Любители на кучета - тема 78

• 41 525
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Аз ако ви кажа, ме Макс го прибирам между 16 и 17 часа от втората разходка за деня и искания за късна разходка са рядкост. Само когато го хване разстройство, което до сега май само два пъти му се е случвало и съответно през деа часа сме излиза през нощта. Стиска си магарето до 08:00 на следващия ден и не показва никакви признаци, че е на зор. Предполагам, че това се дължи на уморителните му разходки е полето, които понякога стигат и два часа в тичане и преследване на гъски, фазани или каквото му се препречи на пътя. Обаче ще трябва да му въведа промяна със затоплянето на времето, защото лятото ще е страшна жега и в 15 или 16 часа няма как да сме в открито поле, та съм замислила кратка разходка около блока за нужди и след 19 часа е полето и спрямо нивото на Дунава ще гледам да има постоянен достъп до водата.

# 601
Кокер живя 14 г. само на шийки и хляб. Понякога сурови зеленчуци. Тогава гранули нямаше. Здрав,лъскав,щастлив.

Пак благодаря на препоръките за Госби. Доволна съм-няма газове,добре се отразява засега.Няколко месеца вече сме с нея  bouquet

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥
Possessed , ето им я страницата във фейсбука
https://www.facebook.com/PetValleyBARF/

# 603
Possessed , ето им я страницата във фейсбука
https://www.facebook.com/PetValleyBARF/

Не откривам какви са дневните дажби...

# 604
  • София
аз попитах
за моята 40 кг кифла, казаха един килограм
ма много скъпо беее

уф

# 605
Значи за около 10кг куче ще трябват 300гр...3 лв...3х по-скъпо от гранулата й в момента.
Мерси, ама ще изчакам да стане по-популярно.

# 606
  • София
аз обмислям как да си приготвям сама
ама не съм се втурнала да бързам с мисленето
данеси помислите, че ще стане скоро, тоест

засега най-на сметка ми излиза свинското, с добавки от други меса
обаче го режа и се мъча и пакетирам
можеда ми го мелят, ама ми се ще да намеря отнякъде и телешко и да смесвам
обаче телешкото е над 10 лв килото, да му се незнае
може в метро да има евтино, ама там дали мелят
и куче спанак яде ли, а магданоз, а чубричка, хихи

# 607
Спанак яде, ако ми е в чинията, магданоза в градината го опасе като стой та гледай, а за чубричката чакам да кажеш Simple Smile
Аз съм с травма, един алабай ми хареса бисквитите и се опита сам да си извади от джоба ми, в резултат съм с подуто коляно и едва го свивам, пак че не паднах!

# 608
  • София
Аз също бих поръчала, но от малките чували, които са 4 кг. Жалко, че вече поръчах, а и цената на тези разфасовки е повече от солена. След тоталния провал на Wolf Of Wilderness се научих да не се хвърлям на големите опаковки, че има опасност да си ги ям аз Grinning

Явно съм изпуснала. Храна не се оказа ок или твоите рошковци не я харесаха?  Аз точно поръчах вчера от нея, защото все хубави отзвуци намерих
Не че не я харесаха в началото, просто акаха, все едно са изяли 10 порции наведнъж. Голямото количество изходен материал показва недобро усвояване на храната.  Освен количеството, имахме проблем и с честотата на изхожданията - от 2 пъти на ден рязко скочиха на 4-5. Козината също започна да изглежда по-зле - стана не толкова лъскава, мека и гладка, както е обикновено. Да беше само при едното куче, ок, не му понася точно тази храна, но ефектът беше еднакъв и при двете кучета. В последствие отказаха и храната и на вторият чувал (различен вид, но пак на същата марка) се наложи да гладуват известно време, докато разберат, че няма друга манджа. А Балу храна никога не отказва, милия, той ми е показател колко недобре е за двамцата тази храна. Тук имаше и други подобни оплаквания, ако правилно си спомням.

# 609
  • София - Рим и обратно

Аз съм с травма, един алабай ми хареса бисквитите и се опита сам да си извади от джоба ми, в резултат съм с подуто коляно и едва го свивам, пак че не паднах!
Внимавай, и аз съм с травма на коляното от един месец. Аз принципно си имам дефект в капачката и ми се измества периодично при усукване, но този път беше брутално. Един лабрадор се завтече с всичките си 50 кила в тръс и право в крака ми, при което паднах със зверски усукано коляно и болката беше неописуема... Сега ми предстои операция, не ми се приказва... Та, пазете се. Аз вече като видя заформяща се игра между тежички кучета, лепвам се за някое дърво и не мърдам.
И на мен БАРФ ми идва скъпо, а и разправия да поръчвам всяка седмица.

# 610
  • София
Не че не я харесаха в началото, просто акаха, все едно са изяли 10 порции наведнъж. Голямото количество изходен материал показва недобро усвояване на храната.  Освен количеството, имахме проблем и с честотата на изхожданията - от 2 пъти на ден рязко скочиха на 4-5. Козината също започна да изглежда по-зле - стана не толкова лъскава, мека и гладка, както е обикновено. Да беше само при едното куче, ок, не му понася точно тази храна, но ефектът беше еднакъв и при двете кучета. В последствие отказаха и храната и на вторият чувал (различен вид, но пак на същата марка) се наложи да гладуват известно време, докато разберат, че няма друга манджа. А Балу храна никога не отказва, милия, той ми е показател колко недобре е за двамцата тази храна. Тук имаше и други подобни оплаквания, ако правилно си спомням.

Ясно. Пропуснала съм явно оплакванията от тази храна.  ooooh! ooooh! Четох в разни чужди сайтове хубави неща и барабар с храната на Лисуна поръчах от тия малките пакетчета (по 1 кило дето са) от 5-те различни вкуса Whistling Whistling Ще я наблюдавам какви ще са резултатите от нея ooooh!

И аз много харесвам БАРФ-а, но подобно на Кафе не ми се поръчва толкова начесто  ooooh! Бая скъпо си излиза за голямо куче #Crazy

# 611
Кафе, чувството беше все едно се измества капачката, но прочетох, че в такъв случай се налагало обездвижване и като цяло е много болезнено. Аз пуснах 2-3 сълзи, но на външен вид ми нямаше нищо, сега е подуто почти двойно на другото коляно, а минаха 2 дни.. нещо ме притесни като спомена операция.
Играта беше насочена екслкузивно към мен и джоба, пълен с бисквити, нямаше как да се отърва, пък и алабая е около 70кг..

# 612
  • София - Рим и обратно
Ами тя като се измести, няма "все едно" - усещането е недвусмислена зверска болка. С бутане я връщам на място. После обикновено си ходя подута след това дни наред, но този път вече явно много й е дошло, защото не минава болката и опъването вече дълго време. Ти вероятно си поразтегнала връзките само, може би е добре да те снимат. Вземи си някакво мазило (Волтарен) и пий нещо от сорта на Диклофенак няколко дни, ще ти спадне отока. Спец съм аз...
Скрит текст:
Аз му казах на ортопеда - не искам повече да го преживявам това и той ми рекна, че за да не се случва, трябва си операция, да ми закове тъпата капачка и това е. Видяла съм се в чудо, как ще се организирам, не знам Disappointed

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 12:32 от 'Кафе с мед'

# 613
  • София
аз имам кекави глезени
а Рея обожава да ме ползва вместо спирачка
няма забавяне на скороста, тича, тича и бух странично в краката ми
а като се гонят с още някое едричко добиче, е направо приказка
забелязаласъми, че катостоимняколко човека единдо друг, още повече се ентусиазират да се борят върху нас
три декара поляна, ама една камара 40 килограмови кучета си играят върху краката ти и това си е

моето в момента спи дълбок сън
напоследък е послушна и я оставям, като сме на работа, да си ходи отвързана
върти се из периметъра и търси нещо за ядене, от време на време гони с ентусиазъм и устрем едно наплашено новодошло куче
как реши, че не му е мястото на нейната територия не разбрах ,ама го е нарочила, и като го види свръхзвукова скорост развива
добре че то, милото, е по-слабо и дългокрако, та шанса да го хване е никакъв

# 614
  • София
А, говорете ми за кучешка игра върху нас... Докато бяха само Бела и Лили, вкъщи винаги всичко се е случвало върху ми. Дори, в един момент, като се сджвакаха за нещо, аз го отнесох с огромна рана на крака от ухапване. Да не говорим как един ден просто ме събориха в парка и бях точно като по филмите - влачещо се по корем момиче, теглено от две луди кучета. И да, минахме през храсти, за разкош. Как се опазих само с раздрани ръце, не знам. На публиката й трябваха поне 10 минути, за да спре да се търкаля по земята от смях. И на мен сега ми е смешно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт