На 33 сама ...

• 93 417
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 90
Твоят човек очевидно цени повече идеално оформените прасци , а не- педикюрите Hug
Въпрос на поглед и предпочитания.
И аз завиждам на жени с перфектен външен вид като рисунък и детайли по оперението , но от прическата до маникюра и ръба на чорапите са едни два чАса поне ежедневно стоене пред огледалото. Не  е за всеки тази работа.
Аз не завиждам, но го оценявам. Grinning
Опитвала съм така сполучливо, ама не е за мен, аз не се чувствам комфортно. Даже не мисля, че е толкова до времето, защото като се замислиш не отнема чак толкова - просто купуваш дрехи приоритетно и ги готвиш от предната вечер, грима е 10 мин, прическата още 10-15, ама цялата занимавка да не си късам чорапогащника (кауза пердута) и да внимавам къде минавам с токчетата, и да не се разроша, ластика ми да е с цвета на косата, ама да не нося ластик, че не е готино, да не счупя нокът, да не си разтъркам очите и да си прецакам спиралата, да следя да не оставям следи от червило по чашата, да ми пасват обувките и чантата, да не слагам шапка, за да не си прецакам прическата... мии не.

# 91
Цитат
Мое мнение - мъжете (не само, хората като цяло) не се влюбват в това, че си с професия или си 178 см 54 кг (примерно), а в това което си - добро излъчване, чар, да си усмихната, да си личи, че живееш с кеф и имаш радости (хобита, спорт), чувство за хумор, за лежерност, да можеш да водиш диалог без да се опитваш да се изтъкваш на всяка дума с познания, а просто да е приятно общуването с теб.

Точно така. Хората си намират релевантни на тях – независимо мъже или жени. Всеки мъж според капацитета, го привличат и различен тип жени. Простакът няма да ме забележи мен, щото ще съм му семпла, той ще търси цицорестата ударена в устата простакеса. Аз пък няма да забележа него, така че балансът във Вселената е запазен.

Това, което е проблем при повечето хора и невъзможността да намират партньори , е липсата на чувствителност и гъвкавост, широта на сетивата. Твърде ограничени са в собствения си свят или в претенциите си, очакванията. А светът е шарен, има за всеки по нещо. Simple Smile

# 92
Разходи се до Солун например за 1 уикенд (с приятелка иди), врътни малко по крайбрежната или на Панорамата - и ще се завърнеш с гадже, гарантирам.. Peace

# 93
А ако иде до остров Крит, може и на летището да се омъжи Simple Smile Ще се чуди как да се върне свободна дето се вика. Ама едва ли иска това...

# 94
Знае ли човек..)
Имам приятелка с чудно семейство и деца,  където точно за една нощ е започнало всичко, и то замъкната на мястото от приятелка за прикритие.. Joy

# 95
Не,не ! Туй с Гръцките острови съм го пробвала -действа,но не мерси 🤣

# 96
Много актуална тема, за съжаление... къде да се намират хората в активна зряла възраст... и аз не знам... но ми е интересно 💛

Освен да предложа тиндър... може и да попаднеш на готини хора, които са ти и общи приятели във фб 😎

# 97
А в социалните мрежи защо не ти се получава?

# 98
Сайтовете за запознанства са пълна боза.
А тиндър е хубав , става !

# 99
Не говоря за сайтовете, а за социалните мрежи. Там има всякави хора - и по групи, интереси, убецжения, книги  и тн.

# 100
Тая тема общо взето само потвърждава, че тъй като мъжете на 35 искат жени на 25 и жените на 25 искат мъже на 35,  за жените на 35 и мъжете на 25 хич не е лесно...

# 101
Тая тема общо взето само потвърждава, че тъй като мъжете на 35 искат жени на 25 и жените на 25 искат мъже на 35,  за жените на 35 и мъжете на 25 хич не е лесно...
Laughing
Глупости, това не е вярно. Е, може би част от мъжете на 35 действително искат жени на 25, ама другото не е така.

# 102
Не говоря за сайтовете, а за социалните мрежи. Там има всякави хора - и по групи, интереси, убецжения, книги  и тн.

Ами аз в социални мрежи освен фейсбук не съм регистрирана.

# 103
Виждам, че Сирената като една веща по всички въпроси, пак отговаря на  всяко мнение. Щото тя нали големи висини е достигнала ама това е друга тема.

Аз идвам да кажа за Tinder. Много мои познати двойки се намериха там. В крайна сметка дава възможност за общуване в днешните забързани времена. Пък каквото стане.

# 104
*Ginger, кои са според теб най-големите пречки пред осъществяването на мечта ти, на това което искаш? Не става ясно от първоначалното ти представяне, там по-скоро си изложила проблема, както и че не виждаш решение. Но за да изникне такова е добре да идентифицираш къде е спънката: липса на контакти, липса на време, липса на самочувствие, всички тези неща, или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт