Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 080
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
blackisback, честит празник!Пожелавам ти много здраве и хубавии емоции днес bouquet
Вчера доволно се ограничих в храната,имам изядена една ябълка като въглехидрат и приключих в 18:00 часа,обаче сутринта пръстите са ми подути...туй откъде сега?
Днес гледам да хапвам повечко зеленчуци,малко плодове и изминати 10хиляди крачки.Нямам смелост да се кача на кантара все още,трябва и с метър да се поизмеря,за да има някакъв контрол все пак.
Аз да ви кажа отдавна ви наглеждам в тази тема и много ви се радвам на постиженията.
А относно залитанията.8  месеца след като родих първото си дете,отидох на лекар диетолог,за да ми погне в отслабването.Тогава след като обясни жената кое как,къде и по колко да ям,аз й казах,че без сладко не мога и ще имам прегрешения.С усмивка ми отговори,че няма проблем,стига да не са всеки ден.Каза и какво да правя като прекаля с тъпкането.След 2 години един фитнес инструктор ми изготви режим за хранене и трениране.Един ден обаче аз съгреших,хапнах сладко,защото сутринта ми беше зле,а трябваше да се грижа и за двугодишното дете.Та споделям аз на съответния инструктор,че съм прегрешила,защото ме следеше мерки,теглиглки и тн.Обаче получих и голямо порицание и с това приключи нашата комуникация...Та накратко искам да кажа,че и аз не харесвам крайностите.На всеки човек различните неща му се отразяват по различен начин  Peace И не живея с мисълта,че вече няма да вкуся сладко,тесто и тн.Просто времено ги ограничавам Simple Smile
Туй то,отивам да поиграя с детенце  Heart Eyes

# 91
Абе много кодирано говорите, егати!
И.С - Инес Субашка ли е? Имало нова група, същата ама с new отпред - поканиха ме, ама не съм гледала много, много там.
В 90 дневната не пиша хахаха ще ме линчуват и без друго не ме обичат много, много девойките Grinning Анатемосана съм в НЕрежимната им тема и сигурно и у Фейса.
Пф на И.С (Ако е тя де), групата много ме дразни.. ама аз съм си раздразнителна по принцип де, към човешката глупост, като вземат да сипят едни мъдрости... но то няма как 61 444 члена ... и всеки си размахва своя... Simple Smile
Ох ще тренирам!
Ох...
Абе да питам ли... айде ще попитам Grinning
Скрит текст:
Ко ще ядете утре? В смисъл нещо по-така ще правите ли?

Кайсийке, напълно те разбирам и ми е трудно да намеря думи, за да те окуража. Зная колко е неприятно да полагаш усилие, да очакваш резултат, да ти е трудно и да не виждаш ефект. Мога само да кажа, дай шанс на режима още време и прояви търпение. Помня, че ми беше ужасно трудно да премина граница в килата, на които бях дълго време. Седмици въртях на горе на долу грамчета, но после паднаха. Успех, вярвам в теб!
АА забравих
Едит:
Ако си много гладна и ти е трудно да не се храниш между обяда и вечерята, можеш да опиташ следното
Ставаш, когато огладнееш плод (ама не една мандаринка, ми повечко така), след два часа (или когато си гладна) пак един вид плод, така можеш да отложиш обяда за по-късно, примерно към 14 часа, по този начин скъсяваш времето между вечерята и обяда. Опитай, може да помогне Simple Smile))

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 18:12 от Госпожица Дух

# 92
Скрит текст:
Ко ще ядете утре? В смисъл нещо по-така ще правите ли?
Утре се пада сряда, значи леща Grinning Grinning Grinning    това в кръга на шегата.
Иначе ние нищо специално с двегодишния Smiling Imp , просто не можем да намерим време за себе си.

За ФБ групите - тази на А.У дори и морков не даваха, щото растял под земята и имал много В, сякаш само моркови ще хрупат като зайците. Аз лично вече не виждам нищо лошо човек да си позволи картофи и ориз, но не всеки ден. В да са между 60 и 80 грама, няма смисъл да целим ниски В, особено ние жените. Преди в темата за ВМНВХ се коментираше, че прекалено дълго държане на ниски В скапва щитовидната (дано не бъркам жлезата). Обаче ако това го кажеш в групата ще си линчуван и изхвърлен сигурно.

# 93
  • София
Аз утре нищо по-различно. Обаче в четвъртък заминаваме на дълъг спа уикенд. Почивката ще бъде БЕЗ ДЕЦА, така че ако ще филии с шоколад да ми сервират- не-ми-дре-ме! А факта, че ще спя три дни колкото си искам и когато си реша, ме кара даже да забравя, че ММ ще бъде там!
Преди малко щяха да ме ликвидират на една пешеходна пътека. Усетих бронята на патицата отстрани на коляното си. Още ми треперят краците. Но пък си викам "глей, толко си слаба, че вече не те виждат" хаха
Спокойна вечер на всички и много да се обичате! И това хаби калории, не забравяйте!

# 94
За утре имам камембер и синьо сирене, ще си направя една салатка, ще си сипя чаша вино и ще си свиркам. Сами сме с детето, ама и да не бяхме, пак това, че ми писна от месо.

# 95
Ох, Бийпс, ще ме умориш от смях  Joy Майтапа настрана, ама пийни едно вино  Hug

Да са ни живи и здрави, и щастливи, рожденничките в темата  bouquet

Аз да взема да се похваля с 2 свалени кг от началото на февруари, докато не съм ги върнала. Не е моя заслугата  Mr. Green страшен вирус ни повали всички в къщи, и това успях да запазя от сваленото. Моя спорт все още е само разходки, вкл. лазене по пода с тежест на гърба  hahaha

Благодаря за мотивиращите снимки на успелите, и търпение и инат, на тези които все още сме назад с постиженията  Simple Smile

Браво Кайсия, не се отказвай, ще дойдат и успехите!

Герганче, и аз да кажа, че кетоза не ти е необходима. Преди време с много либерално ВМ свалих 20кг, за около 2 години може би.

# 96
Ооо, Бийпс ще се разхожда по бански и с нов аватар Simple Smile
Тая що не й изпусна една гира на капака или поне да я напляскаш 🧛🏻♀ 💪💪💪

Алкохолно ще го отбелязвам аз празника, може и сърчице за аватар да си сложа Simple Smile

Кайсия, много свежичко и забавно звучиш като си спазваш всичко, не се връщай към мрънкането и самообвиненията Hug

# 97
Бийпс, това ми е един от най големите сррахове. Радвам се че си се разминала само с уплаха.

В групата на А. УЗУНОВ и морков не дават, така е.

Утре и аз съм сама с децата така че нищо специално. Чаша червно вино и някакъв домашен суджук вероятно. Така и не се научих да харесвам синьо сиренв, бри, камембер и т.н.

# 98
Как искам и аз да не ги харесвам, ама уви, обожавам млечни.

# 99
  • Бургас
Ние ще сме на винен кебап. За гарнитура пюре от картофи, броколи и моркови. Joy
Божкее, добре че съм уцелила правилната група във фейса, щях да съм се отказала отдавна от режима. Бисери само оттук оттам чувам.
Леле, Бийпс, само като четох и ми се разтрепериха краката.Много ме е страх. Шофьор съм, много внимавам, но много идиоти на пътя. Пий едно вино за отпускане.

# 100
  • Варна
Как искам и аз да не ги харесвам, ама уви, обожавам млечни.

И аз. Ама на мен слабост ми е кремата и разни топени сирена с подправки. Оф, оплюнчих се...

# 101
И те, Хайче, и те, и маскарпонето, заквасена сметана и т.н.

# 102
  • Варна
Имало и по-зле от мен значи Simple Smile

# 103
hahahaha Grinning Бийпсче, ама ти наистина си слаба и аз за малко да не те видя, ако не ми беше помахала така сладко Grinning Гледах за доста по-едрогабаритна дама със сиво яке Grinning Grinning Grinning
Хахаха Бебок, аз днес съм на леща, да уважа вторника Grinning
Утре ми е ВХ ден и съм замислила за обяд овесени ядки с овесено мляко, а за вечеря, хапки с лютеница (ау че романтично) и песто, някакви био зрънчовци днес купих (единият е лют на сърчица Grinning) и за десерт - ягоди с шоколад...
никога не съм я празнувала тая лудост, нелепа ми е малко, обаче адски много ми трябва повод за празник Grinning Ей така, та си го направих да ми е празнично-еуфорично, не че го уважавам тоя ден, но е хубаво самото усещане, за нещо различно.
Иначе май прекалих с лещата, сега се подух, за вечеря плана беше спазен, пак боб с леща, обаче сгънах и малко хлебец. Та краен резултат: ябълка, обяд крем супа от леща и леща с боб, тренировка, вечеря леща с боб, една арабска питка (която не е разрешена) и така...

# 104
  • тук и там
Едно приятелско семейство ни покани и нас на Спа уикенд-ама около Великден.Обмислям още.Смятах-единият ден ми се пада воден,другият плодов.ММ вика"тъкмо ще спестим от ресторант".. Joy Mr. Green
Който и ден да си сметна и да има някакъв празник или друго планирано,на мен ми се пада или плодов,или бобов или..да  пия една студена  вода. ..разбирай воден ден..
И утре е сряда и аз съм на леща.. Mr. Green

Херци,свежо звуча ами...Мозъка ми един трескав,трескав ..погледът ми гладен,гладен..и надушвам храна от половин километър.Само дето не съм  започнала да вия още,ама не знам кога има пълнолуние,може и за това да е.. Twisted Evil

Бийпс,пийни нещо.Важнто е че не си пострадала. Hug

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 20:10 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт