Електронни четци - тема 21

• 83 473
  • 851
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ей това май е такова:
https://www.aliexpress.com/item/PU-Leather-Ultra-thin-Case-For-A … priceBeautifyAB=0
И като чета намаленията вече са започнали, тези, които имат коронка.
Дама Трефа,
май са едни и същи модели. Но в Алито е 2-3 пъти по-евтин наистина.

# 136
И като чета намаленията вече са започнали, тези, които имат коронка.

Мисля, че под коронката пише след колко дни започва намалението. Но разликата ще е няма и 20 цента, едва ли има смисъл да се чака.

# 137
  • Варна
Мисля, че под коронката пише след колко дни започва намалението.
Ох, вярно, много съм загубена.

# 138
На мен лично едноцветните са ми скучни! Simple Smile Има безкрайно разнообразие от шаренки, стилни и красиви.. Wink

# 139
  • София
Може ли да се поръчва от Алиекспреса доставка с Гъбките?

# 140
  • Варна
С какви гъбки, има безплатна доставка по пощата.

# 141
Може ли да се поръчва от Алиекспреса доставка с Гъбките?

Доставката им обикновено е безплатна или символична до България. Вероятно може да се поръча на немски или английски адрес на Габко, но какъв е смисълът?

ПП Всъщност, съм срещала някои стоки, например телефони, доставяни от немски склад на търговец от алиекспрес само в Германия. Тогава би имало смисъл.

# 142
  • София
На предни страници в темата видях този калъф и ще поръчам от него. Пише, че е с магнит, приспива и събужда киндъла. И не е скъп. Направо с четеца да пристига.
https://www.amazon.de/gp/product/B075YZ1FRN/ref=ox_sc_act_title_ … EOCZLEJ&psc=1
Е, няма да е с четеца, ще плащам отделна доставка за него.
Само да те предупредя - калъфът е супер, обаче пристига от Китай, нищо че поръчваш от Амазон де. Съответно пътува 4 месеца. Аз дори поисках връщане на пари - 4 месеца, все пак. Продавачът ги върна и калъфът пристигна след 10 дни.... Същите ги има в Алиекспрес и сигурно идват по-бързо. Frowning1

# 143
От Aliexpress само поръчки с висока стойност поръчвам през Европа и идват с DHL за максимум 10 дни, иначе всичко в пощата - пристигали са ми пратки и за седмица, но и за 2 месеца.

# 144
  • Карлово
На предни страници в темата видях този калъф и ще поръчам от него. Пише, че е с магнит, приспива и събужда киндъла. И не е скъп. Направо с четеца да пристига.
https://www.amazon.de/gp/product/B075YZ1FRN/ref=ox_sc_act_title_ … EOCZLEJ&psc=1
Е, няма да е с четеца, ще плащам отделна доставка за него.
Само да те предупредя - калъфът е супер, обаче пристига от Китай, нищо че поръчваш от Амазон де. Съответно пътува 4 месеца. Аз дори поисках връщане на пари - 4 месеца, все пак. Продавачът ги върна и калъфът пристигна след 10 дни.... Същите ги има в Алиекспрес и сигурно идват по-бързо. Frowning1
А бе усетих се, ама бях пуснала поръчката. Очаквах, че двата продукта ще дойдат заедно, затова предпочетох от Амазон, за да не погубим Киндъла, докато чакаме калъфа. Пише, че в периода 12-22 април ще дойде. И аз съм чакала 2 месеца поръчка от Али, ама не беше така спешна. Както стане, в крайна сметка.

# 145
Искам да питам каква е разликата между Киндъл за 49 евро и този за 75 евро? Освен подсветката? Чудя се дали да не взема и един такъв, я за резерва, я за подарък. Как седи въпроса с калъфите за него? Еднакви ли са?

# 146
  • София
Няма подсветка и е с по-ниска резолюция. Калъфите са различни.

# 147
Мерси, ще помисля

# 148
  • Scotland
По-лек е, макар без подсветка. Детето ползва такъв. Аз много си го харесвам. Ако не беше нощното четене, едва ли щях да си го сменя. За 50 евро си заслужава, дори да ти стои за резерва.

# 149
Ако човекът, за когото се взима, чете рядко вечер си е ок! Реално не е проблем и на лампа да се чете в тези редки случаи.. Аз също съм си мислела за такъв резервен вкъщи, но в крайна сметка минималната разлика в цената винаги надделява.. Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 08:31 от Сиси ♥♥

Общи условия

Активация на акаунт