.
то е смешно направо .Сега уж ще се пробвам нали като е за двамата по има смисъл ,но вече 2 пъти ме връщат за някви глупости и съм на границата отново да се откажа. А 200-те лева еднократна помощт успях да ги взема едва вчера
и 50 от тях фръкнаха в аптеката за мазила и кремове
/а съм взела 3 броя/ та според мен ако държавата има желание да помогне на родителите за отглеждане на децата аз лично съм на мнение че е по добре цените на всичко което е за деца да се намалят /чуствително/ отколкото да се увеличат детските с 5 лева /защото то е ясно че с повече няма да стане/ Но с цените на детските и бебешките неща просто се злоупотребява в тази държава неможе в Щатите количка на грако да струва 94 долара в Италия 120 евро а тука 540 лева или въпросната люлка която ми пратиха преди 2 седмици в щатите 100 долара тука 380 лева
това са неща на които съм свидетел иначе с всичко е така 5 бодита на гербер ни испратиха с люлката ми всичките са 9 долара а тук с тези пари купуваш 2 а техните заплати в сравнение с наште просто не подлежат на коментар. Оф спирам че и аз се проточих и стана дългичко и досадно.

.
Другото, което ме притеснява е, че Бояна много наддава
6900 е- 61 см, аз не и увеличавам храната - по 120 грама- 6 пъти се храни, какво е това чудо, не знам
Роди се почти 3600, аз съм доста висока, баща и също, но.. педито каза, че има само още едно бебе, което е толкова голямо и е на диета, а откровено казано, не изглежда дебела
виждали сте и снимки, ох, не знам вече, реве ми се 

и се надявам скоро да я повторим.
:
и Прасенце реши да си тръгне по-рано 
, а накрая много огладня и започна да го изстрелва 

засега няма уж - 36.9 и като отчитам че е с около 0.4 повече защото е в устата, значи е нормална, но дори и новата му придобивка - едно вибриращо и пеещо шезлонгче с активна гимнастика не го радва, а изкарваше там с часове...
на 1-ви юни и едвам се въздържах да отговоря на онази активистка дето насъскваше хората към равни и определени суми... и на мен ще ми е хубаво да си вземам паричките без данъци, но от 6 години работя на трудови договори със заплата много над максимума за страната и плащам данъци върху нея, декларирам си парите по гражданските, плащам и върху тях.... и се оказва, че съм добра когато издържам 10 пенсионера или 10 циганчета на месец, а съм лоша, когато искам поне 9 месеца да гледам собственото си дете с едно нормално майчинство на база на това, което съм давала аз на тъпата ни държава!!!...хем ми е смешно, хем ме е яд, чуха няколко мързелани, че за да получиш трябва да дадеш преди това и завидяха на хората дето бачкат и си плащат данъците, че може и да ги огрее да си погледат децата по-дълго време, а не да се връщат на работа на 3-тия месец за да си поддържат стандарта и да плащат данъци за отглеждането на циганета...напоследък обаче някои хора не искат да приемат, че комунизмът си отиде преди повече от 16 години, с него и равенството и е крайно време да настъпи справедливост, или просто са на принципът не е важно аз съм добре, важно е всички да са зле ...Извинявам се ако някой се почуства засегнат или обиден от думите ми, но наистина е крайно време да настъпи някаква промяна... Много се паля на тази тема и още веднъж се извинявам ако съм засегнала някого

както и аз не се чуствам длъжна на държавата с нищо.