Любители на кучета - тема 78

• 41 544
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
  • о`майна лунна нощ е
Може ли линк към повода,мерси Simple Smile

Писан е като  - 120CM Pet Dog Durable Strong Nylon Braided Lead Leash Handle Rope With Collar в сайта на Banggood.com. 11 долара/9 евро и нещо е сега.

Давам линка и през компютъра - https://www.banggood.com/120CM-Pet-Dog-Durable-Strong-Nylon-Brai … ;cur_warehouse=CN

Този линк, който пуснах от телефона, се чете нормално от кампютър. Ако се опитам да го видя от телефона обаче, ме кара да сваля приложението на Banggood.com.  Вероятно заради мобилната версия на сайта.

ПП - ретрийвър е сниман с него.

# 571
Здравейте момичета и момчета, някой да е чувал нещо за тази храна?  http://www.platinumbulgaria.com/

# 572
Хубава е, аз купувах веднъж, но ми дойде нагорно от към парички, няма осезаема разлика в цена/кг при по-големите разфасовки..
Имат безплатни мостри, може да вземеш, за да опита куч.

А за фурминатора и на мен ми казваха, че не било хубаво да се прекалява, ама защо? Да не започва да бръсне в един момент? Много ми е странно с тея метални зъбчета Grinning

# 573
  • Sofia
Здравейте момичета и момчета, някой да е чувал нещо за тази храна?  http://www.platinumbulgaria.com/
Казват, че е супер премиум. Аз лично не съм фен на храни, които освен че нямат породни храни, дори нямат различни храни за дребни и средни породи. Някак си не съм убедена, че йоркшир и немска овчарка трябва да се хранят с една и съща храна. Най-малкото размерът на гранулите трябва да е различен, ако не състава.  newsm78 А учудващото е, че повечето "елитни" храни са така. Taste of the wild също нямат за различни породи. За това като станем на 1 год пак ще сменям.

# 574
  • София - Рим и обратно
Мен пък точно липсата на "за еди-каква си порода...косъм....цвят" и т.н. ми вдъхва повече доверие. Месото си е месо. А различните химии, които влагат уж за различните видове храна, никак не ми харесват. Точно, както и не купувам препарат за черно, за лилаво и т.н. Има два вида - за бяло и цветно, всичко останало е маркетингов трик.
Големината на гранулите е разграничена при Акана например. При Есеншълс също. Тейста мисля, че имат среден размер за всички.

# 575
  • Sofia
И нашата храна (Brit Care) имат различни рецепти за малки, средни и големи породи.  Peace

# 576
  • София
Тейст имат за дребни породи, всъщност
а 3 кг йорки се храни успешно с гранулата, която е за нормален размер куче, на Тейст имам предвид
даже е позаслабнала, за щастие, че беше близо кило над нормата, такава бухтичка е
и си ги харесва, гледах я четири дена тоя уикенд и я храних без никакви добавки, дето и ги дава майка и по принцип, всичко си изяжда прасето

# 577
Ето го и селският ерген Wink /спешъл за Духчето/

Animal Scream Cat нощес го сънувах, че е бебе и че го взимам у дома, ама и тук беше на синджир.
Да му се гушна в мустаците на този :*

Госпожице Дух,моля уточнявайте се . Кого сънувахте ? Чии мустаци ?МОля Ви,ще станат грешки:)

П.С.девойки,нали не се обиждате,че взехме за мезе Благоверния ?Сигурно по цял ден му горят ушите Simple Smile

Туиги,аз имам 1,20 повод,вероятно нещо олекотено до 3 м. ще потърся. Благодаря за информацията Simple Smile
( В пловдив на края на Васил Априлов има голям склад за кучешки неща,има интересни работи ,зареден е)

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 14:30 от Трапезица

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Много ми липсват старите емотикони. Тия са пълен мухъл. Нито ръце мога да скръстя нацупено, нито да разтегля голяма прегръдка.
Благоверният не го мислете, отдавна е претръпнал с бг-мамата. Запознат е с кучетата в темата и носи яко на майтап. У дома редовно си упражняваме хумора върху децата, та тях можете да съжалите Simple Smile
Духче, ти на кой мустаците имаше предвид Joy Joy Joy

# 579
Ами, той благоверният, да не сърди сега, ама даже на снимката се вижда кой има по-убави мустаки! И по-видими! Така че за мен е ясно г-ца Дух чии мустаци бленува! Simple Smile Hug

# 580
Mоже ли някой да ми помогне да открия сайта с изследваните кучешки храни,че не го намирам? Споря тук с ММ за храните,той твърди,че всички били еднакви,та ме ядосва. 😃

# 581
https://www.dogfoodadvisor.com/  Аз поне тук проверявам, когато се зачудя за някоя храна, може и да имаш друг сайт предвид..

# 582
  • София
Аз също бих поръчала, но от малките чували, които са 4 кг. Жалко, че вече поръчах, а и цената на тези разфасовки е повече от солена. След тоталния провал на Wolf Of Wilderness се научих да не се хвърлям на големите опаковки, че има опасност да си ги ям аз Grinning

Явно съм изпуснала. Храна не се оказа ок или твоите рошковци не я харесаха?  Аз точно поръчах вчера от нея, защото все хубави отзвуци намерих

# 583
  • Sofia
Аз съвсем се обърках в храните вече. Какво знаете за Advance? Дават я уж супер премиум, а има 19% месо. Срещу Акана, която е премиум, пък има 60% месо. И Еукануба, която се води среден клас, а има 30% месо.  newsm78

# 584
  • София
къде я дават супер премиум

процента месо от какво месо е направен е важно
чисто месо, годно за човешка консумация, или месно брашно, което съдържа рога, копита, жили и месо, образно казано

Общи условия

Активация на акаунт