Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 075
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • тук и там
Добро утро!Ден 13-ти, днес ще съм на мръВка.. Едва го дочаках деня. Simple SmileСнощи си гледам бедрата-ми понаедрели ми се струват даже..Карай,да върви.Иначе съм доволна от себе си.Спазвам си диетата,не съм близвала сладко (освен в разрешените дни),ям по три пъти на ден,като закуската е само два плода(мандарини обикновено)-никакви междинки и големи прегрешения(само половин чаша вино във бъглехидратния съм си позволявала и сутрин си пия кафето със една лъжичка ксилитол)..удовлетворена съм от себе си,но сега е време
вече и тялото ми да започва да откликва положително на тези промени, за да не губя мотивация..А,дано!

Блеки,Честит Рожден Ден! newsm59.Пожелавам ти здраве,много щастие и любов и сбъднати мечти! И да  се похвалиш скоро със това че си изпълнила целите си(във което не се съмнявам.че ще се случи)!

# 46
blackisback, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и все такава упоритост.
Сиви, чудесна си, както винаги. И си пример за много хора, че борбата трябва да продължи и с постоянство всичко се постига.
Кайсия, продължавай упорито и резултатите няма да закъснеят.

# 47
Блеки, честит рожден ден!  newsm67 Пожелавам ти успешна година във всяко едно отношение!

Днес ще съм на яйца и зеленчуци. Т.е. никакви ядки и днес.  Laughing

# 48
Зизу - чрд на патерица, постигай всичко, което искаш с лекота и спокойствие.
Блеки - ЧРД! Бъди жива и здрава, все така целеустремена и успяваща.
Блийпс, аз протеин не меря, от както съм на 90ДД ям повече яйца и  месо, от колкото преди нея, но сериозно се замислям какво ще правя по време на постите и дали нещо не прекалих. За въгх.дрен криво ляво ще го изкарам, то и без това в оргинален вариант не би трябвало да има продукти от животински произход, но 40 дни, всеки четвърти ден само на миди, калмари и скариди... Не зная, ще видя как ще тръгне и ще обмислям нещо в движение, но съвети приемам всякакви.
Чудя се кога да изместя тренировката, вчера обядвах месо със зеленчуци - много вкусно, на тигана тиквички, моркови, гъби и лук със свинско - стана, като китайско. Изчаках 2-3 часа и спортувах. Спорта (колкото и да е удома), за мен си е сериозно натоварване и е 30 минути интензивно, без почивки, с тежести. Изпих си аминокиселините от Бийпс и точно след 30 минути огладнях зверски. Ама много, а имаше доста време до вечеря. Наруших, ядох малко салата (само зеленчуци останали от оня ден), но все пак имах междунно хранене. След това отидох на вечеря с приятелка и си поръчах салата Цезар. С това приключих деня. Ще опитам днес да тренирам малко преди да обядвам и да се нахраня хубаво на обяд, за да видя, дали пак ще огладнея толкова много.
Калории не броя, мазнини не меря, всичко ми е спокойно на душата Simple Smile

# 49
  • тук и там
Духче, в протеиновия нали можеше соя.Ще можеш да заместваш със това от време на време-тофу,и разни други"вегански" работи,които са ми пълна загадка ама иначе акъл давам..Blush

# 50
Кайсийче, да, може соя, но според мен така се нарушава самата идея за животински протеин и ако ще е растителен, предпочитам да не е соя, а нещо бобово-лещено. Но това са 40 дни в крайна сметка, все ще го изкарам някак си, да ще си взема тофу, ще си правя зеленчукови супи така да засищат хубаво, нещо все ще измисля, може и растителен протеин да взема - той засища ли ? Някой пил ли е?

# 51
  • София
ЧРД на Блеки! Много здраве и сбъднати мечти!

# 52
  • Бургас
Честит рожден ден, Блеки! Пожелавам ти много здраве, късмет и успех във всички начинания!
Сиви, поздравления за духа и постиженията! Написаното от теб, е много мотивиращо за мен, а предполагам и за много други. Много воля и упоритост се иска, за да се постигне това, което си направила. Браво!
Две вечери не спах добре и през деня бях като изцедена. Нервна и раздразнителна. Снощи спах, направо съм нов човек днес. Герганче, много сладък твоя юнак. Гледай да сте здрави, за всичко друго ще се намери време. И аз не мога да отделя повече от 10 Мин. на ден за упражнения, но съм доволна, че съм сложила началото. Важното е да се прави нещо редовно, резултатите ще си дойдат сами.

# 53
  • София
Балконът на темата ще се счупи днес Simple Smile

# 54
  • Велико Търново
Мария, щастлива бъди!
Зизу, на патерица и ти!

Аз съм си по план-всяка сутрин в 06.30 съм в залата, тренирам отделна група и задължително завършвам с 40 минути кардио.Остава да усвоя и най-важното упражнение и ще си постигна целта.Тази сутрин получих и комплиент, че съм имала хубава кожа, не, че не го знам и не са ми го казвали, ама ми стана приятно де Blush

Тежестта на Гери ми хареса, моите не стават вече за упражнения-еднатае е 53 кг. Mr. Green

Сиви, много бих искала да ти видя промяната HugДори и да не я видя 50 кг. са си 50 кг.Поздравления искрени, знам колко е трудно.Аз съм сваляла само 30 кг.

Каisia, браво! Ей сега ще станат 90 дни Heart Eyes

Понеже следя още 3-4 теми за спорт и хранене много хубави и мотивиращи снимки виждам!Чудесни сте всички!

# 55
Блеки, честит рожден ден!

Вчера успевно приключих житния режим с резултат -2,7 кг.
От днес почвам диетата на Ванш Червенкова. Или с други думи днес и утре на картофи, които мн обичам.Това са ми любимите дни от диетата!

# 56
Катастрофа, след житния режим не трябва ли да има по-бавно захранване?

# 57
Блеки, честит празник.  Бъди все така мотивирана и вдъхновяваща. Следвай пътя си!  

Кайсийке, примери ли се тази сутрин след плодов?

Каня се да подхвана една тема, но не знам дали си заслужава. Реално се храня ниско въглехидратно, умерено мазнинно. Махнах олиото, ползвам зехтин, мас, масло. Не се насилвам да ям мазнини, но не и не ги пестя. Предпочитам вратна пържола пред пилешко филе, така да го кажем.
Друга ми беше мисълта, но я изгубих някъде по пътя. Това което ме спираше дълго време да започна този режим е че постоянно се говори "кетоза, кетоза, кетоза, ако не си в кетоза забрави" и тн. Не държа да докарвам тялото си до кетоза, нито искам с някакви лентички да отчитам дали съм или не съм..Амур е по запозната но наистина ли е толкова важно да си болезнено стриктен?  Вчера в групата се коментираше, че някаква жена си овкусила пържолите с лимон, лимона не е режимен, край излиза от квтоза и десет дена да забрави за сваляне на килограми?!  Аз не искам да живея по този начин или да мисля дали двете капки лимон върху дроба не са грешка и няма да стопират отслабването дни или седмици напред.
Какво исках да попитам и аз не се разбрах, но поне се изказах Simple Smile)

# 58
Скрит текст:
Блеки, честит празник.  Бъди все така мотивирана и вдъхновяваща. Следвай пътя си!  

Кайсийке, примери ли се тази сутрин след плодов?

Каня се да подхвана една тема, но не знам дали си заслужава. Реално се храня ниско въглехидратно, умерено мазнинно. Махнах олиото, ползвам зехтин, мас, масло. Не се насилвам да ям мазнини, но не и не ги пестя. Предпочитам вратна пържола пред пилешко филе, така да го кажем.
Друга ми беше мисълта, но я изгубих някъде по пътя. Това което ме спираше дълго време да започна този режим е че постоянно се говори "кетоза, кетоза, кетоза, ако не си в кетоза забрави" и тн. Не държа да докарвам тялото си до кетоза, нито искам с някакви лентички да отчитам дали съм или не съм..Амур е по запозната но наистина ли е толкова важно да си болезнено стриктен?  Вчера в групата се коментираше, че някаква жена си овкусила пържолите с лимон, лимона не е режимен, край излиза от квтоза и десет дена да забрави за сваляне на килограми?!  Аз не искам да живея по този начин или да мисля дали двете капки лимон върху дроба не са грешка и няма да стопират отслабването дни или седмици напред.
Какво исках да попитам и аз не се разбрах, но поне се изказах Simple Smile)
Запозната?   Simple Smile   Най-вече от личен опит.
Две години се храня така, идея нямам дали и ден съм била в кетоза.Предвид, че почти не съм спирала плодовете,   млечни ям почти постоянно, надали съм се доближавала дори до кетоза.И въпреки това съм минус 30 кг.
Вярно, за две години, не за 5 месеца.
Предполагам, ако човек е стриктен, ще влезе в кетоза, ще сваля по-бързо.
За мен обаче не беше опция именно защото целта ми не беше бързо отслабване, а намиране на начин на хранене, който да е едновременно лечебен, лесен за спазване, приятен за сетивата, незатормозяващ и водещ до отслабване.Затова се придържах, и до днес, към едно умерено ВМ НВХ.Не "наливам" умишлено мазнини, но и не бягам от тях, не страня от плодовете, но и не прекалявам с тях, лимон -с вода или на резени ям почти всеки ден.
Точно защото и аз не исках постоянно да мисля дали да ям 1-2 или 3 л зехтин, дали салатата ми днес да е 200 или 500 гр, дали 1 ябълка няма да ме "трупяса", дали днес съм изяла 1000 или 3000 калории, започнах това хранене.Според това как аз го разбирам, именно то ми дава идеалната свобода да се храня без сметки, вкусно, лесно (няма соцални ограничения) и да остана здрава и слаба.
Засега, чукам на дърво/глава/на каквото там се чука, ми се получава повече от идеално.Кръвното е все така стабилно, кг също-64-66.

Блеки, ЧРД!И на теб с пожелание да сбъднеш всички мечти и желания!   Two Hearts

# 59
Катастрофа, след житния режим не трябва ли да има по-бавно захранване?
Трябва, да, но аз смятам, че диетата на Червенкова е подходяща именно за целта. Монодиета е, не консумирам големи количества, внимавам как приготвям храната. Няма нищо да пържа например.
Та за мен е идеалния вариант. Особено след ангелската супа, която също е от основно картоф.

Общи условия

Активация на акаунт