Електронни четци - тема 21

• 83 466
  • 851
  •   1
Отговори
# 165
Не ми става ясно този калъф има ли екстрата заспиване/събуждане на четеца?
https://www.aliexpress.com/item/For-Amazon-kindle-paperwhite-1-2 … 999999.262.jSEb5s

В описанието - точка 10.sleep/wake function

В коментарите пише, че функцията работи.
Ох, вярно, че пише Laughing пропуснала съм го, благодаря!

# 166
  • Варна
Аз сериозно се размислих за протектор. Някой ползва ли такъв?

# 167
  • София
За екрана ли? Не, ползвам калъфи.
За таблети съм ползвала протектори, до едно време вършеха работа, но с повече желание, успя да натроши таблета със се протектор и много дебела силиконова обвивка Simple Smile

# 168
  • Варна
но с повече желание, успя да натроши таблета със се протектор и много дебела силиконова обвивка Simple Smile
Ох, ясно Joy Joy Joy
И аз ще ползвам калъф, но откакто онзи ден видях как четец с калъф се разбива в пода ме хвана леко шубе, нали още ми е бъдеща нова придобивка и и треперя Crazy

# 169
Моите пострадват в чантата без калъф или в кревата между завивките. Скрива се и някой го натиска по екрана Sad и край

# 170
  • София
Ако седнеш отгоре му , надали протектора ще направи много Simple Smile
В чанта аз отсвен в калъфче си го слагам и в чантичка, да не вземе някое боклуче да влезе да кажем в дупката на usb-то или пък да се отвори от нещо калъфа и да се надере екрана Simple Smile
Иначе поне по веднъж всичките са падали и сме ги изпускали, с калъфче не съм имала проблем, окобено ако е с магнит или ластик, не би трябвало така лесно да се отвори, че да му стане нещо на екрана.

# 171
Да, падането не е проблем
Даже и на плажа съм ги водила и няма проблем

# 172
Да, падането не е проблем
Даже и на плажа съм ги водила и няма проблем
Въпрос на късмет може би... първият ми киндъл падна веднъж и беше до там. От приблизителна височина - лакът Grinning

# 173
  • София
В калъф?

# 174
# 175
  • София
Е, за гол не е  много учудващо Wink
Въпреки, че и там е до късмет, таблета ни горкият, от както детето почна да го ползва и да не го прибира в  калъфчето му  пада няколко пъти я от дивана, я от масата, за щастие още нищо му няма.
Но за киндълчетата, горещо препоръчвам калъфчета, те протектори, само за екранчетата.

# 176
И нашите четци нямат протектори на екрана, не виждам смисъл, ако се ползва калъф. А и предполагам протектор ще ме дразни мен лично поне..

# 177
У нас един таблет така се счупи от ниско падане с калъф. Просто падна точно на единия си ъгъл и целия екран се натроши.
Протектор за киндъл ползвах по едно време, но леко отразява светлината.

# 178
  • Варна
Чета, че има и матирани протектори. За калъфа - ясно, че ако падне с калъфа е защитен. Въпросът е ако го изтърва, докато чета, т.е. отворен. Или ако дребното го изтърве, щото и онзи ден беше в калъф, но отворен.

# 179
  • София
Ами вземи си един, като не те кефи, ще го махнеш.

Общи условия

Активация на акаунт