отпред, ще е пуснат в това пространство. Около 2'50 м./5 м. е.  Все още няма кандидати за него /и за наша радост/, та днес се впрегнахме, пренаредихме мястото и го подготвихме за затваряне. Беше отвързан, докато се борихме отзад, на не мога да хвана добре на снимка да видите минното поле из двора.

С нас е за сега ... Шиш, тихо Wink

МНОГО се радвам!

# 196
Бяхме на гости при едно хъски,голяма любов станаха с детето. Преследваше я на всяка крачка,тя спира и той спира. 😃 Много сладки бяха,само че той не разбираше,че тя е малка и не може да играе с него,но нямаше инциденти.

# 197
  • Sofia
Ох, уникални сладури са! Хъскито как гледа, аха да каже нещо  Mr. Green Mr. Green

Моят дребчо много говореше на малките кученца, като се родиха, а те го следваха по петите, като патета навсякъде  Heart Eyes

# 198
  • Sofia
И моята е така с едното дете. Като го няма него много ме обича и ме гушка, като се появи той изобщо не ме отразява. Ходи след него като гербова марка и му дърпа чорапите. Навън ще изкопае асфалта да тича след колелото му.  Laughing
Сменяме зъби в момента. Ама някак си много наведнъж - за 3 дни и паднаха 5-6 зъба. Нормално ли е?  newsm78 Явно я дразнят като се разклатят защото започва да примлясква като баба и спира да яде. Тогава й ги махам. Ама нещо много й оредя оградата, та се чудя дали да не й накисвам гранулите да са по-меки или да й ги оставя сухи... ?  newsm78

# 199
Аз се притеснявах,понеже стопанката преди това каза,че някакви познати деца го пляскали по дупето като го разхождат и той ръмжал само като ги види. Та бях малко “на тръни”,но те бяха такава любов,такива целувки й мяташе. 😃Тя и бебка си обича кучета,няма страх и явно усещат животинките. 😊 Ето още една снимка и спирам,че оспамих темата:

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Не си! Много положително зареждащи снимки пускаш ... усмихнати бебета, щастливи кучета .. Създават настроение!

# 201
  • Sofia
Да, да, още! Много са сладки, а бебка е върха, такова усмихнато шушулче е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202

Сменяме зъби в момента. Ама някак си много наведнъж - за 3 дни и паднаха 5-6 зъба. Нормално ли е?  newsm78 newsm78
Нормално е. Не се тревожи. А гранулите...ако ти се струват едри, накисвай ги, но иначе едва ли има нужда. Новите зъбки израстват за дни. Пък и да не почне нещо да се мръщи на ненакиснати гранули или пък да си промени вкуса, че после става сложно.

# 203
  • Sofia
Изобщо не са едри, те са бебешки и за дребни породи. Но са си твърди. Та си мислех да не и убиват на голите венци, че нещо им се назлъндисва последните дни. Ама и на мен хич не ми се ще да свиква на накиснати.

# 204
Нормално е като  се клатят зъби да приболяват и да се опитва да щади. Но път твърдите гранули  помагат да се разклати и падне по-бързо.Ако все пак се храни,нищо не променяй. Ако не яде,накисвай с малко топла водичка.

# 205
  • София
Идеално си ги сваля зъбите хайванчето bouquet  Колкото по-бързо паднат и излязат новите, хубави зъби , толкова по-добре ще се чувства и храни малкото кученце. Това е много по-добрият вариант. Направо ми се къса сърцето за кучето на сестрата на МП. Милото не му падат някои зъбчета и е като акула. Мъчи се животинката. Не знам защо не идат да му ги извадят и да се приключва с тоя зор ooooh! ooooh!

# 206
И на мен ми стана много мило от дете-хъски гледката Simple Smile

Вчера и аз имах такова преживяване, стана ми някак си много ... абе хубаво ми стана. Пред магазин Фантастико, близо до нас, видях майка с момиченце на около 6-7 годинки и кученце. Не знам каква порода, но младко. Майката повери кученцето на детето и влезе вътре. В един момент малката крещи със все сила, а кучето бяга и си играе. Някакви хора опитаха да го хванат, а аз бях на паркинга. Подвикнах й да не тича след него, а да застане спокойно и да го извика, но тя май не ме чу.
Викнах "Тоби, Тоби, ела тук" малкия дойде и успях да го хвана. Оказа се, че механизма за заключване, между повода и нашийника се е счупил. МП оправи някак си и заключи повода за нашийника, без металната халка. Детенцето беше с пълни със сълзички очи. Пък аз изобщо нямаше да се сетя какво да направя, ако тук не си бяхме говорили за гоненето и игрите. Обясних й, че кученцето си мисли, че така си играят и дургия път да опита да запази спокойствие и да го извика. Сигурно не ме чу, но всичко свърши добре Simple Smile))

# 207
Госпожица Дух, много мила история. Малката много се е притеснила за приятелчето си. Радвам се, че има такива родители, които позволяват на децата си да отраснат с домашен любимец. Колко отговорни и стойностни хора стават такива деца! Heart Decoration

# 208
# 209
Аз минавам да споделя, че са започнали пак кърлежите, нищо, че е студено. В една група във фейсбук се дискутираше, че има някакъв бум на кърлежови инфекции. Дори има смъртни случай! Внимавайте!

Общи условия

Активация на акаунт