И нямам предвид големи градове като Варна и Пловдив и т.н. Аз съм от един малък град-Попово, близо до търговище и оттам имам впечатления. Разбира се, че е трудно навсякъде, но там например отпадат транспортните разходи, често отпадат наемите или вноските за изплащане на апартаменти. Имам много приятели, които получават заплати по 160 лв и ако някой получава 250 лв е много доволен. Естествено, че с бебето идват много допълнителни разходи, но мисля, че всеки се разпростира според чергата си. Едва ли някой от Попово например ще си купи помпа на Авент примерно, но това е най-малкото. Там парите се ценят много повече и се прави сметка за всяка стотинка.
Например на мои познати количката отгледа пет бебета. Но да не навлизам в подробности. Всеки има свое мнение и аз съм твърдо зад моето.

,но се надявам че другия месец ще успееме да се замъкнеме до Италия и да се видиме .Иначе тя не е от хората които ще вземат отношение в отглеждането на децата, би помогнала и то страхотно ,но за съжаление можеме да се възплзваме само за 1 месец в годината. Но проблема ми на мен е свекито
еиии направо нервичките ми скъсва тази жена. Преди 2 вечери я викнахме да гледа децата че бяхме на рожден ден. С влизането вместо здрасти обяви ,че в нас миришело ужасно от котките на съседката
Вече съм се изказвала по темата за свекитата не веднъж. Аз все пак живея с моята.