Сватба 2018 - VI-та част

• 52 001
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Purple,нещата ти наистина са много красиви и стилни.Колкото до песента за първия танц и на мен ми се иска да е българска песен.И сега се запитах дали на Миро-Гълъбо е подходяща¿

# 571
Purple,нещата ти наистина са много красиви и стилни.Колкото до песента за първия танц и на мен ми се иска да е българска песен.И сега се запитах дали на Миро-Гълъбо е подходяща¿
Доколкото знам, поетесата, написала текста, го е посветила на сина си. Ама какво пък, ако ви харесва песента, защо не. Simple Smile

# 572
и ние обмисляхме Миро - Гълабо, но не става за танцуване

# 573
  • София
Момичета ориентирахте ли се за фотограф? На мен ми е доста трудно в предвид това, че не сме от града, в който ще е сватбата, а и "обрания" вид на цялото събитие.

# 574
Кажи града, може да има булка оттам. Simple Smile

Момичета, снощи на заспиване се сетих за една подходяща българска песен, казах си, че трябва да я напиша във форума и сега не мога да се сетя коя е. Откачих. Joy

Хвърлям още предложения : За старата любов по текст на Бърнс, пее Ваня Костова. За тебе хората говорят на Тони Димитрова. Нещо на Графа?

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 10:54 от Роузи Памуксън

# 575
Здравейте момичета Simple Smile Вчера получих поканите за моите шаферки и малките ми шаферчета Heart Eyes
Станаха по-хубави от очакваното
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 19:54 от Strawberryyyy

# 576
  • София
Кажи града, може да има булка оттам. Simple Smile

Момичета, снощи на заспиване се сетих за една подходяща българска песен, казах си, че трябва да я напиша във форума и сега не мога да се сетя коя е. Откачих. Joy

Хвърлям още предложения : За старата любов по текст на Бърнс, пее Ваня Костова. За тебе хората говорят на Тони Димитрова. Нещо на Графа?
Града е Кърджали Simple Smile

# 577
Песента на Графа - Никой беше нашата, просто разкошна за сватба... Simple Smile

# 578
  • София, България
Твоите с каква големина са и на каква цена? Много са стилни и ми харесва, че етикетчето на бутилката е със същия мотив. И аз така направих за етикетчетата за шотчетата за мъжете. Simple Smile

6см високи на 5 см диаметър Simple Smile 2.20лв беше цената на свещичка. Супер доволна съм от агенцията. На всяка моя прищявка се отзоваха Simple Smile

За песните умишлено не се включвам, защото изобщо не знам какво ще изберем! Много ми е трудно, аз също исках да е българска, но освен Огън от любов не мисля, че има друга подходяща.

Значи някои може да ме линчуват хахаха, ама аз съм си запаметила в ума на Орхан Мурад - “Хиляди слънца”. Настръхвам всеки път, когато я чуя.

Иначе от чуждестранните песни на Scorpions - “You and I” Simple Smile

# 579
Страхотни поканиии, останаха ми очите.
За песните - и аз съм си мислила за Гълъбо, много я харесвам, но като че ли не я усещам така за сватбата.
Аз се сетих, че мога да ви споделя и песните, които съм избрала за родителите и кумовете, може да се харесат на някого... ама, че съм и аз, как не се сетих по-рано, хем чета какво обсъждате Grinning
За кумовете - https://www.youtube.com/watch?v=tAGnKpE4NCI
За родителите - https://www.youtube.com/watch?v=MqbhqbhmlkM

# 580
6см високи на 5 см диаметър Simple Smile 2.20лв беше цената на свещичка. Супер доволна съм от агенцията. На всяка моя прищявка се отзоваха Simple Smile

За песните умишлено не се включвам, защото изобщо не знам какво ще изберем! Много ми е трудно, аз също исках да е българска, но освен Огън от любов не мисля, че има друга подходяща.

Значи някои може да ме линчуват хахаха, ама аз съм си запаметила в ума на Орхан Мурад - “Хиляди слънца”. Настръхвам всеки път, когато я чуя.

Иначе от чуждестранните песни на Scorpions - “You and I” Simple Smile
Супер са! Моите свещички са 7 см, но ми се виждат малко по-тесни от твоите. Мисля, че това е много хубаво подаръче, не познавам жена, която да не обича декоративни свещи. Simple Smile Още поначало си знаех, че ще избера или това, или бурканче с мед. Впрочем, понеже съм болна тия дни и ми беше свършил медът, си отворих едно от бурканчетата, които пазя от сватби. Grinning Стигна за два чая.

А "Хиляди слънца" е страхотна песен, като се абстрахираме от факта, че е на бащата на Сузанита. Grinning

# 581
Момичета, споделям си пробната прическа. Моля да не я цитирате, ще трия след няколко часа. Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 16:37 от Роузи Памуксън

# 582
  • София, България
Супер е, Роузи! Много е красива Simple Smile

По Нова ТВ дават вече втори филм за сватби днеска Joy

# 583
И на мен ми харесва прическата!!! За Хиляди слънца - също смятам, че е подходяща.
Филмът по Нова тв и аз го гледам Grinning и се чудя колко много сватбени филми има напоследък.
А сега имам нелеката задача да уча един приятел на мъжа ми на хора, че искал да знае някои основни поне до нашата сватба Grinning радвам се на този ентусиазъм и дано да имаме късмет днес и да научи нещо Simple Smile

# 584
Прическата е супер Роузи!Strawberry шаферските покани са многооо сладки.За песента просто мисля някакви варианти за сега не сме се спрели на нищо,пък и до сватбата току виж излезе някоя подходяща песен 😁.Sunflower наистина трябва да си поласкана от този ентусиазъм на човека дано повечето са такива😄,а щом има желание човека сигурна съм,че бързо ще го научиш.

Общи условия

Активация на акаунт