На 33 сама ...

• 93 118
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 405
В мегаполис е в пъти по-трудно. Дори и да си млада Simple Smile
Имам няколко приятелки, които се върнаха в Б-я след години в чужбина. На 36-37 са вече и са все сами докато навън бяха все във връзки. Но се върнаха и в Бг жената ако е над 29 и е вече престаряла мома и зА нищо не става явно. Жалка работа!

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 11:57 от Анонимен

# 406
Не спирам да следя темата и да се дивя как на 33 може да си мислиш, че си изпуснал влака вече.. Rolling Eyes
То сега му е времето за най-яките забавления и хубав живот - когато вече имаш опит и цениш истинските моменти.

# 407
Не схващам нещо. Ако авторката смята, че е изпуснала влака, тя просто щеше да тръгне с някой от "разните" мъже, които не ѝ дават "нужното". Към този момент главната героиня не смята, че е изпуснала влака, обаче нещо в нея започва да ѝ говори, че може и ако така продължава, някога наистина да го изпусне.

И то си може. Не е като на света всеки влак да е бил хванат, нали? Има изпуснати влакове. Ето това е "факт". А не онова за НЙ Simple Smile

# 408
Nofelet, виждам,че искаш да ми набиеш канчето,че проблема е в мен.
Чети малко по-задълбочено и дишай дълбоко !
Никъде не съм писала,че в Ню Йорк е невъзможно да срещнеш човека си. Написах,че града не е от такова значение колкото начина на живот ! И,че освен предимствата,големият град си има и много недостатъци по темата.
А ти,след като заключи,че проблемът е в мен,дай сега да чуя и какъв е ( сигурна съм,че вече си ме диагностицирал).
И още нещо - по-назад те попитах,мислиш ли,че си застрахован да попаднеш в моята група ? Защото това,че в момента си под чадъра,не означава,че утре метеорологичните условия няма да ти запречат рязко. Защото и аз години наред съм била в другия отбор.

# 409
В момента насаждането на паника едва ли е полезно за авторката.
Тя трябва да си премисли кое в поведението й би могло да отблъсква тези кандидати, които тя възприема като подходящи, а ако търси съвет - той може да дойде от най-близките й приятели, които са я виждали как действа в различни ситуации, как реагира и кое й куца в комуникацията, както и какви мъже привлича.
Дали някак с поведението си не привлича типаж, който за нея е неподходящ.

Ginger, ако искаш, наистина дай някакъв реален пример дори без да влизаш в подробности. С какво са били неподходящи мъжете, които си срещала? В рамките на какъв период от време си ги отхвърляла като неподходящи?

# 410
И още нещо - по-назад те попитах,мислиш ли,че си застрахован да попаднеш в моята група ? Защото това,че в момента си под чадъра,не означава,че утре метеорологичните условия няма да ти запречат рязко. Защото и аз години наред съм била в другия отбор.

Това последното е константа във форума. Хора, които са се оженили/загаджили и имат деца забравят, че всичко това отнема понякога секунда и половина, за да се срути. Или, по-скоро, понеже са доста наясно, че става така, избиват екзистенциалните си страхове като се правят на недосегаеми.

# 411
Като си пусна тема в бг-мама, ще ми задаваш въпроси тогава.

Сега ще трябва да повторя въпроса си към теб, защото явно ти не четеш внимателно или по някаква друга причина си го пропуснала.

Кое "нужно" не ти дадоха "разните" мъже?

Не си мисли, че ще използвам отговора, за да те разкостя допълнително. Не. Този отговор ще е полезен за огромна част от женската аудитория тук и ще им даде инфо, въз основа на което могат да ти дадат ценни съвети. Информацията е едно от основите неща, които липсват в постовете ти. Затова вместо да агресираш и да потвърждаваш тезата ми, че си високомерно-иронична кучка, която отблъсква мъжете, просто дай повече информация.

# 412
И какво като се срути? Вече си го имал, имал си емоцията, имаш и някакъв опит и мъдрост, които не ти се отнемат. Всичко е временно, но някои неща остават следи, така че човек трябва да действа, да се похаби малко дори, иначе се стои на една позиция само.

Да не говорим, че един провал е идеалният урок, след който виждаш, че нещата всъщност били бая лесни, а не сложни и невъзможни.

# 413

*Ginger
, аз не подкрепям Nofelet, много грозни изказвания има, но според мен за средата е прав. Моята логика е, че ако си контактен човек и в супермаркета може да се запознаваш с хора без притеснения, и в твоята среда , и в нова среда. Но ако попринцип ти е трудно колкото и да сменяш средата и да я разширяваш, пак ще ти е трудно, защото просто не си такъв човек. Вместо да се променяш ти, промени тактиката.

# 414
И какво като се срути? Вече си го имал, имал си емоцията, имаш и някакъв опит и мъдрост, които не ти се отнемат. Всичко е временно, но някои неща остават следи, така че човек трябва да действа, да се похаби малко дори, иначе се стои на една позиция само.

Да не говорим, че един провал е идеалният урок, след който виждаш, че нещата всъщност били бая лесни, а не сложни и невъзможни.

Аха, всичко това е много добре, просто не е лошо от време на време да си припомня човек, че това, което го дели от ози срещу него не е чарът в снимката, а просто една секунда случайност.

# 415

Няма лошо,да.
Просто казвам,че никой не е застрахован.
И,че имам опит.

# 416

Аха, всичко това е много добре, просто не е лошо от време на време да си припомня човек, че това, което го дели от ози срещу него не е чарът в снимката, а просто една секунда случайност.

Техниески, да. Но иначе всички знаем, че е случайност плюс способности и малко труд.

# 417
Nofelet, наистина има жени, които са много претенциозни и реално отхвърлят мъжете, с които излизат, вероятно надявайки се, че ще срещнат някой по-добър. И така времето си минава и накрая взимат просто някой, който им се появи на хоризонта. Обаче, не мисля, че случаят на авторката е такъв. Първо, тя е била омъжена, т.е. далеч не е от тези "принцеси", които се пазят за "идеалния", след като веднъж се е впуснала в брак. Второ, склонна съм да вярвам, че една жена, която е била омъжена вече, си е взела поука за много неща и е способна донякъде да отсява мъжете, с които излиза на база опита си. Т.е. тук отсяването би трябвало да е на база реални критерии, а не от лигавщина. Трето, понякога си е до късмет да срещнеш човек за теб.  Някои имат повече късмет в това отношение. Затова не смятам, че за всяка необвързана жена минала 30, трябва автоматично да се смята, че има сериозен проблем в нея и си поставила прекалено високи критерии. Всеки случай си е индивидуален.

# 418
Ами, аз имах предвид, че не трябва да търси проблем в себе си, а да се приеме такава каквато е. Ако не се запознава с подходящи мъже по "традиционен начин", не значи, че не е готина, а да помисли за алтернатива.

# 419
Има една приказка, че жените са виновни за всичко. Защото допускат в подбора си мъже с безобразно ниско ниво и оттам-насетне като се почне едно възпроизвеждане на тъпаци, та се стигне до снимки във форуми и намиране на жени по статистики.

Да закриваме.

Общи условия

Активация на акаунт