Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 078
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
За мен храненео което е описала Sunny е съвсем нормално, ако аз успея да смъкна килограмите които искам бих се хранила точно така + чаша вино вечер, и още половин кило от нашите сезонни плодове, е може и без десерта вечер, и мисля че няма да качвам.
Много зависи как си се хранила, като си качила кг.Ако храненето ти е било "паста, пица, питки, ориз, картофи, боб, бисквитки, мисля, че връщайки се към това хранене, кг ще тръгнат пак нагоре.

# 76
Естествено, че ще тръгнат нагоре. Ти нали не се заблуждаваш, че, ако преди да почнеш ВМ-НВХ хранене се беше хранила горе-долу със същото, както сега, щеше да подейства режима с толкова свободен прочит? Не, естествено. За да отслабне човек, трябва да промени храненето си.

# 77
Sivi, благодаря ти за отговор!!!  Heart Eyes
Герганче, попаднала си във възможно най- сектантската и мозъчнопромита група за ВМ хранене, която може да съществува. И без да казваш коя е, ясно ми е, че е тази "на А.У.", нали?  Laughing Има много по- полезни и адекватни такива, където наистина ще намериш много полезна инфо, рецепти, насоки и където дори за по- различно мнение не гонят или анатемосват, да не говорим, че и никой няма да ти се "кара", ако приемът ти на В е над 50 гр. дневно. Whistling

# 78
ТиЛи баш на А.У. В началото бях много впечатлена, от него, от интервюта,  в които съм го гледала и т.н. Групата обаче наистина прилича на сектантска. Това с лимона на пържолата ми преля чашата и реших да пиша тук, да си сверя часовника дет' се вика.
Другата сектантска група във фейса заете ли коя е според мен? Joy

# 79
  • Козлодуй
blackisback, честит рожден ден и от мен Simple Smile Здраве сила и щастие ти желая Simple Smile

# 80
Прекрасен празник за рожденичките!
Кайсия, усещам те много мотивирана този път, ще успееш, сигурна съм!!! Simple Smile

# 81
Другата сектантска група във фейса заете ли коя е според мен? Joy

Според теб- не знам.  Mr. Green Но според мен- на И.С.  Mr. Green

Ама как можах да забравя- Блеки, ЧеРеДе!!! Да илядиш- фина, фитната и щастлива!!!  bouquet

Кайсия, браво! и на мен ми изглеждаш доста по- мотивирана и "яхнала вълнАта".  Hug

# 82
Да бе да, там живеят, за да ядат.

# 83
И убиват за лъжичка кафЕва захар в сладкиша.

Пък може и да са по- адекватни вече, аз излезнах И от там преди месеци, то всички еко- био с ангелски крилца на едно място се бяха събрали.  Tired

# 84
  • София
Това по фейсбуците ли някъде? Ето още един позитив да си социален темерут..

# 85
Според мен другата е на 90дневната.  Да ме прощават феновете и, ако има такива тук. На групата де, не на диетата. Сега ми стана интересно за И.С Simple Smile Трябва и там да се добавя, а после ритуално напускам всички такива групи.

Блеки, във фейса, да. Ти нямаш ли?

# 86
  • София
Аа, Блеки сигурно има, аз не Simple Smile

# 87

Ох, да де,  ще ти купувам риза Joy

# 88

Joy Joy Joy

# 89
  • тук и там
Днес хич даже не бях мотивирана,без малко да зарежа всичко пак.Нещо немам сили и цял ден ми се спи.Що така? Захванах Румянка-ми аз не мога да изкарам тренировката. Дето се вика "гладна мечка,хоро не играе"! Ама като съм се хванала вече...На хорото де.. ще го карам до край.Mr. Green

Благодаря,момичета! HugЩе има и трудни моменти,номера е да устискам.
Аз съм на 19 дневната диета още,не съм се включвала във ФБ групата на 90 дневната.Нямам и намерение де,чувам че и там нещата били сериозни..в смисъл че се срещали хора със сериозни отклонения.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт