Електронни четци - тема 21

• 83 030
  • 851
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Падна на 76,99€

# 736
Аз защото прочетох ,че в условията за Kindle Unlimited пише потребителите да са в САЩ

# 737
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
Собствениците на Киндъл ще ти кажат, че форматът не е проблем, другите пък ще твърдят обратното Laughing Въпрос на свикване. Конвертирането става за секунди, аз си свалям книгите в какъвто формат ги намеря, конвертирам с Калибре и си ги качвам на четеца с кабел. По никакъв начин не ме затруднява и затормозява.
не са ме питали,но да си кажа и аз😁
Ето това е липсата на интуитивност при kindle
С pocketbook не мисля за формата,а направо свалям/пращам на pocketbook мейл акаунта,докато си ровя в нета

Като си включа четеца,докато си наместя възглавницата,и имам синхронизация на книгите
.

Абсолютно съгласна съм! Имам pocketbook lux3  и ми е проста и лесна работа да сваля книга с телефона и да си я пратя на четеца без кабели , без компютри и тн. Формати чете всякакви, и хардуерните копчета са уникално удобни-само тях ползвам.Дизайна ми харесва много повече от на киндъл. който леко ми простее. Исках обаче, да пробвам какво толкова намират потребителите в тези киндълите,  че са толкова разпространени или е само защото  е КИНДЪЛ. Другото което ме накара да го поръчам   е, че има възможност да синхронизирам четеца с приложението на киндъл на телефона и да чета една книга от всички устройства. Чакам с нетърпение да дойде Simple Smile

Като ти пристигне, моля те сподели дали се синхронизира устройството с приложението, за книги, които не са купувани от амазон. Най-вече дали ти отчита до къде си стигнала с четенето.
Честито на всички нови придобивки! 🤗

# 738
Аз с последно питане ,гаранцията на Киндъл почва да тече от датата на закупуване или от датата на регистриране? За немския амазон е 2 години нали?

# 739
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Собствениците на Киндъл ще ти кажат, че форматът не е проблем, другите пък ще твърдят обратното Laughing Въпрос на свикване. Конвертирането става за секунди, аз си свалям книгите в какъвто формат ги намеря, конвертирам с Калибре и си ги качвам на четеца с кабел. По никакъв начин не ме затруднява и затормозява.
не са ме питали,но да си кажа и аз😁
Ето това е липсата на интуитивност при kindle
С pocketbook не мисля за формата,а направо свалям/пращам на pocketbook мейл акаунта,докато си ровя в нета

Като си включа четеца,докато си наместя възглавницата,и имам синхронизация на книгите
.

Абсолютно съгласна съм! Имам pocketbook lux3  и ми е проста и лесна работа да сваля книга с телефона и да си я пратя на четеца без кабели , без компютри и тн. Формати чете всякакви, и хардуерните копчета са уникално удобни-само тях ползвам.Дизайна ми харесва много повече от на киндъл. който леко ми простее. Исках обаче, да пробвам какво толкова намират потребителите в тези киндълите,  че са толкова разпространени или е само защото  е КИНДЪЛ. Другото което ме накара да го поръчам   е, че има възможност да синхронизирам четеца с приложението на киндъл на телефона и да чета една книга от всички устройства. Чакам с нетърпение да дойде Simple Smile

Като ти пристигне, моля те сподели дали се синхронизира устройството с приложението, за книги, които не са купувани от амазон. Най-вече дали ти отчита до къде си стигнала с четенето.
Честито на всички нови придобивки! 🤗

Моят Киндъл не е последен модел, но се синхронизира - имам приложението на таблета и там книгата се появява на тази страница, на която последно съм я затворила на четеца, действа и при книги на български. Току-що проверих от любопитство.

# 740
  • Враца
Не издържах и си поръчах Simple Smile. Сега ще му търся дрешка.
И съм решила да е под елхата, да видим как щше издържа.
И аз се опитах миналата седмица за Unlimited, но не ми се получи заради държавата.
NoshtenYastreb, синхронизират да. Само трябва да е включен нет на устройството, на което четеш. Тоест ако на четеца не ти е постоянно включен, то преди да синхронизираш го пускаш.

# 741
Няма пречка да си смените основната държава на Амазон акаунта, аз си сложих адреса на GGBG в Щатите (тях ползвам за превозвач така или иначе).

# 742
Аз незнам какъв калъф да купувам.Дали ще са излязли за последната версия.Как да различа даден калъф за 3 тата или 4 тата серия е?

# 743
Аз с последно питане ,гаранцията на Киндъл почва да тече от датата на закупуване или от датата на регистриране? За немския амазон е 2 години нали?

Ако Киндълът не е отбелязан за подарък, той идва регистриран към акаунта ти, така че двете съвпадат. Поне при мен винаги е било така.

# 744
Извинявам се за тъпия въпрос, но Kindle Paperwhite показва ли страници, или само проценти и location?

# 745
Само проценти .

# 746
  • София
Бъркаш. Показва и страници.

# 747
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви момичета.
Аз ползвам приложени на таблета и на телефон, с постоянно включен нет са и двете и не се синхронизират помежду си. Ще пробвам на четеца с включен нет да видя дали ще се синхронизира. Аз бях решила, че я няма тази функция и си тръся всеки път до къде съм стигнала. Joy

# 748
Много благодаря. Нещо така и не свикнах с тези проценти и по навик си карам на страници.
Апропо, моят Пейпъруайт ще пристигне първи. Очертава се доставка в сряда, но най-вероятно ще си го взема в четвъртък, защото ще пристигна след посещението на пощите на моята улица. Ще дам отзиви като пристигне.

# 749
  • София
Благодаря ви момичета.
Аз ползвам приложени на таблета и на телефон, с постоянно включен нет са и двете и не се синхронизират помежду си. Ще пробвам на четеца с включен нет да видя дали ще се синхронизира. Аз бях решила, че я няма тази функция и си тръся всеки път до къде съм стигнала. Joy
Има опция в менюто, при включен нет и отворена книгата, която четеш - "синхронизация на последната страница". Така се запомня докъде си стигнала.

Общи условия

Активация на акаунт