Седмичка с красиви новини, за тестове с по две черти 22.05-28.05.2006г.

• 9 834
  • 170
  •   1
Отговори
# 135
Светли, съжалявам за случилото се.
Дано не се наложи да се доизчиства с външна помощ, но смятам че все пак е доста ранна бременност и всичко ще се оправи от самосебе си.
За незатворения прешлен-това го имам и аз - Спина Бифида, в супер лека форма. Нормално прешлените затварят в прешленен пръстенов канал гръбначният мозък. При спина фибида при един или няколко съседни прешленни пръстени съществува разцепване. Това е дефакто незатварянето. Това не е причина да не износваш плода, но е риск за предаване на аномалията от майката на плода. Ако не се лъжа, за това "незатваряне" говориш.
Доказано ли е при теб? Рентгенова снимка или нещо друго?
Ако искаш, пиши ми на лични.

# 136
Светли... и аз не знам какво да ти кажа... Съжалявам  много е слабо казано... Само искам д ате помоля задължително да отидеш да те види доктор, за да си напълно наясно какво става. Не искам д ати давам напразни надежди, но я си представи, че са били две и едното е останало?! Ако ли си се изчистила напълно, то е добре някой наистина добър специалист ако може да ти каже - защо става така и има ли някаква превенция за точно такива случаи? Прегъщам те и ... стига да мога с нещо да ти вдъхна кураж и да ти помогна - на линия съм!  bouquet

# 137
Момичета, добър вечер и от мен! Много се радвам, че тия празници отминаха! Толкова не съм била напрегната много отдавна... На селото на свекърва ми имаше сбор - какво да казвам повече! smile3511 Лудница! Два дни се побърках от готвене и миене. Крака нямам вече. Днес тук абитуриентите прекалиха! Тъкмо се прибрахме и аз си полегнах блаженно - и ето че станало време да отиват за ресторанта. Като че ли целия град надува клаксони! Добре поне, че детето остана на село. А ние сега сме младоженци! married luvbedЖалко, че очаквам оцикляне всеки момент. Мисля, че го очаквам newsm78 защото гърдите ми ще се пръснат - станали са като грейпфрути! Чувствам  тежестс в томаха и ме прерязва леко, наболява ме глава...(това за главата нищо не значи, само се оплаквам) и най-важно днес започна спадане на температурата. И до колкото следя въпросите и отговорите ви значи идва, нали така? Но нищо, ще започне нов месец с нови надежди!  newsm10

# 138
Момичета, добро утро на всички! newsm51
Току що направих още един тест (не изтраях до понеделник) и отново е  EFN, а вече ми е 6-ти ден закъснение. Може ли да е от теста? Взех си Унимарк, където са два теста, а на кутийката пише: "4 дена по-рано" или нещо от сорта, т.е. още преди да ти закъснее.
А ако няма бременност от какво друго може да ми закъснява лелката, защото липсват всякакви други признаци?
Между другото от датата на закъснението меря температура (но телесна) и винаги е 37.00-37.20 градуса. Това може ли да се приеме като признак?
Боже, колко много въпроси зададох! Извинете ме, но вече едва ли не се чувствам  preggo, а тези тестове съвсем ме объркват.
Пожелавам на всички ви успешен петъчен ден!

# 139
Добро утро момичета bouquet
dafiti, 6 дни закъснение в се още не е повод за тревога, че имаш някакъв сериозен проблем. Ако не ти дойде до две седмици, посети гинеколог. Според мен, за да е показател за бременност температурата трябва да се мери цял месец и да се проследи графиката. Обикновенно измерване на телесна темпертура при закъснение, не е показател за бременност. При наличие и на отрицателен тест мога да предположа, че по скоро си настинала и на това се дължи темпратурата ти. Според мен изчакай няколко дни и повтори теста с първата сутришна урина. Ако не ти дойде до 2 седмици и имаш отрицателни тестове - посети личния си гинеколог. Ако имаш положителен тест - до 10 дни от закъснението можеш да посетиш гинеколог. Ако ти дойде преди изтичане на тези две седмици - спираш да се тревожиш и пробвате отново. Успех!!

# 140
Като си говорим за БТ при мен е много странна този месец. Вчера М ми дойде и сутринта БТ беше 37.15.

Тази сутрин - 2ри ден на М температурата е 37.3 а уж се очаква да пада.
Нощта не беше гореща и се чудя на какво може да се дължи!?!

# 141
  • Варна
Добро утро! Обаждам се само, че май съм добре вече. Снощи ходих на лекар. Изчистила съм се, матката е празна. Няма помен от бременност. Все още кървя и ме болят яйчниците, но явно е нормално. Температурата и гаденето са от Прегнила, който все още действа.
Докторката (на която между другото много вярвам) каза, че е било лудост да пробваме толкова скоро след аборта. А дори и след като предният доктор ме е пуснал, трябвало от самото начало да съм на Дуфастон и почивка, а не да ме чака да прокървя. С две думи - лекарска грешка + невъзстановена матка = аборт. Леко съм бясна, мъжът ми още повече. Но станалото станало. Сега ще се пазим до септември и тогава ще видим.

Успех на всички  Hug

# 142
Хайде, честит ни петък!  bouquet
Светли, зареди се със слънце лятото, сменете климата-малко почивка и на есен-с песен! Hug
Страчателке, оздравяваш ли какиното?Кажи как е гърлото?Дойде ли ти или да стискаме палците? Praynig
Дафити, от много неща освен бременност може да ти зактснее, да му се невидят и лелите и стринките! ThinkingИзчакай още малко.
Хайде, до после, че кафето още не съм си изпила...чакам ви да се похвалите с нещо Hug

# 143
Добро утро мили момичета Laughing
Аз днес съм доста по свежа от вчера. Трябва да ми дойде в понеделник, май пропуснахме момента този месец ама карай Wink Само, че ям като разпрана тоя апетит ме убива направо  261uu
dafiti опитай се да си търпелива знам, че е трудно, но пък аз като збременях на датата когато трябваше да ми доиде си имах EFN и след една седмица чак имах EFP а уж тестовете показвали 7 дни след зачеването пълни глупости. Даже като си видях втората чертичка беше толкова бледа, че помислих, че си фантазирам че я има изобщо, така  че щом лелката я няма може и да се е получило стискам палци дано да е така Praynig
Ако пък не другия месец с нови сили и надежда Hug
Успешен ден на всички  bouquet

# 144
Здравейте!
Честит петък, откога го чакам, че много ми се събра.
Имам една молба, погледнете ми графиката и ми кажете нормална ли е? Този спад на 9-10-11 ден ми е много объркващ.... Може ли да се каже че съм имала овулация на деня който показва...
Жабчето вярно каза че трябва да меря още няколко дена поне за да се каже със сигурност, но все пак...

# 145
Не съм капацитет по графиките, но мисля,че ти е добра Hug
Така, да ви разкажа аз за тестовете тогава:
Преди години, когато забременях с дъщеря ми , стана от раз, от един единствен секс в месеца, даже не помня дали е бил горе-долу около овулация.Какво помня от тогава-обилната ЦС, която направо течеше от мен + спермата която изтичаше ме побърка 1 ден.После съм забравила.И ето-минава се някакво време, аз си мисля,че ми закъснява, но всъщност-не ми закъсняваше.Направих тест-отрицателен.Ревнах/ защото бях оперирана миналият месец и си казах-ето-аз сега ще имам някакви проблеми сигурно/Ревах, ревах, минаха часове, поглеждам теста-виждам втора черта.Следващата седмица отидох на лекар и се видя плоден сак в 5г.с.-смятайте значи кога съм направила теста Wink, колко ми е закъсняло.След време, когато започнах да чета тук си дадох ясно сметка,че тогава съм видяла не две черти, а въпросната изпарителна линия, която всички вече знаем.Сигурна съм в това, защото съм я виждала и след това.Затова сега, когато си направих тест, знаех какво точно трябва да видя.Е, видях втора, макар и бледа черта.Съвсем различно от изпарителна линия, но пък ми дойде.Сега вече знам-вяра на тестове-аз точно-нямам, въпреки, че реално първият път не ме е подвел.И друго-хора различни-организъм различен, на едни хормона им се вдига бързо, тестовете го хващат, на други-не.Много е относително.

# 146
  • Някъде там...
Ели най-вероятно това е овулацията, минала е или на 16 или на 17 ден. Спада преди това да не те притеснява. И аз имах такъв миналия месец, даже ФФ ми отчете овулация без да е имало такава, но после се поправи Wink Важното е сега температурата да не пада под пунктира, а да се държи над 36.60, даже и да се повишава. Стискам ти палци, виждам че сте работили по въпроса  Mr. Green

Symphony спокойно, само 2ри ден на М ти е, тепърва ще спада.

Светли радвам се че звучиш така оптимистично  Hug Починете си и наесен с нови сили  Heart Eyes

За тестовете - лично съм чувала за двуседмично закъснение без положителен тест, но след лекарски преглед е установена бременност. Просто нивата на хормона на бременността явно не са били толкова високи, за да бъдат засечени с уринарен тест. Кръвният тест обаче не греши Wink

# 147
Светли събери сили и докато се пазите направи изследвания. Малко е да кажа, че сажалявам. Сещам се, че миналата година по това време правих спонтанен и знам какво е усещането. Следващия път ще е успешен. Hug

Нормално е Т. по време на М да е височка, особено в жегите.

Хубав ден сладурки.

# 148
пенелопа, няма лелка  Praynig Но аз не се надявам особено, мисля, че ще стане като миналия месец - 32 дни, така че ще си чакам  Sad Още съм доста зле. Вчерах бях на лекар и ми изписаха противоалергични лекарства, но ми казаха да продължа с антибиотика, защото не съм добре. Поне 5 дена трябва да го пия, а днес е трети.  Tired Тази нощ поне спах, миналата не бях мигнала. Покрай тази болест през деня много рядко се сещам, че ми засъснява... което е добре, не мисля и няма да съм разочарована...

# 149
Добро утро! Как спахте? Офф, ама то било вече обяд! doh Ама съм поспаланка!  Embarassed То гости, празници, разходки, пикници... Покрай всичко това бях забравила, че чакам да ми дойде. Припомни ми го болката в яйчниците снощи, но днес вече няма. Защо ли е така... ? Днес се чувствам много добре. А и лелка няма... Ама нищо де, аз и за довечера и за утре чакам гости - ще има какво да ме разсейва. И да се похваля - май брат ми ще се жени... ама тихичко, че да не чуе злото. thumbsupА как ми се ходи на сватбаааа!!! А ако и бебета ще има това ще е отлично, но не се меся, каквото направят!

Общи условия

Активация на акаунт