Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 273
  • 739
  •   2
Отговори
# 315
Тери , има ли го това някъде в нета, където се е обяснявала на лични на някаква фенка? Може ли скрийншот, може в скрит текст. ( извинете, че сега не го слагам така, но като съм от телефона не ми дава опцията..)

Ново от Ибо в инста

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 11:55 от morella allan poe

# 316

Ще ме извините, учат ме да пускам снимки Do Not Litter

Скрит текст:
Счастлива не та женщина, которой приходится держать своего мужчину возле себя, счастлива та женщина, чей мужчина сам держится возле нее.

Надеееее Heartbeat  БЛАГОДАРЯ! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 12:38 от lia-martin

# 317
Скрит текст:

Ще ме извините, учат ме да пускам снимки Do Not Litter

Скрит текст:
Счастлива не та женщина, которой приходится держать своего мужчину возле себя, счастлива та женщина, чей мужчина сам держится возле нее.
Надеееее Heartbeat  БЛАГОДАРЯ! Flowers Hibiscus

За нищо Лиа, радвам се, че резултата е налице.
SET

# 318
Вай, старата версия на бг-мамата проработи Peace Praynig

Момичета Hug, това не е ли новият фраг?

https://www.kanald.com.tr/siyah-beyaz-ask/fragmanlar/siyah-beyaz … 18-bolum-fragmani

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 13:53 от lia-martin

# 319
Да Лиа, новия фраг е.
Не ги убиха, но отвлякоха Аслъ и Юзгюр.
Много силна сцена между двамата братя, настръхнах.
Руски превод на трейлъра.
Скрит текст:
Ayaru Temirgalieva
Аслы:-Я люблю тебя,я тебя очень сильно люблю...
Джунеит:-Черт!
Аслы:-Отпустите меня,ай!
Джунеит:-У меня для тебя есть шикарный сюрприз и даже два!
Ферхат:-Похитили Аслы и Озгюра!
Иди сюда!Найдем вместе!Найдем!

SET

# 320
Наде Hug, вярно много силна сцена Sad

Джюнеит и той си има фенове Simple Smile

А погледът на Намък от фрага? Mr. Green

# 321
Искрено се надявам в най-скоро време двамата братя да се съюзят и да съсипят Намък, а Джуню да го стъпчат като гнида.

# 322
Наде Hug  +1 Peace, но ако искаме да гледаме повече серии, няма да е лесно да се разпердушини това гнездо на оси  newsm78

Ето го фрагчето ни и с бг-букви! Галя Hug, благодаря bouquet

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=gpflK5sY_v4

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 16:21 от lia-martin

# 323
   Рускините предполагат, че зад снайпера стои Айхан и ако екипът има идея да я премахне от екран, вероятно тук може би ще бъде нейната гибел... А дали е така?! Кой, освен сценаристите, може да каже...!?

# 324
  Рускините предполагат, че зад снайпера стои Айхан и ако екипът има идея да я премахне от екран, вероятно тук може би ще бъде нейната гибел... А дали е така?! Кой, освен сценаристите, може да каже...!?

Мъри Hug, и аз мисля така, последният изстрел на Джюнеит, вероятно нея е улучил, нали ще излиза от сериала newsm78

Ибо -  зад кадър Laughing

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 18:01 от lia-martin

# 325
аихан е обучена да действа с оръжия ,  , джуню  / ми се стори уплашен/  и последния изстрел като 4е ли е в някакъв склад ,  а със снайпера се стреля на открито ,, събитията от фрага  не са последователни , а са в различно време
/ може и да не съм съвсем  права /

# 326
Кмароо Hug, права си, само че аз имах предвид, че в склада или там каквото е, Джуньо ще убие Айхан newsm78 Сега, като те прочетох, се замислих Азат толкова ли няма хора, че да праща дъщеря си на "война"? newsm78 newsm78

# 327
Кмароо Hug, права си, само че аз имах предвид, че в склада или там каквото е, Джуньо ще убие Айхан newsm78 Сега, като те прочетох, се замислих Азат толкова ли няма хора, че да праща дъщеря си на "война"? newsm78 newsm78
Аз се чудя защо въобще дъщеря му е замесена в неговите дела.. защо я ''занимава'', така да се каже. Изучил я е .. хубаво, тя е млада, умна, красива и адвокат.. защо трябва да се занима с престрелки, защо трябва въобще да може да стреля с пистолет .... Sad сякаш комшиите нямат приятели, а имат само семейства, с които живеят до сетния си час и те ги дърпат единствено надолу.

# 328
да лия , азад навсякъде е с охранителни , а аихан се движи сама плюс това   и да  я прати на  мисия/ малко странно ми се струва/
 , но пък беше казал на фери ,4е се справя по добре и от мъж , а и той е искал син и може би заради това е подготвил така ,  все пак е в "'затвора  на хотел ""  и тя навън , и той  си имаше  ""бизнес конкуренти"'
 / с казина ли се занимаваше не помня/  та вероятно е сметнал за необходимо айхан да може да се отбранява

Скрит текст:
Бирдже на премии GQ!
снимката сега я видях , но май не нова

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 19:52 от kmaroo

# 329
кмароо Hug
има стрийм: https://www.youtube.com/watch?v=njJVJzP1FZg

GQ Men of the Year 2017  - ежегодна награда на списанието
Та Бирдже присъства Simple Smile Simple Smile

Ето я: https://vk.com/video-111132277_456240052

Общи условия

Активация на акаунт