Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 654
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
ТиЛи, това което казвам не противоречи на онова, което ти казваш. Мускулът може да откаже и да е супер натоварен от малко повторения с много тежести или от много повторения с леки тежести. При Отъм бедрата ми и мускула на задника се скъсват да болят, дори в пилатес фикса, по време на упражнения на които дори си "полегнал" на една страна Wink

Bandiera rossa - Simple Smile Тренировките са различен вид и с различна цел. За мен (подчертавам и не ангажирам никого с мнението си), ако една тренировка не те задъха, умори и не усетиш приятно изтощение и прилив на кеф след нея - за мен няма смисъл. Освен ако не е отпускаща, разтягаща, в ден между други тренировки, просто за стречинг. Не говоря за тренировка, след която (а и по време на която) не можеш да си кажеш името и си тотално изморен и изтощен, а за нормално натоварваща, чийто ефект се усеща и по-късно.

Купих си грахов протеин. В плодовото смути изобщо не го усетих Simple Smile))

# 691
  • here, there, everywhere
Бийпс Joy Пък аз си мислех да те провокирам да чакаме до 11-ти.
Че до тогава не знам дали ще източа водата. Ама, ако не можеш да стискаш, ще си ги мерим в неделя. Такова... Мерките де Stuck Out Tongue Winking Eye

Aйде компромисно на 8 март!  Satisfied

Носиш цялата отговорност обаче, ако ни се скофти празника Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре ще си купя пуканки и на осми ще Ви чета. Mr. Green Аз кантара толкова да го заобикалям, че ще взема да отслабна от девиейшъна.

Айде от мен за мускулната треска https://www.kaylaitsines.com/blogs/education/what-does-it-mean-i … e-after-a-workout

# 692

Mamasuper, ти ме впечатли, че си започнала с календара за март. Мен май тренировката със стола ме уплаши Simple Smile Имам още три дни с начинаещите, после може да се пробвам и аз.
МТ нямах само един-два пъти, тогава реших, че тренировките са ми дошли леки. Но аз едва ли може да съм критерий, още съм прекалено зелена в тези неща.

Ааааа, да не си мислиш, че не са ми зор и на мен.Пирамидата от ден 2 направо ме размаза.Пробвай се и ако ти идват трудни някой от упражненията ги модифицирай.Прави  ги в по- лесните им варианти.Тя Руми винаги показва и лесния вариант.Не се отказвай! Да напомня, че в началото правех лицевите на стена.Толкова зле бях.А сега правя мъжки.Както каза и Духчето трябва да има излизане от зоната на комфорт.Няма как да се получат нещата с лежане.Ако трябва да съм честна и без спорт си свалях, но освен слабо искам и стегнато тяло.Пък и съм убедена, че тялото ни не е програмирано за такъв заседнал начин на живот, който водим хората в момента.
Кайсия, бързо да се оправяте.Разбирам те за МЦ.Аз съм така, когато съм в овулация или в МЦ.При това положение, за да не стане мазало храната ми е малко по въглехидратна и ако усетя глад малко я увеличавам.Така риска да изпусна юздите е минимален.По добре 200,300 грама отгоре пред алтернативата да кача кило от преяждане.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 19:25 от mamasuper

# 693
  • София
А заседнал...От метрото до нас направо ударих един модерен петобой докато се довлача до входната врата. То са реки по улиците, преспи, коли под преспите, кал...Наистина съжалявам, че нямам кон.

# 694
ГоспоЙце Дух, ама аз съм напълно съгласна с теб!
А за мен пилатесът винаги е бил от онези активитита, които докарват най- дълготрайните и брутални мускулни трески. Нечовешки ефикасен е, особено ако вече има една добра база, над която само нежно да се награжда и "дълбае" релеф. Честно казано, мечтата ми е един ден да мога с лекота и без вина да отдавам времето си за тренировки само на пилатес и по- лежерна /на пръв поглед/ йога. Защото сега се чудя къде и кога да ги вмъквам след силовите.  Crazy Не че последните са ми неприятни, напротив, но пък- кой каквото си няма- това търси.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 19:44 от Анонимен

# 695
  • Бургас
Скрит текст:

Mamasuper, ти ме впечатли, че си започнала с календара за март. Мен май тренировката със стола ме уплаши Simple Smile Имам още три дни с начинаещите, после може да се пробвам и аз.
МТ нямах само един-два пъти, тогава реших, че тренировките са ми дошли леки. Но аз едва ли може да съм критерий, още съм прекалено зелена в тези неща.

Ааааа, да не си мислиш, че не са ми зор и на мен.Пирамидата от ден 2 направо ме размаза.Пробвай се и ако ти идват трудни някой от упражненията ги модифицирай.Прави  ги в по- лесните им варианти.Тя Руми винаги показва и лесния вариант.Не се отказвай! Да напомня, че в началото правех лицевите на стена.Толкова зле бях.А сега правя мъжки.Както каза и Духчето трябва да има излизане от зоната на комфорт.Няма как да се получат нещата с лежане.Ако трябва да съм честна и без спорт си свалях, но освен слабо искам и стегнато тяло.Пък и съм убедена, че тялото ни не е програмирано за такъв заседнал начин на живот, който водим хората в момента.
Скрит текст:
Кайсия, бързо да се оправяте.Разбирам те за МЦ.Аз съм така, когато съм в овулация или в МЦ.При това положение, за да не стане мазало храната ми е малко по въглехидратна и ако усетя глад малко я увеличавам.Така риска да изпусна юздите е минимален.По добре 200,300 грама отгоре пред алтернативата да кача кило от преяждане.

Ето от това имах нужда. Някой да ме побутне малко. Решено! В понеделник започвам.
Вчерашната пирамида я гледах. Видя ми се много трудна. Браво на теб.
Много, ама много съм излязла от форма. Преди три години бях изключително активна -ходене, плуване, здрав секс. Тичах от време на време. Изглеждах и се чувствах много добре. После забременях, лежане, болници, после с бебето, такова залежаване стана ... Не мога да се позная. Влизането отново във форма направо ми се струва мисия невъзможна. Много е трудно, но ще направя всичко възможно да се върна.
И аз като Сиска, решила съм на 40 да изглеждам по-добре отколкото на 20 Simple Smile

Забравих: Честит празник, момичета!

# 696
  • София
Да, да, от толкова активности по здравия секс сега такива две последици нося, че заради едната не спя, заради другата моделирам сладки по нощите, а от двете накуп имам две баки целулит, дето не мърда ни с масажори, ни с храна Simple Smile Сигурно вече сте ми свикнали, ама да си кажа за публиката от балкона, че да не ми викнат социалните: ше-га, само шега Simple Smile
Честит празник и от мен!

# 697
Beeps, голяма си скица! newsm20
Тanya, ентусиазма ти е заразен, радвам се да те чета!

Аз от един час не мога да реша дали да правя корем или кардио, пия трето кафе и си чета книжката на Джилиън, прокрастинация, та пушек се вдига.  Laughing
Купих си 2 нейни, които гледах от поне 2 години и съм доволна.

Тя поддържа килограми на 1800ккал. Не че ги брои, но е свикнала, и знае кое колко е. И всичко е от много здрави храни, без боклуци. СЛожните вгх са задължителни. Добрите мазнини също. На мен ми е  много интересно.
От всяка книжка намирам по нещо малко, но мое, от което ми светва лампа в главата. Пак намерих няколко неща за себе си, които ще са ми от полза. Започвам да си осъзнавам грамажите, което е огромен ментален напредък. Защото практиката никога не ми е била трудна, дисциплинирана съм, но намирането на мярката е трудно когато бориш последните няколко килограма.

Джилиън е много, много активна, но не ма'а калории до припадък, (което аз бих искала да е възможно  Laughing). Язди и кара сърф, освен всичко останало което прави.

Освен това е малко по-висока от мен (160см)/52кг), та ми е добър ориентир. Аз съм 156.5/52кг
Мисля, че изглежда великолепно. Ще продължавам да се целя се в 48кг,  до маратона би трябвало да успея.

Честит празник! bg

# 698
tanya_79, браво за ентусиазма и не се отказвай.Ти сама ще се прецениш кое и къде да модифицираш.Ако имаш болка спирай задължително, защото аз така се контузих много сериозно.Тялото си дава сигнали, но кой да го слуша Simple Smile
Честит национален празник!
Beeps, голяма си скица.Разсмя ме и с коня и с децата Grinning Ако ще ти е по- спокойно аз съм с три и съм на същия хал.Ама да сме живи и здрави другото все ще се преживее.

# 699
Честит празник.

Цикъла ми отминава лекино и от утре се връщам към начинаещите на Руми. 
Думата "целулит" не искам да я чувам. То не се трае, огромни буци целулит съм си отгледала. Като поне малко отслабна ще си взема вендузи и някакво олио и го почвам Simple Smile

# 700
  • София
От един ден не съм на диета и съм +1кг, а съм си дала 10 дни почивка, малко да захраня организма и ще повторя моното или друга такъв тип, нооо ако за 1 ден си върнах 1 кг, то за 10 дни да не се окажа и отгоре...

# 701
  • София
Купих някаква пълнозърнеста паста/ макарони и не знам с какво да ги овкусявам.Само с зехтин дали ще мога да ги ям?Вие с какъв сос я хапвате , за да е режимно?
При мен тренировките стопиха буците целулит.

# 702
  • София
И при мен изчезва, разсейва се, на едно място буквално се вижда как се е опразнило под кожата. Само в подгъзието е и е като изрязано и залепено допълнително. Кво да се прави, нали съм негърка по душа, ще си го нося Simple Smile
Пълнозърнеста паста не си спомням да съм яла някога.
Ния, така става, за съжаление.

# 703
  • София
Явно от упражненията целулитните депа се пукат , защото при мен на местата където изчезват остават синини.Аз съм с много проблемни вени и за това не мога да ходя и на масажи.При натиск веднага ми става синка.
Видях такива макарони , в кутиите с храна от видеата на 80DO.

# 704
  • Бургас
Бийпс, купих си батерия за кантара. Ако и със сменена батерия не покаже нещо стимулиращо, го пенсионирам предсрочно!
Целулит имам в изобилие, ако на някой му липсва, да се обади. Още не съм открила как изчезва. Освен вълшебна пръчка да си поръчам Grinning
Пълнозърнести спагети опитах веднъж в живота си. Никога повече, няма такава отврат. Какво ли не им слагах, все на лепкава кал ми биеха. Иначе бих заложила на доматен сос и пармезан. И каперси. И бекон. И шоколад за десерт Joy
Утре съм на рожден ден на майка ми. Броим го нережимен/зареждащ/незнамкакъвси ден. Че взеха да ми излизат крилца от толкова полезни храни.

Общи условия

Активация на акаунт