На кого дадоха плакета?
В нашия край се казват "джумерки" и се приготвяха масово през зимата. Сега вече никой не гледа прасета и не се занимава нито с джумерки, нито с бахур, нито с топене на мас. Може да звучи гнусно за част от вас, но около мен масово и често се предлагаха елементите от менюто на Гъмов през зимата. Обичам всичко, което поднесе, затова масовата погнуса тук и на мен ми звучи леко "извънземно".
Аз много обичам джумерки също и да ти кажа, че още се правят. И как вървят с топла питка, леле... Могат да се гръмнат всички авокадота и сушита пред това.
Аз много обичам джумерки също и да ти кажа, че още се правят. И как вървят с топла питка, леле... Могат да се гръмнат всички авокадота и сушита пред това. 
Иначе вероятно в повечето заведения не се спазва никаква хигиена.......но това не извинява НИКОЙ!
Иначе вероятно в повечето заведения не се спазва никаква хигиена.......но това не извинява НИКОЙ! 
Ниската хигиена ми е едно от най-противните неща на света. Познавам мърляви хора и от двата пола и бягам от тях като дявол от тамян.
Иначе менюто и цялостната вечер на Гъмов според мен нарочно включваше основно сланина, праз и лук с дрескод анцузи, защото това бе ирония към всички превзети гозби и домакини досега. Препоръчани теми